0 oy
181 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,006 puan) tarafından

Kızlar tatilin ikinci günü adet olucam ilk defa adet geciktirici kullanmayı düşünüyorum mecburiyetten 🤓 

Reçeteli mi alınıyor en iyi hangisi ve nasıl kullanılıyor kimisi adetten 3-4 gün önce kimisi 1 hafta önce diyor kimisi günde 3 kimisi 1 tane içiliyor diyor..Birde adet olunca çok mu ağrı kanama oluyor ya 🫡 pekte sağlıklı birşey değil biliyorum ama uzun zaman sonra gidicem gittiğime değsin istiyorum 🤸🏻‍♀️😄

7 Cevaplar

+1 oy
(4,955 puan) tarafından

ben tarçınla adet geciktirmiştim bi kere

tampon kullan kasma bu kadar

(3,006 puan) tarafından

Aslında araştırdım doğal geciktirici var ama güvenemiyorum 😄

Ayyy tamponuda düşündüm de rahat edemem çıktı çıkacak diye 🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(17,204 puan) tarafından

Reçetesiz aliniyor. Ben 10 seneyi geçmiştir kullanalım o yüzden marka falan hatırlamıyorum. Şişkinlik oluyor adet olamadığın için. Birde adet sancısı fazla olmuştu bende. 

(3,006 puan) tarafından

Günde kaç tane içmiştin hatırlıyor musun ☺️

3 diyende var 1 diyende 

Ve ne zaman bırakmam gerek dönüşten bir kaç gün sonra bırakmam garanti olur heralde değil mi 😄

(17,204 puan) tarafından
+1

Yanlış hatırlamıyorsam 12 saatte bir almiştim ben. Normalde 8 saatte bir alınması gerekiyordu ama bana eczaci o kadar fazla almana gerek yok demişti. Yine etkisi ayni olur demişti. Dönünce hemen bırakirsin. Kullanmaya devam etmene gerek yokki. 

(3,006 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim bilgilendirme için ♥️🤗

+1 oy
(6,811 puan) tarafından

Onun yerine tarçın ye 

(3,006 puan) tarafından

Ya yukarda bir arkadaş daha yazmış aslında gerçekten işe yarıyor mu yoksa bende hap kullanma taraftarı değilim aslında 🤷🏻‍♀️

Ne zaman başlamalıyım peki bunda da belli bir gün var mı canım 

(6,811 puan) tarafından
+1

Valla ben geçen ay tesadüfen farkettim tatlı üzerinde baya bol yedim arka arkaya 1 hafta kadar gecikmisti adete 1 2 gün kala ye eğer düzenliyse etki eder diye düşünüyorum 

(3,006 puan) tarafından

Yaa ciddi misin 😳 valla ilk defa duydum ben tarçına gömilyim en iyisi 😄 teşekkürler arkadaşım ♥️🤗

+1 oy
(1,389 puan) tarafından

Ben kullandım ama ismini unuttum 🤦‍♀️😁 prolu bir şey ile başlıyordu sanırım bacım dur @Esma36 gelsin o söyler 😂😂 benim bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum ve herhangi bir değişiklik olmadı günde 2 tane bir sabah bir akşam içiyordum 

(1,576 puan) tarafından
+1

Evet promolut-t böyle birseydi zaten adet geciktirici de veriyorlar 

(3,006 puan) tarafından

@Esma36 tamam canım teşekkürler ☺️ 

(3,006 puan) tarafından

@Gastamonlummm bacım sende günde 2 kere içmişsin ya banada günde 2 kere sabah akşam dedi her gün aynı saatte mi içiyordun ben bugün başladım 11 de içtim akşam da 22-23 gibi içeyim dedim olmazsa sen hangi saatlerde içmiştin 😄

(1,389 puan) tarafından

Sabah 9 gibi akşam da 7 gibi falan canım yemekten sonra işte içiyordum 😂

(3,006 puan) tarafından

Tamam cano😘

+1 oy
(410 puan) tarafından

Ben de senin gibi tatile gideceğim zaman direk eczaneden almıştım. Kullandım tatil dönüşü de bıraktım günümde de değişiklik olmamisti çok. Direk eczaneden alıp kullanabilirsin

(3,006 puan) tarafından

Hatırlıyor musun hangisini aldığını canım ve günde kaç tane içtin adetten kaç gün önce başladın ☺️

(410 puan) tarafından

Ay ismini unuttum günde 1 tane kullanmıştım ben.

(410 puan) tarafından

Primolut kutuyu hatrliyordum da smdi googldn baktım bunu kullandım ben

(3,006 puan) tarafından
+1

Tamam canım teşekkürler 🌻

+1 oy
(169 puan) tarafından

Canım 1 ay önce tatil için kullanmıştım primolut adlı ilaç kadın doğum doktoruma sormuştum oda günde 3 defa sabah öğlen akşam tahmini adet tarihinden 3gün önce başla dedi saati saatine içmedim ama hiç kanamam olmadı şükür içinde 30tane var 10gün erteleyebildim bırakınca 2gün içinde de adet oldum ve bu ayda bikaç gün gecikmem oldu haberin olsun :) 

(3,006 puan) tarafından

Anladım canım yeteri kadar açıklayıcı olmuş teşekkürler ♥️🤗

Aman olsun da bir kaç gün olsun kimisi bütün düzeni alt üst etti yazmıştı internette yada çok fazla ağrım oldu kanamam oldu falan ondan dolayı tedirgin olmuştum açıkçası 🙃

O zaman saati saatine içmesekte sorun yok değil mi 😄

(169 puan) tarafından

Valla ben saati saatine içmedim ama öğünde atlamadım korkudan olurum diye sabah öğlen akşam iç hafif şişlik dışında bi sıkıntım olmadı benim canım normalde adet ağrısının zirvesini yaşarım yine aynı değişilik olmadı

(3,006 puan) tarafından

Canım aldım da günde 2 kere içmen yeterli dedi acaba yeterli mi 😄

+1 oy
(15,744 puan) tarafından

Bende ilk defa kullandım 

3 gün kala günde 3 sefer kullandım tatil bitti bıraktım 1 gün sonra adet oldum 

Eczaneciye söyledim reçetesiz verdi :)

(3,006 puan) tarafından

Anladım canım hangisini kullandın sende primolut mu ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
11 cevap 192 göst.
20 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aden34 (1,194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,487 cevap

332,886 kullanıcı

...