Hayırlı geceler kızlar size birşey danışmak istiyorum. Kayınvalidemler apartmanda oturuyor ve apartmanda çöp kovası yok. Ben gelin gelmeden önce almışlar koca binanın bir tane çöp bırakacak yeri yok. Mecbur aşağı apartmanların çöp kovasına bırakıyorlar. Bugün kayınvalidem yeni gelinimizi annesini davet etti misafir gibi. Akşamına ev sıvak parka gidelim dedik çocuklarda vardı kayınvalidemde çöpü aldı alt apartmanın çöp kovasına koydu bir kadın otıruyordu orda dedi sizin çöp kovanız yoktı hep burayamı pisleticeksiniz kayınvaldemde ılımlı haklısınız kızım dedi. Yeni gelinimiz herkesin içinde kadının üzerine yürüdü çöpü senin ağzınamı soktu sen ne atıyorsun bu kovaya altın falan mı öldüğünde mezarına çöplerinimi bırakıcaksın çöp kovasını babanın evinden ceyiz olarak mı getirdin bak elimden geçerim bu karpuz kabuklarını alar senin kafana ağzına yüzüne gözüne sokarım sokak kadını. Kadında buna bağırmaya başladı tüm mahalle bize bakıyor annesi sus diye bağırıyor tırnaklarını falanda geçirmek istiyordu yüzüne bir zorla durdurduk annesi kızının adından özür diledi bu sefer annesinin üzerine yürüdü sen bu sokak kadının neyinden özür diliyorsun gitsin evde çocuklarına baksın tüm gün pis pis dolaşsın yemeğini yapsın ucuz kadın. Kadını hiç tsnımıyor ama tüm nefretini kinini herşeyini döktü akşam parktada hiç birşey olmamış gibi çocuklarla eğlendi güldü eve geçtiğimizde gidip kardeşine anlatırsın artık nasıl bir kızla evleniyorsun diye. Ama anlatmadım bile kayınvalidemde akşam bu kıza gücün yetiyorsa bir söz söyle herkesi kurşuna dizer intihar süsü verir(Allah korusun)Anneside hep sakindi diyor ama şimdi ne oldu bende anlamadım ilk defa böyle şey yaptı diye annesinin ne suçu var ki. Hoş kardeşime söylesek benim sevgilim ne yapsa haklı der ama kızın kendisi söylemese ben birşey diyemem. Yani artık ora hayatda çöp bırakamayız