+1 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,665 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler çaylar kahveler içildimi neler yapıyorsunuz 🤗 

Benim sipa ananesinde küçüğüm uyudu 🤣 🥴 

Normalde dışarda yedik ama beni kesmedi geldim pizza yaptım 🫣🫣

Neden bilmiyorum ama dışarda yediğim zaman ben çok çabuk acıkıyorum 🤔🤔

Benim gibi olan var mı merak ettim 🤔 

Bu akşam son katı gıdam cumaya kadar sadece çay çorba berrak sıvılar ile beslenicem 🥺🥺 

Lafta bugün başlamıştım ama akşam pes ettim 😂😂😂

Boş verin diyeti Gelin pizza yiyelim pişmek üzere 🙃😱

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,048 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

benim de fırında pizzam 😂😂

dışarıda yiyince ben doymuyorum. 1 porsiyon yemek beni kesmiyor 😂

geçen eşimle oturduk 1 kilo kebap söyledik yedik salatasıyla falan 😂😂 ama ekmek yemedim valla😅😅

(6,665 puan) tarafından
+1

Ne yersem yiyim eve geliyorum açlıktan ölüyorum sanki 

Benimki pisti gel benden başlayalım seninkiyle sonlandıririz 

image

(4,048 puan) tarafından

ayy yok diyemem baya iyi duruyor 😍

(6,665 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(4,770 puan) tarafından

Aleykum selam canim kiz hic mi usenmedin gece gece bi tost yapip yiyeydin bari bu ne bende kocayi ise cocugu uykuya postaladim gunduz elim kolum kalkmiyo aksam uzeri eve bi supurge tuttum yari yere kadar silmistim simdi kalani bitirip banyo wc yikicam hizlica buturip oturayim az bisey nasipse 

(6,665 puan) tarafından

Hayatta üşenmem gecenin 3 ünde 4 un de oğlum kek desin hemen çırpar atarım fırına severim böyle şeylerle uğraşmayı 

(4,770 puan) tarafından
+1

Kek kolay da pizza aman hic ugrasamam valla yani kendim icin ugrasmam esim cocuk istesin yaparim ama sicakta dayanmasi cok zor olur

0 oy
(9,079 puan) tarafından

abooo:)) ay ben iki gundur yiyorum yarin vok fena sıkmam lazim . iki gun yurtdisinda olacak esim iki gunu harika degerlendirmem lazim . aonra gelincede aehirdisi gidecek yine iyi degerlendirmem gerek bir haftami😂

(6,665 puan) tarafından

Benimde 10 gün kadar sıvı diyet olacak sarım 60 ı görürüm yine 

Başlar bizim didismeler zayıfladın yemek ye demeye 😂😂😂 

Güzel fırsat 

(9,079 puan) tarafından

sivi yapcam bende bir hafta kadar

0 oy
(864 puan) tarafından

Afiyet olsun canim guzel gozukuyor😋

(6,665 puan) tarafından

Gel beraber olsun inşallah cnm

0 oy
(4,792 puan) tarafından

Çok üşenirim valla helal olsun.. hele dışarıdan yemekten geldiysek hazır bulaşık da yok die mutfağa adım bile atmam . En fazla dondurma yeriz

(6,665 puan) tarafından

Ben seviyorum ya uğraşmak zevk veriyor 

0 oy
(2,573 puan) tarafından

Bnde oyle dısarda yemk bna da yeterli gelmiyor Bu arada cok guzl olmıs cnm ellerine sağlık cnm: )

(6,665 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(14,123 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende bugün diyete başladım takiiii eşimin yemek yapma köfteci Ahmet'e gideriz akşam diyene kadar 🤭bugün yedim artık bir ay böyle güzellik yapma dedim o da artık kilo verirsem kendimi ödüllendirim😊😊

(1,509 puan) tarafından

Eee istediğin kadar köfte salata yeseydin ekmeksiz 

(14,123 puan) tarafından

Yedim yedim ekmeksiz ama et falan aşırı kaçmış olabilirim 🤭ama benim sıkı diyete girmem lazim bugünden itibaren not aldım ayda bir tartilcam 😊

(6,665 puan) tarafından

Arada olur öyle şeyler 

0 oy
(20 puan) tarafından

Ya o üç gün aclık çok zor kolonoskopi zamanı hele açlığı geçtim ıkı sürüp verdiler iç dıye çok ama çok zordu RABBİM yardımcn olsun kolaylıkla geçer inşallah

(6,665 puan) tarafından

Ben o şurup tan 4 tane icicem canım lavmanida toplam da 8 tane kullanicam 😔😔 4 aşşa dan 4 karnımdaki dışarı alınan bağırsağım dan 

(20 puan) tarafından

Çok çok zor ıkı yıl önceydi hıc unutmam ağlaya ağlaya içtiğimi inşallah sende tez vakıtte kurtulursun bu zor durumdan RABBİM imtihanımızı bıze kolaylaştırsn

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 604 göst.
18 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 843 göst.
5 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 559 göst.

Kategoriler

1,466,932 soru

24,037,145 cevap

328,987 kullanıcı