0 oy
60 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kizlar oglumla tatile gidecegiz 15 saat uzaklikta otobusle soguk tutan posetler var ya ondan alsam yanima yolluk mu yapsam pogaca falan sevmiyor oglm

Sandwic yapayim sarma.sarayim domastes salatalik koyayom bir iki meyve corba koysam sacma mi.kacar yani dayanir.mi o posette yiyecekler.

3 Cevaplar

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Kurabiye sut meyve suyu meyve cerez sarma da olur simis kek

(12 puan) tarafından

Peki bu yiyecekler dayanir mi

(1,045 puan) tarafından

Mini termosa koy icecekleri digerlerini termal cantalar var onlara koy hazir paketli alabilirsin kuru yemis kraker biskuvi kek vs yanina siseyle buz koy

(12 puan) tarafından

Termosum yok ki ondan soruyorm sicak soguk tutan torbadan alicam bimden icine de buz bataryasi koysam olur mu goturur mu bizi

-Reklam-
0 oy
(2,392 puan) tarafından

Havalar sıcak çok fazla şey alma yanına. Gece yolculugu tercih et uykusunda olsun. Zaten ne kadar yiyecek ki yemek. Çorba yapma bence yolda yedirmesi zor olur otobüs sallanır dökülür filan. Birde kaç yaşında oğlun. Muz severse muz al tok tutar. Buz aküsü termal çantada birkaç saat dayandırır otobüsün klimasi da açık olursa çok sıkıntı olmaz. Baktın eriyor muavinden rica edersin otobüsün dolabına koyar. 

(12 puan) tarafından

Oglum 4 yasinda kucuk degil ama 15 saat uzun oldugu icin kaygilandim dinlenme tesislerinde fiyatlar asiri ucuk olunca acikirsak onlem alalim diye dusundum 

Ins anlayisli.muavin olurda koyar buzdolabina

önce (2,392 puan) tarafından

Çocuğun var ya yanında koyarlar muhtemelen. Evet çok haklısın fiyatlar aldı başını gitti. 

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Kaç yaşında oğlun ben en fazla oglumla 2 saatlik yola gidebilirim oda kaynananin yanina. O kadar yaramaz ki araba bile surdurmez ustume cikar durur. 15 saat otobuste halimizi düşünemiyorum 😩😩

(12 puan) tarafından

Oglim 4 bucuk yasinda cok kucuk degil o yuzden cok sorun yasamayiz ins 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 393 göst.
0 oy
21 cevap 423 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy