+1 oy
1,107 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından

6 yıl önce eski sözlümün annesi ile nişan alışverişi sırasında tartışma yaşandı. Eğer isterseniz detaylı şekilde anlatabilirim. Mağazada eski sözlümün annesinin hakareti ile başlayan tartışma evde annem ve sözlümün annesinin birbirine girmesi ile sonlandı malesef fiziki kavga sonrası mahkemelik olduk. mahkeme sonrası eski sözlüm bize tazminat ödemek zorunda kaldı. daha sonra iki ailenin karşılaşması sonrası büyük bir kavga yaşandı. Kavganın videosu sosyal medya ya bile düştü. şimdi o kavga yüzünden de davalık olduk. Sizce bunun sonu ne olacak? Birde bu konuyu anlatmak, duyurmak istiyorum keza gençlerin aileleri ile nişan alışverişine çıkmamasına inanıyorum, ibretlik olması için bu konuyu hangi mecralarda anlatabilirim veya anlattırabilirim? merak ediyorum... 

26 Cevaplar

0 oy
(756 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Twitter yani şimdi ki adıyla X'te paylaşabilirsin eskiden annelerimizin zamanında çok çıkarmış bizim buralarda pırtı derler pırtı alışverişinde keşke her genç gidip kendi yapsa kimse karışmasa 

(66 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim amacım o zaten ibretlik olsun diye herkes duysun bilsin isriyorum

-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından

Arkadaslar herkes kavga vidrosunu merak ediyor videyu nasıl yükleyebilirim buraya?

(173 puan) tarafından
+1

Youtubta varsa link at 

(66 puan) tarafından

https://youtube.com/shorts/_9HusfPbMzA?si=fCkFkJZhIZ1ap7us buradan izleyebilirsiniz ümraniye anlığa düşmüştü yeniden yükledim

(66 puan) tarafından

Kızlar videoyu telefonunuza kaydedin silinirse eger diye

0 oy
(4,029 puan) tarafından

Canım nerelisin 

Şimdi evli misin

(66 puan) tarafından

Kütahyalıyım evet bacım suan evliyim

0 oy
(4,284 puan) tarafından

Xte paylaşabilirsin gerçekten duyurmak istiyorsan bazı influancerlara para verirken reklamını da yaparlar.

Bunun dışında imkanınız varsa başka bir yere taşının 

(66 puan) tarafından

Bacım önerdiğin bir isim varmı anlatabilecek ücretli şekilde 

(4,284 puan) tarafından
+1

Çağrı taner vardı bir ara bir şansınızı deneyin 

(66 puan) tarafından

tamamdırt bacım bakacağım 

0 oy
(66 puan) tarafından

Arkadaşlar kavganım mahkemesi istanbul bakırköy adliyesinde ekim ayında olacak.  

0 oy
(66 puan) tarafından

Eski damat adayı kendide itiraf ediyor "annem suçluydu" diye bana yazanlara da özelden yazdım kizlar, itirafları annesinin durumunu özetliyor

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,051 göst.
2 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Özgee51 (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 793 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,514 soru

24,156,038 cevap