Düşün düşün aksam ettim :) 2 saat içinde ne yapabilirim
Biz kahvaltı yapacağız bu akşam eşimi aradım yoğurtlu makarna mı kahvaltı mı dedim. Kahvaltı seçti 😄 çünkü hafta içi kahvaltı yapmadan gidiyor işe pazar günü de benim sınavım vardı kahvaltı yapamadık. Özlüyor bazen akşamları kahvaltı yapmak istiyor.
3 akşam dır hazirciyim şimdi hazırlanıp dışarı cikicaz
Oh ne güzel
kabak çintmesi, bulgur pilavı. pirincim yok o yüzden bulgur pişiriyorum bu aralar hep😂
Benim oğlan bulgur yemiyor yese iyi fikir aslinda
Ahaha aklıma Instagram'daki kadın geldi çintmesi diyince 😀
hangi kadın?
ben severim bulgur ya nohutlu mercimekli olursa özellikle. meyhane pilavı gibi yaparsam tek o bile yeter yanına cacıkla
Fazilet diye bi kadın var
Akşama yemeğim vardı eltim geldi az once ona getirdim yedirdim bende menü fikirlerine açığım gacilar hadi bakalım banada fikir pilissss
Niye yediriyon :) :)
Aç mı kalsın karı ayol 🤣🤣 misafirdir sonuçta 🤣🤣🤣
Benimki gelse zıkkım yesin :) :)
3 u hariç diğerleri bacım ablam arım balım peteğim 🤣🤣🤣🤣
Dunden kalan bulgur pilavi var yanina da izmir kofte yapmstm iki adet var onu oglm yer domates binerini ben cacigimda artmisti yanina da kavun dilerim yeter
Snaa da dunku menumi tavsiye edeym izmir kofte bulgur pilavu cacik
İzmir köfte tarifi verirmisiniz
Lokanta Usulü İzmir Köfte https://www.nefisyemektarifleri.com/lokanta-usulu-izmir-kofte-4617780/
Bende dun burdan bakip yaptm cnm
Mercimekli erişte yapıyorum yanına acil fikir lazım
Tursu cacik yeterlidir cnm
Cacıkla salçalı yan yana midem kötü oluyor canım
Ilginc ben yaparim serinleticinetkisi var eriste deyince oyle dedim siz heralde biz kesmeasi diyotuz da cogu yer sakala carpan vs der ondan yapiyonuz
Bence tek basina doyurucu yemek zaten yaknzca salata yapin
Karnıyarıkla cacık yiyincede aynı şekilde yanıyor midem gariplik bende 😅 evet kesmeaşı yapıyorum
Afiyet olsn tek basina doyurucu ben yaptigimda yanina salata yada cacik yapiyorum kafi geliyo bide bizde yemek yanina kavun karpuz dilme huyumz var kavun yada karpuz dilersinz kafi bence
Dün akşamdan kalan çakma lazanyam var. Akşama da yeter. Çocuklara çorba yaparım tamam😅
Fırına tavuk sebze atacam. Yanina da pilav yapacam. Öğlenden dolma var onları da ortaya koyacam.
Tavuk sıcakta yenmiyor ya afiyet olsun
Dünden tavuklu nohutlu pilavim kaldi baya yanına da salata ayran kavun karpuz ekleyip bugünü kapatacam artık 😁 yarın için de yaprak toplayabilsem sarma saracam birkaç gündür canım istiyor üşeniyorum 🤭
@Yeniianne vallahi hic yok demem 😋😁😁
Oy kuzum gel buyur basım gözüm üstüne
Yaa canımsın başın gözün var olsun Rabbım bin bereket versin inşallah afiyet şifa olsun 🤩 bende topladım yaprak yarın sabah erkenden sararim Allahin izniyle canım 😋
Oh mis canım afiyet bal şeker olsun şifalar olsun
Çok teşekkür ederim canım benim
Türlü, pilav cacık. Karpuz
Birde ağlayan pasta yaptım
Menemen Kıymalı ve peynirli sigara böreği patates kızartması kavun çay bu akşamki menü eşimin canı bugün bunları istedi
Bende yapmadim hicbi fikrimde yok:/
Annemle ikimize kısır
Erkeklere pilav tavuk:))) salata
Kanat kızartmasi
Pirinç pilavı
Salata
Yaprak biber dolması
Çocuklara bu
Annem deyim türlü pilav aşure var 🥰
Karnıyarık, pilav, yoğurt, karpuz
Bu sıcakta çok bile oldu bence 😂
Kavurma ve salata düşünüyorum
Pizza yapıcam ben. Hamuru yoğurdum eşimin gelmesini bekliyorum.
Kuru patlıcan yapmaya karar verdim dudukluye koydum hala pismemis bu kadar zormu ya pismesi
Daha önce hiç yapmadım bilmiyorum.
Mercimekli köfte ve çay yaptım:)
1,472,442 soru
24,111,181 cevap
332,971 kullanıcı