+1 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,403 puan) tarafından

Kayınvalidemden yana sorunum yok çok şükür zannımca o benden çekiyordur arada haşlıyorum 😄😄 Ama at kadar oğullarını hâlâ bebe gören kayınvalideler için bu yöntem uygulanıp tövbe ettiriliyormuş😂😂

Ben de annesine bağımlı erkeklerin koca diye alınmaması gerektiğini, bir cahillik edilip alındıysa da aynen bu şekil kundakla iade kargosu yapılması gerektiğini düşünüyorum 😄 Dilerim bana da gelecekte bir gün böyle bir iade paketi gelmez 😂😂😂😂

image

13 Cevaplar

+1 oy
(170 puan) tarafından

Ahahahah benimkide annesine küsmüş kadıncagiz bunu mu dogordum seni mi doğurdum diye dert yaniyodu ,😄😄 benimki sülale savar koca

(5,403 puan) tarafından

Yaaa kıyamam küsmek mi kaldi bre herif deseydin 😂 Kayınvalidem de tanıştığımız gün bana ben kız tarafıyım bu sakallıyı tanımam etmem o benim damadım demişti eşim için 😂

(170 puan) tarafından

Ahaha ben de dalga geçiyorum kız kaynana bana dedin lafları oğluna desen senin paralarmış diye 😄😄 birbirimize çok fazla espri şaka yaparız ne o bana kırılır ne ben ona ama benim kocam biraz alıngan galiba anasına  alınmis  daha da diyormuş ki çocukları da getirmeyeceğim artık evinize dedim kendisi gelmeyebilir o beni ilgilendirmez

(170 puan) tarafından

Ben bunun şey versiyonunu görmüştüm kayınvalidemin bir tane komşusu okuma da bilmiyor tam kocası mesaj göndermiş heyecanla bana açtırdı mesajı kız dedi  kocan bana mesaj atmış resimli okusana açtım ki mesajda şey yazıyor başı ağrıyan erkek karısını bir ay baba evine yollarsa biznillah baş ağrısından kurtulur asadafagqha 😄

(5,403 puan) tarafından

Böyle güzel mizahı seviyorum 😂😂 Kocişine de söyle uzatmasın küslüğü işleri rast gitmez ha 😄

(170 puan) tarafından

Anneside aynısını demiş 😄 millet kaynaansiyla kusturmeye çalışır bende barissinlar diye arada telgraf oldum 

-Reklam-
0 oy
(631 puan) tarafından

Espri güzel ama keşke böyle basit olsa her şey ://

(5,403 puan) tarafından

Evet yaşayan bilir ama uzaktan görünen hali bile zor 😔 Maksat biraz gülelim, en azından sorunun bizde değil evlat bağımlısı kayınvalidelerde olduğunu bilelim 😔

0 oy
(8,988 puan) tarafından

zaten bu tarz kaynana zihniyetini ne tovbe paklar ne baska bisey. yine uslanmaz yapacagini yapar 😂 zihniyet cahil. oglum evlenmis gelini el uatunde tutayim ki oglumu mutlu etsin diye dusunen kaynana modeli uretilmedikce en iyi kaynana benim kaynana ölü kaynana😂😂😂

(5,403 puan) tarafından

Deli 😂😂 Haklısın ama böyle kundakla iade etsek alır gara guzuuum diye emzirirler bir de 😄😄 Bakalım biz böyle sayarken kendimiz nasıl kayınvalide olacağız 😄

0 oy
(326 puan) tarafından

Sanırım bu durumda cananin da dediği gibi en iyi kaynana ölü kaynanadir 😂😂 @Casperiye gel kız yamacıma 😁

(5,403 puan) tarafından

Yeni nesil kaynanalar olarak bu algıyı yıkarız nşallah 😄

0 oy
(3,889 puan) tarafından

vallahi Allahım sevgili kuluymuşum neler neler duydum zamanında kaynanalarla ilgili, burada da okuduğum şeylere ağzım açık kalıyor. canım kaynanam ❤️ ben 😂😂

(5,403 puan) tarafından

Çok şükür ben de öyle, kayınvalidem de zordur ama birkaç ayarı var o ayarı tutturunca tam bir haminnoş😂

0 oy
(2,111 puan) tarafından

Bu postun altına ne alaka diyeceksiniz ama;

Keşke kaynanamla arkadaş gibi olabilseydim. 

Neyse ben kendi gelinimle arkadaş olurum 😄

(5,403 puan) tarafından

Çok şükür ben oldum, inşallah oğlumun eşiyle de olurum 🤍🙏

(2,111 puan) tarafından

Amin cümlemizde inşallah 

0 oy
(11 puan) tarafından

Kız bilseydim 7 yıl çeker miydim Kayınvalidem rahmetli oldu yoksa ben de kundakla iade ederdim

(5,403 puan) tarafından

Yukarıda bir arkadaş en iyi kaynana toprakta olandır demiş ama bilmem katılır mısın 😜 Yine de ardından rahmet okuyalım eşinize annelik etmiş sonuçta 🪻

0 oy
(4,098 puan) tarafından

Böyle düşkün olanlar iadeye sevinirler anca değişik 

(5,403 puan) tarafından

Ay evet onu düşündüm sonradan, iade gelince alır emzirirler 🙄

0 oy
(15,351 puan) tarafından

Benimki de görüşmeyelim gitmeyelim sadece bayram da seyran sa gidelim desem kabul edecek ☺️ bende bundan muzdaribim 😏

(5,403 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin Amin 😂😂😂

(15,351 puan) tarafından

Amin amin 🤲 

☺️

0 oy
(65 puan) tarafından

AA AA kaynanam değil mi bu

(5,403 puan) tarafından

Acı bir istatistik ama bunlardan çok varmış 🥴

0 oy
(718 puan) tarafından

Ah ah birde bana sor anneci kocayı, yani utanmasa özelini gecesini bile anlatır anacığına 🫢😵‍💫😮‍💨

(5,403 puan) tarafından

Haydaa 😟😟 Seninkini kundak da kesmez anam 

(718 puan) tarafından

Öyle valla 😵‍💫

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Kayınvalide kelimesi görünce bile sinirlerim bozuluyor artık 😀 

(5,403 puan) tarafından

Öylesi diyorsun 😄😄 Bebenin babaannesi diye düşün bir ihtimal o zaman sevimli gelir 😄

(4,684 puan) tarafından

İstemsiz oldu. İyice bir nefret geldi bana. Arada böyle durup durup kuruluyorum 😀

0 oy
(169 puan) tarafından

Peki  girumce için bı çözüm varmı ☹️

(5,403 puan) tarafından

Bilmediğim yerden sordun hiç görümcem yok 3 kaynım var üçü de bal çiçek misk amber öyle severim 😄

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ugurumby (2,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,061 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,380 göst.
0 oy
2 cevap 281 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,500 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,549 soru

24,018,146 cevap

328,097 kullanıcı

...