+1 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar size birşey danışmak istiyorum. Kayınvalidemler apartmanda oturuyor ve apartmanda çöp kovası yok. Ben gelin gelmeden önce almışlar koca binanın bir tane çöp bırakacak yeri yok. Mecbur aşağı apartmanların çöp kovasına bırakıyorlar. Bugün kayınvalidem yeni gelinimizi annesini davet etti misafir gibi. Akşamına ev sıvak parka gidelim dedik çocuklarda vardı kayınvalidemde çöpü aldı alt apartmanın çöp kovasına koydu bir kadın otıruyordu orda dedi sizin çöp kovanız yoktı hep burayamı pisleticeksiniz kayınvaldemde ılımlı haklısınız kızım dedi. Yeni gelinimiz herkesin içinde kadının üzerine yürüdü çöpü senin ağzınamı soktu sen ne atıyorsun bu kovaya altın falan mı öldüğünde mezarına çöplerinimi bırakıcaksın çöp kovasını babanın evinden ceyiz olarak mı getirdin bak elimden geçerim bu karpuz kabuklarını alar senin kafana ağzına yüzüne gözüne sokarım sokak kadını. Kadında buna bağırmaya başladı tüm mahalle bize bakıyor annesi sus diye bağırıyor tırnaklarını falanda geçirmek istiyordu yüzüne bir zorla durdurduk annesi kızının adından özür diledi bu sefer annesinin üzerine yürüdü sen bu sokak kadının neyinden özür diliyorsun gitsin evde çocuklarına baksın tüm gün pis pis dolaşsın yemeğini yapsın ucuz kadın. Kadını hiç tsnımıyor ama tüm nefretini kinini herşeyini döktü akşam parktada hiç birşey olmamış gibi çocuklarla eğlendi güldü eve geçtiğimizde gidip kardeşine anlatırsın artık nasıl bir kızla evleniyorsun diye. Ama anlatmadım bile kayınvalidemde akşam bu kıza gücün yetiyorsa bir söz söyle herkesi kurşuna dizer intihar süsü verir(Allah korusun)Anneside hep sakindi diyor ama şimdi ne oldu bende anlamadım ilk defa böyle şey yaptı diye annesinin ne suçu var ki. Hoş kardeşime söylesek benim sevgilim ne yapsa haklı der ama kızın kendisi söylemese ben birşey diyemem. Yani artık ora hayatda çöp bırakamayız 

17 Cevaplar

+5 oy
(3,332 puan) tarafından

Ohooo valla ayvayi yemisiniz kolay geldin size 

-Reklam-
+2 oy
(3,744 puan) tarafından

Tek diyeceğim ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN SİZE 

(232 puan) tarafından

Aklımdan geçen 😂

(26 puan) tarafından

Kayınvalidem size deli damgası vurar kalırsınız ırtada diyor. Ama doktora gitmek kötü şey değildi ki bugün yarın anne olucak tüm sinir stress bebeğede geçicek

(3,744 puan) tarafından

Umarım bu öfkesi geçici bir durumdur yoksa cidden işiniz zor bacım 

(26 puan) tarafından

Birde bir deyim vardı bazı kızlar imza atıldıktan sonra gerçek yüzünü gösteriyor bizimkisi daha yüzük takılmadan önce gerçek yüzünü gösterdi

(3,744 puan) tarafından

İnşallah geçici bir durumdur 

+1 oy
(5,124 puan) tarafından

Allah kardeşine sabır versin canim sizede geçmiş olsun

(26 puan) tarafından

Kardeşimin gözü birşey görmüyor ne dese tamam hayır kelimesini unuttu adam 

(5,124 puan) tarafından

Evlenince anlayacak şimdi ona herşey tatlı geliyor canim. Siz birşey demeyin valla kız sizi yer 

+1 oy
(173 puan) tarafından

Kaynanana 40 yıllık dedikodu çıktı 😁

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Aboooo ben ne okudum kız Allah yardımcınız olsun valla

(26 puan) tarafından

Valla bacım ben böyle asilerle uğraşamam kardeşim beğendi o sevdi hayırlı evlensinler kendi hayatları. Kayınvalidem insanlıl olsun diye çağırdı ama apartmanda şuan insan içine çıkıcak yüzü kalmadı

0 oy
(4,821 puan) tarafından

Bi cop davasi da sizde mi var valla illallah ettik bizde bizim sokakta butun binalarin onunde konteyner vardi diger binalardan koku yapiyo diye sikayet gelmis belediye kaldirmis bizim binanin onunde kaldi 1 numarada bi kadin var eyvahlar olsun 2 senedir yazin camin onunde oturuyo baska binadan biri bi yeltensin cop atmaya mahalleyi ayaga kaldiriyo gucu yetmezse alip copunu bahcelerine koyuyo adamlarin butun mahalle bikti cop benjm camin onunde bana bi gr koku gelmiyo onlar oturamiyomus tamam hakli butun sokagin copu bizim evin onune mi dolacak hakli da bagris cagris kufrederek olacak sey mi bugun karsi binadan ciktilar artik kocaman kadinsin ne bu yaptigin kadin demiyosun erkek demiyosun kufrediyosun diye kocasi cikti abicim senin karinin yuzunden benim cocugum uyuyamoyo gece gunduz surekli bagiriyo elinde bi telefon sikayet edecekmis etsin nereye ediyosa yeter diye soz konusu cop olunca bende bi tiksinme bikkinlik geliyo artik sizin geline sira gelince iyi gecinin bacim 

(26 puan) tarafından

O apartmanda bir kadın yaşıyor kayınvalidemi tanıyor ve kendisi buraya bırakbilirsiniz dedi izin aldık yani bizde meraklı değiliz atmaya çoğu zamsn atmamaya çalışıyoruz ama olmuyor birikiyor

(4,821 puan) tarafından

Iyi de napcaz copleri atmayip yiyelim mi napalim mecbur bi yere atilacak 

(26 puan) tarafından

Kızın konuşma tarzı hiç iyi olmamış daha normal tarzda söyleseydi haklıydı

(4,821 puan) tarafından

Iki taraf icinde hos degil de sizin gelin cok fena o kadinda dogru yapmadi cop konteyneri belediyenin yapmis oldugu bi imkandir ve herkes kullanabilir ha rahatsizsa belediyeyi arayip soyleyecek baska konteyner gelecek billete soylenmez oyle bence sizin gelinde sanki hirsini atiyo gibi cok fena aman dikkat edin 

0 oy
(830 puan) tarafından

Kusura bakma da asıl kendisi sokak kadını gibi ve ucuz davranmış .

.

(26 puan) tarafından

EstafurAllah ne kusuru canım 

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Allah kurtarsın

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Allah kurtarsın sizi

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Sizin bu gelin normal değil siz de sürekli bunun derdindesiniz ama ayan beyan ortada kardeşiniz bu kadar şeyden öğrenmiyor ise bırakın bulsun belasını 

0 oy
(11,419 puan) tarafından

Allah bizi kurtardı darısı sizin başınıza kardeşim sözünü attı aynı bu sekildi hata fenaydı Rabbim kurtardı bizi 

0 oy
(2,886 puan) tarafından

O neydi gızzz 😲😳

Şimdiden Allah yardımcınız olsun inşallah 🤷🏻‍♀️

0 oy
(1,801 puan) tarafından

Bu gelin bide hukuk okuyor demi. Bunun avukat olduğunu düşünsene . Hakim karşısına bu sokak ağzı ile mi savunma yapacak. Ben üniversite okuyanlarn özellikle de hukuk gibi yüksek bölüm okuyanlarn karakterine çok dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Hanım efendi bi avukat savcı hakim olmak var bide böyle. Evlenseler bile kardeşin ile bi geleceği olduğunu hiç sanmıyorum 

(26 puan) tarafından

Hayırlı değilse hiç evlenmsinler zaten kardeşiminde gözü açılsın

0 oy
(599 puan) tarafından

Aboooooo bir de bu avukat olacak demi 😱 Allah sizi kurtarsın bacım 

(26 puan) tarafından

Vay o hakimin savcının haline

0 oy
(657 puan) tarafından

Eyvah eyvah 😳

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Siz Türkiye'de mi yasiyorsunuz Azerbaycan'da mi? Kız gerçekten tam numunelik. 

(26 puan) tarafından

Azerbaycanda. Öyle davranması mı? 

(2,746 puan) tarafından

Evet tavirlari çok değişik demek istedim 

(26 puan) tarafından

Hemde nasıl ama biz kimiz ki karışalım? Kardeşim kendi karar verdi tüm yanlışlarını hatalarını ört bastır ediyor

0 oy
(269 puan) tarafından

Şimdiden sizin yanınızda böyle yapıyorsa evlenince ne yapmaz ki

(26 puan) tarafından

Allah bilir orasını kardeşim çocuk değil ki biraz aklını mantığını kullansın

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 393 göst.
0 oy
16 cevap 345 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...