+1 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından

6 yıl önce eski sözlümün annesi ile nişan alışverişi sırasında tartışma yaşandı. Eğer isterseniz detaylı şekilde anlatabilirim. Mağazada eski sözlümün annesinin hakareti ile başlayan tartışma evde annem ve sözlümün annesinin birbirine girmesi ile sonlandı malesef fiziki kavga sonrası mahkemelik olduk. mahkeme sonrası eski sözlüm bize tazminat ödemek zorunda kaldı. daha sonra iki ailenin karşılaşması sonrası büyük bir kavga yaşandı. Kavganın videosu sosyal medya ya bile düştü. şimdi o kavga yüzünden de davalık olduk. Sizce bunun sonu ne olacak? Birde bu konuyu anlatmak, duyurmak istiyorum keza gençlerin aileleri ile nişan alışverişine çıkmamasına inanıyorum, ibretlik olması için bu konuyu hangi mecralarda anlatabilirim veya anlattırabilirim? merak ediyorum... 

2 Cevaplar

0 oy
(2,037 puan) tarafından

En etkili mecra x namı değer Twitter 

(66 puan) tarafından

Haklısınız ama takipçiyim yok kullanmıyorum da ama ibretlik olarak bu konu yayılsın isterim gençler bunu bilmeli

-Reklam-
0 oy
(21,519 puan) tarafından

Tek merak ettiğim konu şuan evli misin ? Evliysen hala onlarla ugrasmana üzüldüm Nisan alışverişi yapmadık eşim askerdi hiç öyle bir zamanımız olmadı eşya alırken de 2 ailede gelmedi kavgasız gürültüsuz geçti çok şükür 

(66 puan) tarafından

Evliyim evet ama ben uğraşmıyorum fiziki bir kavga oldu malesef ''saç-başa'' denilenden. Ailem bu konuda karşı tarafa odaklı, cezalarını çekmelerini istiyorlar 

(21,519 puan) tarafından
+1

Keşke hiç uğraşmasalar aradan çok zaman geçmiş Allahindan bulsunlar 

(173 puan) tarafından

Aynı kişiyle mi evlisin 😳

(66 puan) tarafından

HAYIR tabıkı anneci bir insanla asla olmazdı olmadı da 

(173 puan) tarafından

O zaman hiç bulasma ALLAHTn bulsunlar eşine ayıp olur 

(66 puan) tarafından

ben bulaşmıyorum zaten annem ile annesi ''saç başa'' girdiler annem cezalarını çekmelerini istiyor 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,013 göst.
2 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Özgee51 (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 785 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,519 soru

24,112,272 cevap