0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (472 puan) tarafından

Dün gece story de şu duayı paylaştım, paylaşırım ara ara biz memleketteyiz eşim evimizde biraz durup döncez.

Sabah neler yazmış bana ne demek bu evliliğin hayırlı değil mi yani hayırlı kişilere göndermemi yapıyorsun yani yazarken bile şuan tuhaf oluyorum o kadar kırgınım ki 

Hiç evlikle ilgili bir şey düşünmedim paylaşırken yani genel, neymiş nasibin hayırlı değil hayırlı kişilere duyurulur demişim :(

image

7 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

sacmalamis nasip kismet falan evlilige bahlamis olayi ustune alinmis

(472 puan) tarafından

11 yıllık evliyim, her türlü kavga edilmiştir evln içinde ama bana bunu benim gibi bir kadına bunu yakıştırması o kadar ağrıma gitti ki hala haklı gibi görüyor kendini, yan yana olsak böyle konuşamazds uzaktayız ya rahat rahat yazıyor 

(595 puan) tarafından

Aslında uzakta olmanız tetiklemiş muhtemelem adam uzaklık meselesınden rahatsız içine atmıs  ve   burdada yarası olan gocunur mantığından üstüne alınmıs  işte  bence senı sevmese kıskanmazdı üstüne alınmazdı  aslında   sevmese umrunda bıle olmazdı  ben masum buldum.  Eşinin tavrını  uzaklık canını sıkıyor. 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşiniz çok alıngan sanırım 

Gerek yok ki kırmasına 

0 oy
(5,357 puan) tarafından

eşin ağır ergen

0 oy
(4,089 puan) tarafından

Yav hehe de geç canım abartmış bazen benim eşim de kime laf soktun diyor kendine laf sokan şeyler paylaşsam anlamaz sıkma canını sen kendini biliyorsun sonuçta çocuk gibi davranmış

0 oy
(3,839 puan) tarafından

Eşinizin muayen gününe denk gelmiş sanırım. 

Uzakta olduğunuz için kafasında kurmuş. 

(4,683 puan) tarafından

Bir sosyal medya cumlesii var o geldi aklıma avdbdndnbd

(3,839 puan) tarafından

Sosyal medyadakini görmedim de, regl dönemindeki hassasiyete benzemiş valla. 

(4,683 puan) tarafından

Biraz argo ama tam yerine uygun bir cümle 😀

0 oy
(3,470 puan) tarafından

Gereksiz tepki vermiş 

0 oy
(600 puan) tarafından

Ben küsüp annemlere gittiğimde eşimde bir ara bu tarz bir durumuna aynen benzeri yanıt vermişti, sonrasında biz barisinca itiraf etti  benm o bana yazsın diye bunu paylaştığımi düşünmüş megersem 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 98 göst.
19 Mayıs 2025 Para & Ekonomi kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Edbncmn (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,153 cevap

334,668 kullanıcı

...