+1 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bi sorum olcaktı yarın evlilik yıldönümümüz esimden yüzük istemiştim seneye alsam olur mu dedi eve tasıncaz ev için biriktirdigimiz para var dı bayaga bi yada ordan alıym ozaman dedi bende istemez yüzüğü almak isteyen önceden hazırlanırdı dedim biraz kırgınım aacıkcası sizce abartıyormuyum eşim biraz odun gibi ince düsüncelerı olmaz biseyi istersen alır ama kendiliginden süpriz yapmaz bu arada 12senelik evliyim yarın ikimizde işte olucaz pek biseyde yapamıycaz sizlerin eşi önemsermi böyle özel günleri 

18 Cevaplar

+5 oy
(5,949 puan) tarafından

Beni linç eden etsin de komik geliyor bana eşimden takı makı istemek. Almayınca küsmek falan. 

Alyansımı kendim aldım, eşime de haber ettim ben kendime şunu buldum aldım diye. Tamam ben de bir ara kendiminkini alırım dedi öyle alındı alyanslarımız.

Aşırı değer veriyorsunuz gibi geliyor bana bu işlere. Sonra da hayal kırıklığı yaşayıp altından kalkamıyorsunuz. Allahın yüzüğü ya olsa ne olur olmasa ne olur. 

(1,659 puan) tarafından
+1

Söz konusu kimin aldığı maddi fiyat değil söz konusu eşimin isteklerimi görmezden gelmesi ve bizi değersiz kılması ozel bir gün ve herkesin düşüncesi bir değil sen alabilirsindir ama bir başkası eşinden bekler maddi imkanlarını biliyorsa almaya bende alabilirim ben sürekli para biriktiren birisiyim önemli olan onun düşünüp onemsemesi çünkü sahip olduğumuz yüzük değil bizi mutlu eden şey ona sevinecegimizi bile bile alan mutluluğumuz da mutlu olan bir eş ben 2 yıllık evliyim aynı sorunu bende yaşıyorum 

(5,949 puan) tarafından

İşte ben de diyorum ki mutluluğu ya da değer görmeyi bunlarla ölçmezseniz mutlu olursunuz. Evet ben çalışıyorum kendim aldım ama böyle şeylere zerre değer vermediğim için ayaküstü aldım çıktım altı üstü bir yüzük nedir yani benden ya da eşimden kıymetli mi. Ben eşimi çok seviyorum. Kendimi de çok seviyorum. Bu iki sevginin değerini de öyle yüzükle taçla tokayla ölçersem kendime sevgisizlik etmiş olurum. Çok basit şeyler, bunlara tav olmam. Eşim gelir bana bir şarkı mırıldanır 100 dükkanın yüzüğüne taşına değişmem o mırıltıyı.

Ezcümle, size değer vermeyen eşiniz değil öncelikle sizsiniz. Bir de böyle bakın. 

(1,659 puan) tarafından
+1

Ama benim de demek istediğim herkes sizin düşüncesiniz de değil mesela mutluluk tabi ki bununla ölçülmez ama sevdiğim insan bir şeyi çok istiyorsa ben mutlu olmasını her şeyden çok isterim o yüzden onu alırım yani

(5,949 puan) tarafından

Eşim yüzükle mutlu olan biriyse ben çok üzülürüm. Almam demiyorum alırım ama böyle şeylerle mutluluğunu ayarlıyorsa çok üzülürüm ciddi ciddi düşünürüm ilişkinin geleceğini. Ama işte herkesin bakış açısı farklı. 

(1,659 puan) tarafından
+1

Söz konusu dediğim gibi yüzük ya da maddiyat değil söz konusu dusunulmek bu en ufak bir çiçekte olabilirdi benndogum yaptım hicnbir şey gormedim

-Reklam-
+2 oy
(479 puan) tarafından

Eşinizi 12 yıldır tanıyor olmalısınız balık baştan kokar bu zamana kadar yapmayan şimdi de yapmaz sırf bir yüzük için ev parasından harcamak bana tuhaf geldi 

siparişle hediye alınacaksa hiç alinmasin tabii bu benim görüşüm. 🥰 Siz güzel bir sürpriz yapabilirsiniz sonuçta evlilik yıldönümü imiş doğum günü değil yani eşinizden beklentiniz olduğu kadar sizin de bir şey yapmaniz gerek o zaman :) 

+1 oy
(4,022 puan) tarafından

O zaman eşinde senden bişey istesin 

Evlilik yıldönümü çünkü 

Ortak bir kutlama 

Sende eşine bir altın kol saati al

Yada altın Kemer takı ver kız

Sadece sen eşinle değil aynı zamanda eşinde senle evli 

Hani doğum günü olur

Anneler günü olur anlarım 

Ki bunun babalar günü de var

Adı üstünde hediye 

Sipariş olmuş resmen 

Eşinde almadı üzülen sen oldun

Yorumum kırıcı kaba gibi gelebilir 

Ama sadece mantıklı düşünürsek 

Gerçekler bu

İllaki bir hediye alacak belki

Yada ev filan dedin

Durumu elverişli değilse 

İçten bir güzel sözcükler bile bir bayanı mutlu eder

Boşver takma kafana 

0 oy
(1,620 puan) tarafından

Kendin calisiyormussun niye isteyeyimki kendi düşünüp alsın ben istemem 

He çok istiyorsam ve çalışıyorsam kendi paramla alırım 

Ona minnnet etmem 

Veya almış olma ihtimal yüzde kac

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Benimki önemsemez açıkçası. Bende yüzük takmaktan nefret ediyorum istemem . Hatta yüzüklerimi bozdurdum 😃😃 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Yüzüğü; geçen sene, bu seneki yıl dönümü için mi istemiştin? Yani çok abartacak bişi değil bence. Olmamıştır denk getirememiştir. Hem bak başka bir şey için ayırdığı paradan almayı teklif etmiş yani kestirip atmamış. Belki başka bişi düşünüyordu sen böyle tepki verince onu yapmaktan vazgeçti sana yüzük almaya çalışacak. Ayrıca bence, hediye olarak şunu bunu istiyorum diye siparş verilmez

0 oy
(7,117 puan) tarafından

4 yillik evliyim ilk yil 40 liydim cikamadik 2.yil kutladik iki senedir kutlamiyoruz ben onemsemiyorum acikcasi 

0 oy
(516 puan) tarafından

Alması gerekir yani niye almamış bu zamana kadar

0 oy
(3,072 puan) tarafından

Sadece ilk yıl önemsedim hediye masa hazırlığı falan sonraki yıllar ben bıraktım eşim görevi devraldı gibi oldu 😄 aman olmasa da olur çokta canını sıkma hem kendi düşünüp alması gerek ki anlamı olsun dimi ama ?

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Keşke benim eşimde önce evin ihtiyaclarını düşünse

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Hediye istemek almadı diye küsmek kırılmak bilmem ne bunlar eskıde kalmadı mı çok demode geliyor bana alırsa kendi alır hem isteyip sipariş verir gibi hemde küsmek doğru gelmiyor ergence geliyor darılmayın ama canınız sıkılsın istiyorsunuz artık herks ekonomiyi yaşam derdini gelecek kaygısını düşünüyor şahsen ben öyleyim sağlığım olsun özel günler eksik olsun

0 oy
(2,290 puan) tarafından

Kocası özel günlerle alakası olmayanlar saçma bulmuş bu isteği 😄şaşmaz zaten düşünceli kocalari olsa nasıl.hakli bulurlardı seni 😄

0 oy
(1,545 puan) tarafından

Bana göre hediye sürpriz olmalı sen söyledikten sonra hediye olmuyor ki o zaman git kuyumcuya al yüzüğünü gel

(11,593 puan) tarafından

Kız öyle dahada güzel gönlüme göre zevkime gore bayılırım 😂😂

0 oy
(11,593 puan) tarafından

Eğer Allah nasip ederse bugün yarın doğuracam eşimden altın bir taki isterdim ama oturma grubu almak istiyoruz ondan ses etmem

0 oy
(1,618 puan) tarafından

Bosver takılma bence odun diyorsun neticede o gün ah evet desmeseydimde bekar. Irinolsaydim kara gün resmen umurumda değil o kara gün. 

0 oy
(9,982 puan) tarafından

Kutlarız biz geçenlerde öyle şakasına istedim gerçek sandi uğrasti ama ben erteledim evlilik yıl dönumuzde alacak 

0 oy
(4,588 puan) tarafından

Ben istedikten sonra alacaksa hiç almasın.  Almadı diye de kırılmam üzülmem çünkü biz hiçbir özel günü kutlamayız kızımın doğum günü hariç.

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Ben istemeden almaz mesela niye dersen alacağını ben beğenmiyorum genelde :)  kolye almıştı doğumda  çok taşliydi görünce içim gtti zarar edecek diye sakladım araba alırken verdim zten benim vardı yüzük de ben bakarken bile kararsızım ki eşim nasl karar versin benim adıma evin ekonomisinide biliyorsam fiyatı önemli benim için ev taşınacak da istemem Esin kirmams ordan almaya bile sana sunmuş bnce buda iyi bişey bunu yapmayan erkekler var canim  geneli alıp koymaz önüne varsada ben görmedim çoğu kendi aldırıyor sonra kocası dusunmus gbı paylaşım yapıyor çevremde var öyle benim eşimde ne alsam ne istesem almam demez parası uoksa diğer ay falan der ama onceesinde supriz yapmaz arada yapsalar güzel olur da dedikten sonrada anlamı kalmıyor bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
32 cevap 569 göst.
6 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 403 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru