+2 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar Whatsappa bi kahve storysi paylaştım kocamla ikimizi böyle kaynanam başladı da durum yapmaya yok mahşer var yok cehennem var inşallah girersiniz gibi bana nispet paylaşımlar yaptı ne kadar doğru bu. bir insan evladi hep böyle mutlu huzurlu olsun istemez mi sanki ben benimkine kumayim Allah'ım ya bizim de annelerimiz var ve gelinleri kocalariyla nereye gider napar haberleri yok mutlu olsunular o bizi ilgilendirmez der hayatta karışmazlar bi bize mi denk gelir böyleleri ya

ama haddini aşıyorlar yemeğe çıksam paylaşsam millete oğlumuz çalışıyor oda kebap yiyor falan diyorlar ya oğlunuz tabiykide bana yedircek oruspulara mı yedirsin anlamadım çok şükür karısına çocuğuna yediriyor dua etsinler Allah korusun gidipe kumara da içkiye de harcayabilirdi ama çok şükür işinde gücünde eşi var çocuğu var eve helal ekmek getiriyor anlamdım ki Allah ıslah etsin ne diyim benim yaş 23 o 50  rakipleşiyor ama komik ya

11 Cevaplar

+2 oy
(4,143 puan) tarafından

Kendisinin de bu fesatlıkla gideceği yer çok farklı değil gibi...

(68 puan) tarafından

Öyle canım ya gerçekten bişey paylasamiyroum hemen ardından durumlar atar böyle kocam görsün die yok anne babanin kıymetini bilmeyen oğul cehenneme girer bilmem ne halbuki kocam ana kuzusu dibinden ayrılmaz benimle de bi kahve içmmeisni bile istemez o kadar bi kumalık kini var yani

-Reklam-
+1 oy
(53,794 puan) tarafından

sen niye onun p@ylasimlarini uzerine alindin 

benimde eltim paylasiyor kayınvalidem diyo bana laf sokuyo üstüne aliniyo

(6,658 puan) tarafından

Bende Merak ettim 

(68 puan) tarafından

Hayır kesin bana söylüyor kız valla ben her story attıktan bi iki dk sonra yapıyor  ama haddini aşıyorlar yemeğe çıksam paylaşsam millete oğlumuz çalıyor oda kebap yiyor falan diyorlar ya oğlunuz tabiykide bana yedircek oruspulara mı yedirsin anlamadım çok şükür karısına çocuğuna yediriyor dua etsinler Allah korusun gidipe kumara da içkiye de harcayabilirdi ama çok şükür işinde gücünde eşi var çocuğu var eve helal ekmek getiriyor anlamdım ki Allah ıslah etsin ne diyim benim yaş 23 o 50  rakipleşiyor ama komik ya

(68 puan) tarafından

Neyi kız 

0 oy
(2,125 puan) tarafından

İşte ben buna inat her gün olmasa da iki günde bı kocamla story atardım. Baktım anası çizgiyi aşıyor kocama söylerdim annenin amacı ne diye. Ya koskocaman insanların yaptığı hareketlere bak! Sinir oluyorum gerçekten. Sende hiç takma güzelim, nispet olsun diye bolca paylaşım yap bence. Çatlasın dursun ohhhh

(68 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evet bende öyle yapıyorum zaten ablam merak etme 😁 ama haddini aşıyorlar yemeğe çıksam paylaşsam millete oğlumuz çalışıyor oda kebap yiyor falan diyorlar ya oğlunuz tabiykide bana yedircek oruspulara mı yedirsin anlamadım çok şükür karısına çocuğuna yediriyor dua etsinler Allah korusun gidipe kumara da içkiye de harcayabilirdi ama çok şükür işinde gücünde eşi var çocuğu var eve helal ekmek getiriyor anlamdım ki Allah ıslah etsin ne diyim benim yaş 23 o 50  rakipleşiyor ama komik ya

(2,125 puan) tarafından

Ya bı insan oğlunun mutluluğunu niye kıskanır ki? Demek ki oğlu başka şeylere para harcasa mutlu olacak biri. Yani kocanın parasını yemen kaynanana batıyor. Sanırım istiyor ki oğlu kazancını sadece anasına yedirsin. Gerçekten Allah ıslah etsin. Nispete devaaammmm 😀

(68 puan) tarafından

Kız vallahi istiyor ki ona versin bana hiçbir şey harcamasın ama evlendirirken unuttuğu bir şey var herhalde oğlu bir aile kuracak ve onlar için çalışıp çabalayacak kimseye muhtaç etmeyecek o bunu düşünemedi herhalde cahilliğine veriyorum 😂😂 o yüzdeeeeennn mecbur kısasa kısas mecbur sinsilikse sinsilik mecbur kalleşlikse kalleşlik 😂

0 oy
(227 puan) tarafından

Daha neler ya 😄 benim kaynana da bu boy boy atayım ister 

(183 puan) tarafından

Benim kaynanam da bana çok iyiydi , evlilik yıldönümünde video paylaşmıştım görüntülü aradı ağladı çok duygulandım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah falan dedi. Çok sessiz sakin bir insandır etlisine sütlüsüne karışmaz ama lohusayken, çocuk hastayken falan çocuğa Ihlamur içermeye çalışması . Nefret ettirdi kendinden 😁 en güzel kaynana uzak olan kaynana . Belki lohusa psikolojisi ve annelik içgüdüsünden kaynaklı bir durumdur ama bende durumlar böyle 😁

(227 puan) tarafından

Ya benimkinin istemediğim şeyi yapma çabası hiç olmadı o herşeyi araştırır doğrusuna karar ver der benim için eşimde zaten hassastır o konuda ben hiç çocuk bakımı konusunda dış bir etken görmedim lohusayken de ilk on prensesler gibi baktılar kaynanam ve annesi 

(183 puan) tarafından

Kız Instagram'da gördüğü herşeyin yararli olduğunu düşünüyor. Kendi kafasına göre değil Instagram'da görmüş Ihlamur vermeyi 😂

(227 puan) tarafından

Sen ıhlamura şükret ben neler duydum Antep'te yok Yeni doğan çocuğun gözüne limon sıkma var neymiş gözünü temizliyormuş falan tövbe yarabbim ondan sonra tuzlamalar hem de böyle 40 dakika falan bekletiyorlarmış çocuğu ay Allah'tan kimse benim çocuğum üzerinde böyle bir şeyler yapmaya çalışmadı eşimle bu konularda zaten çok hassas asla izin vermezdi ama orada o doğan çocuklara bunları yapıyorlarmış yani ne kadar ne kadar saçma sapan çocuğun korneası falan yansa asitle ya Allah akıl versin ne diyeyim ki

(68 puan) tarafından

Ne güzel ya maşallah İnşallah hep böyle daim olsun

0 oy
(6,688 puan) tarafından

Fesatlık diz boyu desene . Kendinin de o fesatlikla cennete gideceğini mi düşünüyor 

(68 puan) tarafından

Kuma ya gerçekten kuma ama Allah biliyor ya hala bile neler çekiyorum ellerinden Allah kurtarsın 

ama haddini aşıyorlar yemeğe çıksam paylaşsam millete oğlumuz çalışıyor oda kebap yiyor falan diyorlar ya oğlunuz tabiykide bana yedircek oruspulara mı yedirsin anlamadım çok şükür karısına çocuğuna yediriyor dua etsinler Allah korusun gidipe kumara da içkiye de harcayabilirdi ama çok şükür işinde gücünde eşi var çocuğu var eve helal ekmek getiriyor anlamdım ki Allah ıslah etsin ne diyim benim yaş 23 o 50  rakipleşiyor ama komik ya

0 oy
(18,408 puan) tarafından

Benim kaynana bu eltiler yetistirir gösterirdi arayıp paylaşma etme şöyle böyle diyip dururdu sanane ya attığım her adımda sanami sorcam ben dedim eltilere de ayarı verdim şimdi ağzını acamaz 

(68 puan) tarafından

Kız sen çok iyi yapmışsın oh olsun ben bir keresinde normal bir söz paylaşmıştım benim kayınpeder kaynana kocamı doldurmuşlardı bize söylüyor diye o da gelip telefonumu kırdı Bir keresinde kız bunlar çok fena Allah bizi kurtarsın bunların ellerinden

(18,408 puan) tarafından

Allah fırsat vermesin dilleri dolansin da ara bozamasinlar

(68 puan) tarafından

Amin İnşallah amin amin amin amin kız kötülere de bir şey olmuyor ki ayol geri dönüp bizi buluyor nedense 😁

0 oy
(82 puan) tarafından

Ay ben çok şanslıyım okuma yazması yok bakıp geçiyor ne diyorsa kendi kendine diyor 🤣🤣🤣 fesatlık var insanlarda fesatlık çekememezlik sanki oğullarını elinden aldık. Lafa gelince kız evladı el kapısı demeyi biliyorlar kendi kızlarının kaynanaları böyle yapsa ne yapacaklar acaba 

(68 puan) tarafından
+1

Kız benimkinin kızlarının hiçbirinin kaynanası yanında değil asla bakmazlar her gün kızının evinden çıkmaz ama bırakmaz kızı kaynanasına gitsin kaynanası da ona gelsin damatlarım da benim emrimde olsun ister ama kendi oğluna gelince benim annemleri falan sevmesini istemez zaten öyle de yapıyor amacına ulaşıyor işte şans

(18,408 puan) tarafından

Benimkinde akıllı telefon bile yok eltiler çocukları gösteriyor onlarda az b.k ağızlı değiller sinir oldum bak sabah sabah 

(68 puan) tarafından

Kız seni de sinir ettim vallahi ben biraz onları unutuyorum bu uygulamaya girince hatırlıyorum çünkü %80'i hep kaynana derdi ben de hatırlayıp hatırlayıp cinnet geçiriyorum senin eltiler de az değiller ama demek ki senin paylaştığını götürüp gösteriyorlar kıskanç şeyelr o zaman mecbur kısasa kısas kalleşlikse kalleşlik sinsilikse sinsilik diyoruz ve yola devam ediyoruz

(18,408 puan) tarafından

Yeni gelinken çok fazla gelen giden hazırlık yapardım bize yapmiyor diye kıskanıp kaynanama gosterirlerdi bir kere eşimle Urfa'ya gittik onuda oğlu göstermiş 100 kere aradı bizi açmadık günü zehir etcek biliyoruz yanına gittik bir kaç gün sonra surat 5 karış ***.ume benziyor aynı tövbe aldığımız hediyeye burun kıvırıyor falan benide göturseydiniz o bu cantammisin her yere taşıyayim seni dedim birde ailemin yanına giderken aynı sorun bende gelcem araba dolu ağzına kadar bebek arabası puset derken sırf moralimi bozuyor peşime takılıyor diye 1.5 yıldır uçakla gidiyorum eşimi bile getirmiyorum

(68 puan) tarafından

İnanmıyorum ya aynı benim fetbaz kız bende ayrıyım evim uzakta bile bir yere gittiğimizi duyuyor hemen surat beş karış oğluna hemen der yok cehennem var bilmem ne ya biz evliyiz ya ayrıyız Allah'ım öyle bir kural mı var anne babayı heryere götürecek siniz diye bir sürü çocukları var daha bekar evde hepinizi nere götürem demi ya sanki tek başına kocası ölmüşte od bi delikte bizde kapısını açmamışız 

0 oy
(3,976 puan) tarafından

Bakma durumuna. Rahatsız oluyorsan bakmamak görmemek senin elinde. 

(68 puan) tarafından

Haklısın aslında hiç numarasının bile bulunmaması lazım ama işte ne yapayım zaten bakmıyorum en sona aldım sadece story paylaştıktan sonra şimdi kesin benim hakkımda yine paylaşmıştır diye merak edip baktım gerçekten de öyle ama normalde bakmam sonlarda asla bakmam sadece ben paylaştım diye acaba o ne yapmış diye baktım hiç yanılmadım da zaten onun durumuna baktığımı görmüyor gizlediğim için 😁

0 oy
(4,017 puan) tarafından

ay yiyeceksin kebabını, üstüne künefeni de ohhh yarasın afiyet olsun 😂

(68 puan) tarafından

Zaten öyle yapıyorum kız Bir de arkadan tatlı yiyorum onu da paylaşıyorum sonra kahve ya da çay her neyse ay Allah'ım işte sonra arkamdan duyuyorum oğlum yediriyor ona falan zıkkımın kökünü yesin diye Allah akıl fikir versin ne diyeyim

0 oy
(69 puan) tarafından

Ay şaka gibi ne var canım bi kahve storysinde senin canını sıkmak için  yapmış

(68 puan) tarafından

Kız zaten öyle ben bir story paylaştığımda o da hemen öyle durumlar yapıyor sinir ediyor zaten ben de sürekli bakmıyorum sadece benim stolimden sonra paylaştıklarına bakıyorum ve gülüyorum

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Durum ayarlarında kayinvalideni gizle görmesin 

(68 puan) tarafından

Kız ben de ona inat yapıyorum zaten görsün diye nasıl gizleyeyim sen de 😂

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 1,209 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,129 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esleminannesii (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 284 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 661 göst.

Kategoriler

1,466,463 soru

24,031,095 cevap

328,695 kullanıcı

...