E devlette okulu çıkmış ama eşim sonra gideriz diyor kayıtlar hemen doluyor mu ve biz sabahçı veya öğlenci olacagina karar verebiliyor muyuz?
Hemen doluyor sabahçı öğlenci seçimi oluyor ben geçen sene seçtim öğlenci yapmıştım oğlumu
Erken gidersen öğlenci yazdırırsın. Öğlenci grubu talep çok olunca hemen doluyor.
Kontejan doliyor biz ön kayıt yptrdik nkdr peki ücreti aydati falan
Sınıfın kapasitesine göre kontenjan olur öyle eşinizin keyfini beklerseniz tabiri caizse havayı alırsınız :)) geçen sene arkadaşım eşi yüzünden erteledi erteledi 6 yaş olduğu halde zamanı geçti ve sınıf doldu almadilar çocuk bu yıl çat diye birinci sınıftan başlayacak çünkü yaşı dolayısı ile anasınıfı olmuyor
Artık kurayla degil mi sabahçi ogleci yada ogretmen secimleri okuldan okula degisiyor mu ki ama anaokulu hemen doluyor sen gene yaptir
Biz sabahçı yazdırdık.
Hangi okulsa o okulu bir arayın kayıtlar ne zamanmış. Bizim burda bitti Bile 1 temmuzdaydı kayıt günü. Bir de evet hemen doluyor geçen sene geç kalmıştık öğretmen akrabamızdı onun sayesinde öğrenci yaptık.
Evet doluyor herkes öğlenci istiyor 1 temmuzda yazdırdım bende
Evet sabahci öğlenciye karar verebilirsiniz. Okulu arayıp öğrenin kayıtlar başladı mı diye. Öğlenci grup hemen doluyor.
1,514,887 soru
24,703,402 cevap
369,050 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın