6 yıl önce eski sözlümün annesi ile nişan alışverişi sırasında tartışma yaşandı. Eğer isterseniz detaylı şekilde anlatabilirim. Mağazada eski sözlümün annesinin hakareti ile başlayan tartışma evde annem ve sözlümün annesinin birbirine girmesi ile sonlandı malesef fiziki kavga sonrası mahkemelik olduk. mahkeme sonrası eski sözlüm bize tazminat ödemek zorunda kaldı. daha sonra iki ailenin karşılaşması sonrası büyük bir kavga yaşandı. Kavganın videosu sosyal medya ya bile düştü. şimdi o kavga yüzünden de davalık olduk. Sizce bunun sonu ne olacak? Birde bu konuyu anlatmak, duyurmak istiyorum keza gençlerin aileleri ile nişan alışverişine çıkmamasına inanıyorum, ibretlik olması için bu konuyu hangi mecralarda anlatabilirim veya anlattırabilirim? merak ediyorum...
Merak ettim videoyu atar misin?
https://youtube.com/shorts/_9HusfPbMzA?si=fCkFkJZhIZ1ap7us buradan izleyebilirsiniz ümraniye anlığa düşmüştü yeniden yüklettirdim
Bu ne abi kan davası gibi ben şok 😱
:( çok zor oldu bizim için, çok zorlu sürec ve tüm nisanlı çiftler keske bilse dirumu ona gore davransa
Canım bu ne böyle bu kadar ne oldu da büyük bir kavga oldu kim suçlu kim ne dedi de olay bu kadar büyüdü
Ya iste o kadar ayrıntı varki su duruma gelene kadar, mağazada bana soledikleriyle baslayan gerilim, annem sonradan ögrendi bu izlediginiz kavga mahkeme sonrasi cikan kavga ilk kavga degil ilk kavga annemle annesi apartmanda oldu.
Acil video gelsin diyenler 🤚
Şaka bı yana çok geçmiş olsun
https://youtube.com/shorts/_9HusfPbMzA?si=fCkFkJZhIZ1ap7us buradan izleyebilirsiniz ümraniye anlığa düşmüştü yeniden yülledim
😳😳😳😱😱😱
Çok geçmiş olsun ya iyiki kurtulmussunuz
Coook tesekkur ederim ibretlk olsun diye o kadar anlatmak istiyorum ki
Canım en alta kalan bı teyze var o kim kilolu galiba
Off bide bı adam bı kadına çok kötü tokat atıyor sesi geliyor o kadın kim
O tokatı yiyen karsi taraftan biri, altta kalan kilolu ise teyzem.
Valla bırakın ALLAHtan bulsunlar annenide vazgecir uzaklasin ALLAH korusun ya daha kötü bı şey olursa
Vazgecirmeye calisiorum, ama olayın duyulmasini istiorum yaaa
Peki eşin ve ailesi duysa sorun olmaz mı niye geçmişi kurcaliyorsunuz demezler mi
Esim durumu biliyor, evlenmeden once anlattım. Hatta soyle solim karsi tarafın eski damat ayi olan kisi bile "annem hatalı, olay duyulsun" diyormus. Gecmis ask vs degil, bir annenin terbiyesizligi.. simdi ekim de mahkeme var yine bakalım ne olacak.
Bir hanım.özelden yazmıs esimle 6. Kez videoyu izliyoruz videodan cikamioruz diye, canli gorseniz kiyamet koptu orada bu sadece cekilen, diger yolda full izliyorlar
İşte bende ondan korkuyorum ya gene bı şey olsa biri zarar görse
Yapacak bir durum yok, o kadin simdi "rezil olduk oglumun ismi cikti" diye geziyormus
Aaaa peki en birinci sebep ne olduda kavga çıktı
Magazada nisan alısverisinde ayakkabı bakıyorduk, annem disardaydi yanima gelip bana "cingenelik yapma" dedi
Canım bu video eski bir videoya benziyor çünkü herkesin ağzında maske var ilk çıkan kavga bu galiba
Eski dedim ya 5 yil oncr diye yazarken bacim
Sosyal medya hesabında, özellikle X'te, ama çok etkileyici bir metin hazırlaman lazım. İstersen ben sana hazırlarım ama senin ağzından olsa daha iyi olur. Duygularını yazarsan düzenleme yapabilirim ama.
ciddimisinnn
Elbette, çünkü ben de aşırı saçma ve gereksiz buluyorum bu ailelerin her şeye karıştığı etkinlikleri.
Video nerde görseydik
Sanırım iki taraf da haksız. İki taraf da saldırmaya meyilli
Annem beni korumak istedi yani bana edilen sozleri sindiremedi, magazada ayakkabi bakarken "çingenelik yaoma" dedi kadin bana bu kadin kayinvalidem olacakti, inanamiyorum ya
Mesela benim annem olsa kesinlikle saldırmazdi bana böyle dese müstakbel kaynanam
Inan annenin degerini bil, su duruma düsmek cok zor bende kac yil kabullenemedim bakma boyle rahat yazdığıma bizimkilerede kizginim, lutfen annene de anlat bari size ibretlik olalim,
YouTube a ne yazsak çıkar
2 yıl öncesine bı video var ama İstanbul Şişli'de silahlı kavga ya döndü yazıyor ama ortalık fenaa oysa eğer
Ayy saka.gibi çok kötü son saniyelerde yerde yatan kadın mı vardı yazık ya
Herkes gibi bende videoyu merak ettim nedense 🤦♀️
İyiyim aşkım sen nasılsın nasıl gidiyor
Ay çok fena kesin dava açın olay bayağa büyük bence
Acıldı dava zaten, suan o coxuk bile olay anlatılsın annem suçluydu diyor o derece, ilk mahkemede tazminat aldık bu kavga mahkemesi suruyor
@BEBEKHANIM iyiyim çok şükür canım Allah razı olsun 💜
@Esra keskinn çok kötü olmuş yaa çok geçmiş olsun Rabbım kurtarmış sizi
Bencede alışverişi sadece gençler yapmalı
Aileler de para bul ayarlamalı gerekirse iban olmalı
Ibana para atmalı
O evde oturacak olan kullanacak olan evlatlar
Amann cok kotu bir kavga olmus orada sizimisiniz kavga eden Cok karışık olmus
Düzenlenmiş halini atabilirmisin @GECE_KUSU. Youtube falan 🙂
Kavga annem teyzem karşı taraftan isimler var
Onu tam yapamamda link atmis arkadas oradan bakabilirsiniz
Tşkler. Her şerde var bir hayır. Yol yakınken dönüşmüş. Geçmiş olsun
😢😢video ismi nedir
Ne reziller ya ,evlenip gitmişin tekrar başına bela alma bunları unut gitsin kurtuldum diye sevin
Video olaydı bizde bakardık
Oyyy canım o nasıl bir kavgadir öyle
Malesef ailecek girdik birbirimize o donem integrama falan düstü video
Allah korumuş canım seni inanki yaa bunların içine girseydin mazallah
Saol bacim simdi iatiorum ki olay duyulsun yayilsin ki ibretlik olsun
Eski kaynana adayın ne dedi sana da annen kavga etti merak ettim
Mağazada ayakkabı seçiyordum, "çingenelik yapma" dedi. Hayatımın en utanc dolu anıydı
Allah herkese anlayış versin. Zaten iki tarafın en saf hali Nisan alisverisinde belli oluyor. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Video paylaşırsanız bakariz
Kız herkes videoyu merak etmişler atta rahatlasın herkes YouTube da n dıye aratmak lazım
Attım aťtım bacım izliyor hanımlar özelden ayrintı isteyenlrr bile oldu, bu birde kisa çekimi uzun bir kavga, kiyamet koptu orada daha fazla video gelirse atcam avukattan istedim, karsi kaldirimda cok kisi izliyordu 5 10 dakka ceken var
Bence nişan düğün alışverişine anneler gitmemeli
Ben goturmedim kaynanami da annemi de
En guzelini yapmissin bacim valla bak ne duruma düstük
Eski esimdeyken mağaza da kavga çıkmıştık
Boşandığım ******** cikarmistik
Şunu alsınlar bunu alsınlar diye
Iyi kurtulmussun bizim gibi sac basa kavga olmamis
Allah kurtarmış kız seni sukur et. Ama videoda yerde dayak yiyen kim. O bir adam bir kızı iteliyor o senmisin oyle
Ablam o bacım, ben değilim teşekkur ederım cnm
Cok uzucu bi olay yasamissin uzuldum bir video cekip sosyal medyada yayinlayabilirsin eminim destek olan cok olur
İyi allah seni kurtarmış be gülüm
Ya evlenseydin
Peki evlimisin kızım şuan da?
Allah mutlulugunu daha da artırsın inşallah gülüm?
Mutluluğunu öyle bir paylaş ki
Ne kaybettiklerini anlasınlar
Evet şuan evliyim abla, çok şükür allah razı olsunn
Rica ederim canım mutluluğu hak ediyorsunuz
hepimiz abla, o yüzden buraya yazdım işte sizde anlatın duyurun ibretlik olsun, hepinizin çocukları var vs. bu olay duyulması gerekiyor, o kişi bile ''annem hatalı, ismim bile çıksın gerekirse konuşulsun'' diyormuş
cok kotu ya mahalle kavgasi gibi olan olmus birm birmis ikinci kez kavgaya ne gerek. cok gezmiolsun ki kurtulmussun o aileye gelin gtmekten. bu davada sonuclansin bidaha da karsilasirsaniz seytana uymayin allahindan bulsun deyip farkli yone gidin kaldirimda yer degistirin yolda izde gorursenis
Malesef ikinci kavga bildiğiniz mahallle kavgası oldu. İkinci kavga da karşılaştıkları için zaten videoya da çekmişler, izleyenler şoke olduk resmen
Bıze söylesene nerden ızleyebılırız güler misin ağlarmısın hey allahım herkesın var bır hıkayesı
1,472,600 soru
24,113,236 cevap
333,082 kullanıcı