0 oy
111 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,130 puan) tarafından

Hanımlar selamun aleyküm,Esenyurt Talatpaşaya taşınacağız. Ve ilk defa kiracı olarak oturacağım,bu semt instagramdan veya haberlerden gördüğüm gibi mi ? gerçekten o kadar kötü mü ?yaşanılmaz mı?

4 Cevaplar

+1 oy
(698 puan) tarafından

Hayır öyle değil her yerde iyi var kötü var ama TV de olduğu gibi değil cidden , kimse kimseye durduk yere bulaşmaz yani artık şimdi ki insanlar zaten çığrından çıkmis durumda, sadece Esenyurt çok büyük ve kalabalık haliyle daha fazla olayların olması normal 

(1,130 puan) tarafından

aynen dediğiniz çok doğru ben biraz korkuyorum galiba ondan endişeliyim

önce (698 puan) tarafından

İçiniz rahat olsun siz iyi olduğunuz sürece nereye giderseniz gidin sorun yaşamazsınız 

-Reklam-
0 oy
(1,481 puan) tarafından

Canım benim teyzem yıllardır Esenyurt'ta bı sıkıntıda yok yani.semte bakma sen bence insan nereye gitse kendi kötülüğünü pisliğini götürdüğü için her yer aynı yani.

(1,130 puan) tarafından

içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 

(1,481 puan) tarafından
+1

Canım her yerde bı pislik diye tabir edileen semt var yani Esenyurt adı çıkmış yoksa eski komsuluklar devam ediyo hala bide çok samimi olmazsan kimaeyle sıkıntı yasamazsin

(3,961 puan) tarafından

Canım izmirdeyim burası da aynı türkiyenin neresine giderseniz git her türlü kötüsü var malesef Allah korusun 

(1,481 puan) tarafından

Aynen öyle ben şuan evim müstakil etrafımda ev yok düşün yani köy diye geçer burası karşımda bı köprü var geçen biri dedi altında Sakarya nehri var suyun kenarında neler yapiyolar neler dedi o yüzden aenxve evin önemli kapımı kitledimmi Dünya umrum olmaz

0 oy
(3,961 puan) tarafından

Benim akrabam da orda oturuyor çok şükür bu güne kadar sıkıntı olmadı

(1,130 puan) tarafından

içimi rahatlattınız,teşekkür ederim

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Esenyurt meydana yakında eğer çok kötü aşırı kalabalık araptan zencilerden geçilmiyor sürekli olaylı. 

(1,130 puan) tarafından

google maps den baktım yürüyerek yarım saat gösteriyor meydana . çok yakın değil ama uzakta sayılmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 378 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glistan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu