0 oy
91 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (769 puan) tarafından

Kızlar ablamın 4,5 aylık bebeği var günde 10 kere kusuyor fışkırarak ve sürekli ishal  ilçede yaşıyorlar ilçedeki doktora götürmüşler anne süt alerjisi demiş ablam bu defa emzirmeyi kesti ama hala daha fışkırarak kusuyor ve ishali hala daha kesilmedi Ayrıca ateşi de varmış 5 gündür bu durumda Ablam ne yapmalı Ablam da ağlamaktan perişan oldu Lütfen başına gelen yazabilir mi Bu arada İshale kusması 2 aydır var hiç gitmiyor ve iki buçuk kilo verdi

8 Cevaplar

0 oy
(370 puan) tarafından

Bebeklerde kolay kolay ishal olmaz canım sıvı yapıyor diye ishal diye karıştırıyor olabilir misiniz canım ? Anne sütü alerjisi olduğuna emin misiniz canım ? 

Kusma olması Reflüden kaynaklı olabilir canım 

(769 puan) tarafından

Evet ishal ve sürekli kusması var 9 10 kere

(370 puan) tarafından

Reflü olabilir canım bir dahakine kakasinin fotoğrafını atar mısın , kakası ne renk biliyor musun 

(769 puan) tarafından

Sarı mukus ve kanlı resim sü an yok 

(370 puan) tarafından

Canım başka doktora götürün çocuğu kanlı olması iyi değil 

-Reklam-
0 oy
(4,706 puan) tarafından

Canim hastaneye gotursunler hic nornal.degil. bunq benzer sikayetle arkadaşım cocugunu gotudu bagirsaklarda düğüm olmuş, cok tehlikeliymis biraz daha gec kalinsaymis. Ihmal etmeyin mutlakq gitsinler

(769 puan) tarafından

Tm teşekkür ederim derim

0 oy
(19,862 puan) tarafından

Bebek reflusu olabilir mi fışkırarak kusma ondan oluyor genelde ishal de hiç bilmiyorum canım biz daha çok kabızdık

0 oy
(3,714 puan) tarafından

Benim bebeğimde olmuştu. Ben süt, peynir, yoğurt yemedim. Ama emzirdim. Bebeğimde de bunun için özel okan mamalardan aldim. Günde 1defa verdim. Probiotikverdim. 

0 oy
(3,635 puan) tarafından

İshal kusma 2 aydır var ve bu zamana kadar çözüm bulamadı mı doktorlar ?? Siz başka hastaneye gidin bence kusma her bebek de olur buna Reflü derler ama ishal uzun süredir olmaması gereken bişey 

0 oy
(6,770 puan) tarafından

Salgın bu cnm hastaneler tıklım tıklım dolu herkes aynı şikayette 

0 oy
(2,597 puan) tarafından

Benm bebeğim 2 aylık aşıdan sonra sürekli ishal ve kusma vardı kaç serum verildi geçmedi 2 ay boyunca ishal devam etti en son kaynanam toprakla sardı şükür azaldı şuan günde 2 kez yapar gelişimi alt sınırda düştü 

Ama toprak iyi gelmişti 

Doktorlar kanda idrarda enfeksiyon yok diyorsa toprağı isitsin tencerede vücudu yanmicak dereceye getirsin örtüyü dersin topragi döksün onun üstüne de bez bıraksın sonra bebeğini belden acagi doysun bezini çıkarsın öyle sarsın kokrmasin arada bez var toprak asla bacağına bir yerine gelmiyor karnını doyurup uyursun üstünü de ortsun hafif terlemesiyle inşallah hemn iyileşir ben bir kaç üst üste yapa yapa geçti 

0 oy
(6,165 puan) tarafından

Bence başka doktora götürün acilen

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 165 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 111 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 44 göst.
+2 oy
3 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,470,105 soru

24,082,077 cevap

331,256 kullanıcı

...