Xbsnksksxnxbdbhesjkskzmxxnxnxbsb
Balkona mi düştü
Evet ya tam kenarina ruzgar atsa diye bekliyorum suan
carsaf sallandirarak dusurt:)) bizde amcamlarla konusmuyiruz alt katimizda . onlarin balkona bisey dusureursek babam olta ile alio balik tutar gibi😂😂😂
Canan sendeki bu pratik zeka babadan geliyor demek 😄
hahah aynen olabiler:))
Evde degil diyorsun eve gizlice mi gireceksin napacaksin çok saçma bir soru kusura bakma kim nasıl yardım edecek itfaiye çağıracak halin yok ya
Makul olarak biseyler yapmam lazim onu ordan yok etmem lazim tabiki giremeyecegime gore ip mi sarkitsam diyorum digerleri gorur ya aklima bisey gelmiyor
Sıkınti ya kanca gibi birseyle ip uzatarak alinir anca
Olta gibi bisey evet ama yok o
Benim alt komşum düşen eteğimi ben balkon dayken alıp evine soktu bilerek ses etmedim ve etek bana gelmedi
Üst komşum da gecenin 12 sinde kapımı çalıpba lkonunuza çamaşır düştü diyerek benden izin almadan kapıyı ** tirip balkondan kendi çamaşırlarını aldı
Millet hiç utanmıyot
Utanma geldiğinde işte nolacak
Giydi mi peki üstünde gördün mü ne insanlar var
Beni çalışıyorum ama kadını görmüyorum fazla
Ama halımda düşmüştü aşağıya haberim yoktu düştüğünden bir iki gün sonra haberim oldu sorduğumuzda ilk bilmiyorum deyip sonradan çingeneler girmiş almıç demişti halım gelmedi geri bana mesela
Canım bir civiye ip bagla
İpi balkona sal
Almaya çalış
Yada
Komşu bayansa anlayışla karşılar
En korktuğum şey neden ipe iç çamaşırı asarsinizki karşıda oturanlar o iç çamaşırını gormuyormu
Benim de en alt zemin..yukardan düşenleri topluyorum.komsulara soruyorum senin mi diye diye sahibini bulup veriyorum.abla biz alırdık yorulma diyorlar.
Zor olur öyle de kat kat gezdirmek bi kenara koysan ya
Yok canım hiç kimse görmesin bazen bahcede erkekler oturuyor.6 komşum var.
Peki sen bilirsin o zaman
Teşekkür ederim sağol
Uzanırsa vileda sapı ile aşağıya at hemen git al 😄
Alabildin miii???
Ever ruzgar savurmus yere dustu aldim kimse gormeden sukur
Fırça sapı yetisiyorsa onlarin balkonundan iterek aşağı itebilirsin yetismiyorsa 2 fırça sapını bantla sıkıca yetistir başka zor alırsın
Yetmez 3 kat asagi
Komşun erkek mi
Uzun sağlam bi ipin ucuna ağır bişey bağla yarım kg kadar, çift taraflı bant yapıştır alt tarafına hatta her tarafına sarmala, geniş olsun biraz. Sonra aşağı sal inşallah çamaşırın çift taraflı banta yapışınca çek yukarı😄
Bu yüzden hiç çamaşır asmam balkona evde kuruturum kendi eşyalarımı , eğer üstte başka katlar varsa üzerine alınma senin değilmiş gibi davran :)
Bu yüzden dışarı çamaşır asmam. İç çamaşırlarını her zaman balkona kurutmaliga asarim diğerleri dışarı ipe sererim
Ben kesinlikle ipe iç çamaşırı sermem içeri sererim iç camasirlarini
Komşun gelince inip al niye uğraşıyosun
Alabildin mi canım Vala ben utanırdım benimde alta 2 kat var Allah korusun :))
1,493,332 soru
24,399,842 cevap
350,042 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın