+1 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün bahsetmiştim posta açmıştım

Aile grubumuz vardı WhatsApp'ta WhatsApp'tan hepsi 4 ablam birden çıkmışlar aradım ne oldu niye gruptan çıktınız hepsi suspus derken en büyük ablamı aradım sen bize evine kabul etmedin diye biz de gruptan çıktık dedim madem siz de gruptan çıktınız beni de silin derim gruptan çıkmak beni de silmek demektir ben o grubun içine tek ne yapayım dedim yaptınız saçmalık dedim ben o gün müsait değilim durumum el vermediği için iki gün sonra veya 3 gün sonra gelebilirsiniz diye tekrar ettim bugün de ile o gün gelmeniz şart değil ki içimdeki ne varsa her şeyi döktüm beni kardeşlikten silin dedim hiçbiri geri dönüş bile yapmadılar demek ki dünden razıymış beni silmeye

12 Cevaplar

+1 oy
(487 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ya boş ver çok da takma çocukların derdi yeterince yetiyor kimsenin tribini çekemem vallahi

tarafından

➕➕➕➕

(9,083 puan) tarafından

ay aynen .zaten kardes yani nekadar silebilirsinki . insan gibi alindik falan deselermis . sen pas berme bisver illaki akillari basina gelir

-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından

Şu insanlar müsait olmayıp başka gün davet etmeyi nasıl anormal karşılıyorlar anlamıyorum yaa. Sanki istemiyorum gelme demişsin gibi gruptan çıkarak ergence tepki vermişler. Boş ver kendi hallerine bırak

tarafından

Zaten bir gün öncesinden haber verdiler ama dedim ben o gün müsait değilim yani sonuçta yabancı değilim sizi güzel ağırlamak istiyorum şu anki durumum el vermiyor 2 gün sonra veya 3 gün sonra gelin diye söyledim

0 oy
(9,083 puan) tarafından

cok savma kirk kat el sanki de tribe girmisler. insan ablasinada demesse kime dicek musait olupda atiyorum regl olmusum karnim agrio yaticam yarin gelin oburgun delin de diyebilir ablasina insan. yada gercekden musaitte degilse soyleyebilir ne barki yani. cumhurbaskani kulliyesi degilya bugun olmaasa yarin gidersin sonucta  

tarafından

Hay Allah'ına kurban iyi ki beni anlayan biri çıktı ya yemin ederim böyle kafayı yiyeceğim yani ne suçum var günahım var müsait değilim sizi en güzel şekilde ağırlamak istiyorum o anki maddi durumum el vermiyor eşimin maaşı 2 gün sonra yatıyor istiyorum ki gönlümce sizi ağırlamak istiyorum misafir etmek istiyorum illa o gün gelmek şart değil ki ya tamam evet benim evime çoktan da gelmedin ama geldiğin zaman da seni güzel ağırlamak istiyorum baktım birden WhatsApp'tan hepsi gruptan çıkmıştı hepsi bir olmuş hepsini arıyorum haberimiz Yok en büyük ablayı ara onu arıyorum yok en sonunda en büyük ablamı aradığımda sen beni evine davet etmedin bizi istemedim biz de böyle yaptık dedim vallahi gruptan çıkartabiliyorsan demek ki beni de silmeye kardeşlikten atmaya karar vermişsiniz demektir hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum size dedim hepsinde engelledim

(8,255 puan) tarafından

Kusura bakma da sen dün bu niyetle ablanı iptal ettiğini söylemedin . Bu zamana kadar gelmedi şimdi de ben kabul etmiyorum dedin . Düne göre sen suçlusun 

0 oy
tarafından

Kızım sen olması gerekeni söylemişsin zaten en sinir olduğum şey triptir yani 

Bunun kadını erkeği çocuğu yok 

Daha cok delleniyorum.

tarafından

➕➕➕➕➕

0 oy
(5,376 puan) tarafından

Kısacası küsmeye hazirlarmis zaten 

Bu da bahane olmuş 

tarafından

Ama yani aramızda bir şey geçmedi daha 2 hafta öncesine kadar da hepimiz beraber tatildeydik hepimiz bir aradaydık güle oynaya tatilimizi geçirdik denizimizi pikniğimizdi anlam veremedim

0 oy
(23,002 puan) tarafından

Yani benim anlamları kabul etmemek için geçerli bir sebebim olması lazım. Sen direkt müsait değilim gelme dediysem alınmış olabilirler. Önceki postunu okudum da. Bir gerekçe belirtmeden mi söyledin gelmeyin müsait değilim diye. Nasıl oldu 

tarafından

Müsait değilim sizi daha iyi güzel ağırlamak için bir dahaki sefere gelin dedim zaten onlar bir anda patladılar

(23,002 puan) tarafından

Garip bu derece bı tepki vermeleri çok saçma 

0 oy
(4,012 puan) tarafından

Valla benimde kimseyi çekesim yok aile evinde bile rahat yok herkes kendi halinde olmak istiyor ..

Kalabalık daa herkes birbirine karışıyor .çocuklar desen ayrı alem söz dinleyen yokk

0 oy
(5,082 puan) tarafından

Küsmek için bahane aramışlar

0 oy
(441 puan) tarafından

Benimde var aynı böyle bende beni istemeyeni ben hiç istemem dedim tam 1 yıldır gorusmuyorum keşke önceden hayatımdan cikarsaydim 

tarafından

Dün aradilar diyoki senin cahilliğine veriyoruz dedim ben cahil değilim ne dediğimi gayet iyi biliyorum bağırdım çağırdım içimde kalacağına bana dert olacağıma söylerim daha iyi içimi boşalttım

(441 puan) tarafından

Valla bende aynısını yaptım canım bak biraz uzak kal sende anlarsın en iyisi bu yani bana böyle oldu

0 oy
(6,330 puan) tarafından

Sadece evine kabul etmediğin ablan çıksa neyse de hepsinin birden çıkması sana karşı tavır aldıklarını gösteriyor

tarafından

Evet ya hepsi dördü bir olmuşlar bana cephe durmuşlar aksine en kötü günlerinde bile hep ben onların yanındaydım yemin ederim doğum günleri olduğunda en lüks hediyeyi alan kişi gene beğendim aralarında en güzelini en lüks eşyaları onlara hediye eden de beğendim yani bu tür muameleyi hak etmiyorum daha 2 hafta öncesine kadar en büyük ablamın evine bile giderken aldığım çeyizlerinin aldığım mutfak eşyaların haddi hesabı yok bu benim hakkım değildi bana böyle yaptınız

0 oy
(53,964 puan) tarafından

hani insan evlenir kaynanasi gorumcesi dert olur anlarim da ailesi böyle yapinca daha cok üzülüyorsun. benimde annemle abim bisey olsunda küselim derdinler yoruyor insani

0 oy
(20,866 puan) tarafından

Hepiniz çocuk gibisiniz al birini vur ötekine 

tarafından

Benim yaptığımın neresi çocukluk asıl ablamların yaptığı çocukluk saçmalık

(20,866 puan) tarafından

Evine uzun zaman gelmemiş evinde ne varsa yedirrdin bundan dolayı diyorum sana ablanlar zaten gruplasmis saçma sapan birbirlerini orgutluyor falan çocukça işte 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 151 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,471,338 soru

24,097,617 cevap

332,189 kullanıcı

...