Kızlar benim british blue point cinsi bir kedim var şimdi biz bunu 4 aylıkken sahiplendik şuan 6 aylığız fakat 2 aydır bi mama beğendiremedik hanımefendiye sahiplendiren kadın royal canin kullanıyormuş ama bizim önceki kedimizden kalma bi pro plan mama vardı onu yedirdik sanki kaka muamelesi yaptı sürekli kumunu kazar ya koklayıp öyle kazmaya çalışıyor fayansı sonra ishal oldu veterinere götürdük kefir ve yoğurt yedirin dedi arkadaş onlara da aynı *** muamelesi yapıyor şimdi tekrar royal canin aldık ama ona da yapıyor ve çok az yiyor nr yapacağımızı şaşırdık ya
Havalar sıcak gidiyor bizim bile birşey yiyesimiz gelmiyor kedinizde o yüzden yemiyor olabilir. Royal canın ın hangi mamasını aldınız ve ilk hangi mamasını kullanıyordu. Yavru için olanı kullandılarsa eğer şimdi değiştiyse o da etkilemiş olabilir. Royal canın ın seçici kediler için olanı vardı onu da deneyebilirsiniz yada yine Royal canin ın cinslere özel serisi var onlardanda deneyebilirsiniz. Birde açık mama mı aldınız yoksa kapalı mı? Açıksa ve çok satılan bir mama değilse bayatlamışta olabilir. Pet shopumuz vardı o nedenle biraz bilgim var. Aklıma ilk gelen nedenler bunlar.
Kapalı mama aldık yavru kediler için olanı kullanıyormuş bizde ondan aldık ama bunu sadcee biz varken yapıyor ilgi onda iken onu atlamışım baktığımız zaman yapıyor az önce baya yediğini gördüm yemek yerken geldiğimi farketmedi çok hareketli bir kedi olduğu için korktum açıkcası dediğinizi deneyebilirim aslında seçici olanı çok farklı insanlar gibi önceki kedim yemek bile yerdi bizimle oturup yemeyi severdi ama bu asla yemek bile yemiyor sadece mama ve peynir yiyor
Her insan nasıl birbirinden farklıysa kediler de birbirinden farklılar. Mama kabını kenara bir yere koyun çok görülür bir yerde olmasın. Siz bakmadığınız zaman yiyorsa sorun mama da değil demektir.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için☺️
Rica ederim 🙂
Belkide balık ta ünlü yada etli seçimleri varya atıyorum.baliklisibi seviyordur..sorsaydınız sahibine bu kedilerde böyle hep nazlilar.
Bendede tekir kediler var balkondan yemek alayımda yesinler diye beni gözlüyorlar 😊
Sahibine sordum onun dediği mamayı aldım ama olmadı 2-3 kez değiştirdik hepsinde aynı 6 kedim vardı hiç onlarda böyle bişey görmedim😂😂bu biraz nazlıı
😁 kolay gelsin
Bizim kediye de bir kere kullandığından farklı aldık yemedi hiç sadece resmen açlıktan olmemek için bir iki yedi o kadar. Sonra mamasina döndük tekrar. Ördek tavuk somon filan bunları hiç sevmiyor hills ve kuzulu olanı yiyor sadece
2-3 tane denedim fakat ama hepsine aynı yapıyor çözüm bulamadım ama biz bakarken yapıyor belki bizlik bir sıkıntıdır diye düşünüyorum
Bizimki somonlu karidesli yiyor bazı dönemlerde 1 2 gün kadar yemediği de oluyor dönem dönem değişiyor yemesi belki çok sıcak olduğu içindir kendi haline bırakın elbet yiyecektir
Olabilir belki de☺️
1,472,688 soru
24,114,448 cevap
333,161 kullanıcı