0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (4,347 puan) tarafından
tarafından kapalı

Dimes Cool lime deneyen var mı?

Ben ilk defa dün denedim aynı ölçüde yaptım ama ona rağmen beğenemedim. Yani ne bileyim sanki diş macunlu su içiyormuşum gibi 🤣

Ki ölçülerine de tam uydum.

İçerken eşime dedim bunun tadı bişeye benziyor ama neye?

Sonra aklıma diş macunu geldi ve o tadı artık hep öyle aldım.

Sizde denediniz mi 🍹

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(237 puan) tarafından

Evet denedim ama bana çok şekerli geliyor pek tercih etmiyorum o yüzden 

(4,347 puan) tarafından

Bende hamileyim reklamda hep görüyorum diye merak ettim. Evet şeker ve nane oranı çokmuş ya 

(237 puan) tarafından

Reklamda muazzam bir ferahlık gösteriyor ben içince üzerine iki bardak su içiyorum şekerden :) suyu daha fazla koymak lazım 

(4,347 puan) tarafından

Bugün de öyle deneyeyim bakayım. Birde tariflere baktım sadece buz yazıyor su yazmıyor anlamadım

(237 puan) tarafından

Ya evet ona buz da koyman lazım Bir defa plajda ben direk buzla yapmıştım aslında güzel olmuştu 

(4,347 puan) tarafından

Evet şimdi öyle yaptım daha iyi oldu. Özünü az koydum 

-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından

Bilmiyorum ki nedir deniyeyım😃

Dur gidip bakayım nedır geleyim

(4,347 puan) tarafından

Bak gel 🤣

(20 puan) tarafından

Ayy yok kız hıc bu benlık birşey değil soğuk kahve bıle midem almıyor meyve suları ben çay kahve olsun tmmdır

(4,347 puan) tarafından

Aynen bildiğimizden şaşmamak lazım 🤣

0 oy
(1,789 puan) tarafından

O çıkalı bir seneden fazla oldu ya. Ben bol buzlu çok severim. 

(4,347 puan) tarafından

Evet sürekli karşıma çıkıyordu ama canım çekmiyordu. Bu hamilelikte tadını bilmediğim şeyleri aşeriyorum 🤣

(1,789 puan) tarafından

Nane seven için çok ideal

Ben anneye bayılırım mesela

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Ben sadece Uludağ şekersiz seviyorum o da idare eder kıvamında. Bunlar bana da hiç güzel gelmiyor çok şekerli nanesi fazla geliyor 

(4,347 puan) tarafından

Şimdi bol buzlu yaptım şerbeti az koydum daha iyi oldu sanki

(4,684 puan) tarafından

Bende gideri yok ya

0 oy
(19,637 puan) tarafından

Bende almıştım beğenmedim ama 

(4,347 puan) tarafından

Netten yorumlarına baktım herkes aşırı övüyor. Bir ben beğenmiyorum diye düşünmüştüm 

(19,637 puan) tarafından

Yok ya o kadar albenisi yok bence 

0 oy
(18,462 puan) tarafından

Gayet serinletici ama sıcaklarda ben çok tüketiyordum da kızım elimden alıyor herşeyi soğuk kahve cool lime falan icmesin diye bende içemiyorum 🤣 onun yerine karpuz sade soda karıştırıp içiyorum en azından sağlıklı kizimada vermiyorum mis 

(4,347 puan) tarafından

Evet karpuz sade soda ikilisi de çok iyi oluyormuş denedim onu da. Birde sade soda ve içine toz Nazo var geçen ondan yaptım oda çok güzel oldu 🤣

(18,462 puan) tarafından

Sodaya limon sıkıp içmeyi severim genelde toz nane hiç duymadım 

(4,347 puan) tarafından

Nane değil kız, Nazo var ya toz içecek onun vişnelisini denedim hoşuma gitmişti 

(18,462 puan) tarafından

Kör gözüme 🤣🤣 kız onları hiç sevmiyorum ben midemi mahvediyor 1 bardak bile içsem midem cayir cayır yanıyor sonra 

(4,347 puan) tarafından

Normaldir boya tatlandırıcı ne arasan var. Ben zararlı şeyleri seviyorum herhalde 🤣

0 oy
(413 puan) tarafından

Resmen soğuk nane çayı 😄😄 Nasıl bu kadar popüler oldu hayret.

(4,347 puan) tarafından

Evet nane limonun soğuk hali gibi aslında 🫣 bilmiyorum tadı her şeye benziyor ben diş macununa benzettim 🤣

0 oy
(6,496 puan) tarafından

Denemedim biz sevmiyoruz hiç hazır meyve suyu ben kendim sürekli limonata yaparım havalar ısınınca kışında karışık meyve suyu sıkarım

(4,347 puan) tarafından

2 yaz önce donuk limonu blenderdan geçircem diye blenderım bozulmuştu ö son limonata yapışımdı 🤣 korktum ondan sonra. Ama kış meyvelerini sıkarım güzel olur

(6,496 puan) tarafından

Dönük limonla yapma zaten acı olur güzel olmaz

0 oy
(4,782 puan) tarafından

Yok askim denemedim boykot urunuymis o ondan almadim hic gecen benim kocada merak ediyodu 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,155 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 674 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 604 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 683 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,005 soru

24,038,048 cevap

329,026 kullanıcı

...