0 oy
145 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Oglm istahsz cocuk ama iki gundur masallah diyim yumirta yiyo kahvaltida hicbiseye catal surmuyo 5 yasinda 

Koy ymurtasi aliyim diyom koylulerin pazara getirdikleirne guvenemiyorm bayat mi cidden koy yumurtasi mi cunku bi kez arka sokakta bi koylu market yumurtasini yazisini tellerken gordm 

Migrostaki organik yumurtalara guveb olur mu asiri pahali ama sadece oglum icin aliyim diyorm az once de kil.gormw yemeyi birakti ins hic yememzlik yapmaz yazimi bitirmeden nazarm degdi cocuga

7 Cevaplar

0 oy
(1,280 puan) tarafından

Bilindik bir yer hiç mi yok tanıdık falan varsa en iyisi sorup araştırmak

(3,554 puan) tarafından

Yok malesef bildik kimse komsumz varr oda evin artik yemeklerini yediriyo organige girer mi 

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

gözünle görmedikçe ikisi de güvenilir değil maalesef. şansa hareket edeceksin mecbur

(1,965 puan) tarafından

ee migrostaki ne yiyor o belli mi :)

bide bizde bebeğimize mama veriyoruz. misal aptamil ne kadar organik biliyor muyuz? üstünü okuyunca için rahatlıyorsa mesela yemlerin üstünde de organik yazıyor ;)

kaynanamın tavukları vardı onlar da yem, buğday, yemek artığı vs. karışık verdi hep. ama bu devirde yüzde yüz organik hiçbir canlı beslenemez yani mümkün değil bence. çiçek bile hormonlu artık

(3,554 puan) tarafından

Sizde haklisinz komsudan alaym daha uygun bi ondan bi migros tan alaym arada lezset farkina gore devam ederiz 

(1,965 puan) tarafından

Allah sağlık sıhhat versin diyerek yola devam :)) 

(9,083 puan) tarafından

yumurta yumurtadir bence okadar kasmaya gerek yik. 0 no yazanlar iyi guzel gezen tavuk 3 no olanlar kumeste beslenenlar tamam ama yumurta yumurtadir yani okadar dertlenipde dusun tasin yapmam hangisini bulursam alirim. ben genelde xl boy olmasina ozen gosteriyorum. 0 yasanlar nadir bulunuyor zaten sansa kadere cikio karsima

(3,554 puan) tarafından

0 yazana hic rastlamafim bende henuz ama fark varmis ya 

0 oy
(410 puan) tarafından

Ben kızım için bilindik köy urunleri satan bı yer var ordan alıyoruz. Kızım sadece haşlanmış yiyor bu aralar hava sıcak valla yetişkin olarak benim bile canım istemiyor biraz ara verdik tiskinmesin diye. İnsallh yemeye devam eder oğlun. Kafayı takınca takıyorlar maalsf. Kılı görmeseydi keşke 😄

(3,554 puan) tarafından

Cok istahsiz onin yuzunden evde yapmaya bile istahim yok ne yapsam yemiyo sevmiyo cildirtiyo

Valla koy urijleri satan dolu yer var ama malumunz cogunlugumz sahtekar oldugu icin insan guvenemiyo

(410 puan) tarafından

Deneyerek bul mecburen. İyi kotu anlıyorsun zaten. İştahsızlık benim kızımda da var ama artık ne yerse onu veriyorum saatlerce aç dursa önünde sonunda gelip kendi söylüyor anne acıktım diye. Hemşire de kontrol etti boyu kilosu iyi şükür bende biraz gevşek davranıyorum.

(3,554 puan) tarafından

Bizimki snirda boy kilosu persentilin ciliz kisa bi cocuk dun uzuldm agladm yemedi aksam ac yatti karpuz yedi yalnzca ama napiyim yemek yemeyi sevmiyprm anne uzulme diyo 

(410 puan) tarafından

Canım benim ya senide üzmek istemiyor. İnsallh açılır iştahı doktora sordunmu hani takviye falan verebiliyorlar belki iyi gelir.

(3,554 puan) tarafından

Ithal balikyagi suruplari carlson  argivtten sise sise icti mollers kullandm.nafile

0 oy
(3,386 puan) tarafından

Migrostan alıyorum ben 

(3,554 puan) tarafından

Cok marka vaer hangisini bilmedgm koyluden alamktansa degil mi migros daha guvenilir 

Komsums bahcesinde besliyo ama hep artik yemej yediriyolar organige girer.mi

0 oy
(4,819 puan) tarafından

migrostan alıyorum organik yumurta. 

köy yumurtasını kim kaybetmiş ben bulayım şehirde. yumurtanın üstüne bk bulayıp köy yumurtası diye satıyorlar. güneş de mi kalmış kaç gün olmuş kimbilir. 

(3,554 puan) tarafından

Eski komsumz bahcesinde besliyo ama hep artik yemek ve yem veriyo oda organik kapsamina girer mi

Sizin ki hangi marka mifrosta 3 organik yumurta markasi varda

(4,819 puan) tarafından

organik başka bir şey doğal başka bir şey. organik olması için tavuğun organik olması lazım, yediği şeyin organik olması lazım. 

ama komşunun tavuğu doğal.

marketlerdeki yumurta markaları bölge bölge değişebilir, en yakın çiftliklerden alıyorlar çünkü. flooty güzel migrosta bulursam onu alırım, yoksa bizim burda groseri var büyük yerel bir market, o da bölgenin organik üreticilerinden alıp satıyor. bazen de ordan alıyoruz. 

(3,554 puan) tarafından

Cok guzel aydinlattinz benimde komsi yem ve yemek artigi  e4digi icin oda icime sinmiyodu dogru da dusunuyomusum 

Tsk ederim migrostan alacam protein olarak bi yumurta tuketiyo oglm istahsiz da bari o.yumurta guzel olsn

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Besleyicilik açısından aralarında çok az bir fark var market ve organik yumurtalar arasında.

(3,554 puan) tarafından

Komsudan mi aliyim o zaman gezen tavuk diyolar o bile farkediyoms aslinda

0 oy
(6,690 puan) tarafından

Ben kuzenim den alıyorum yumurta market yumurtası ile arasında çok fazla fark var çocuğa bu şekilde güvenilir yerden bulamıyorsan eğer markette organik olanını al 

(3,554 puan) tarafından

Eski komsumz bahcesinde besliyo samimiyiz aile dostu olduk tum sulalece birbirimizi tanidik gittik geldik ondan da alacam

(6,690 puan) tarafından

Bahçe de azıcıık bile gezse yumurtası çok farklı oluyor benim karşı binam müstakil ev bahçede tavukları var ekmek yem pazardan yeşillik toplayıp veriyor tavuklara yumurta bitince ondan da alıyorum çok güzel ben en son ne zaman market yumurta yedim bilmiyorum  bizde yumurta çok yenir haftada 30 yumurta bitiyor bizde madem tanıdık yumurta satan var al bence

(3,554 puan) tarafından
+1

Tsk ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
24 cevap 711 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 374 göst.
0 oy