0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,284 puan) tarafından

2 gün hastaydı ve olan bu süreçte oldu. Meme reddi yaşıyoruz diliyle itiyor agliyor. 3-5 emiyor sonra cekiyor geri bin zorla 2-3 daha cektiriyorum sonra ise hiç almıyor doymuyordur eminim de ememiyor ki çünkü. Daha çok kucuguZ daha 2 aylık bile değiliz ne yapmalıyım lütfen yardım edin çok çaresiz kaldım hastaneye emzirme danışmanına gittim ama korkuyorum almayacak hep böyle gidecek diye ,:((

6 Cevaplar

+2 oy
(2,628 puan) tarafından

Gazi vardır gazını çıkart rahatlasın sonra memeyi ağzına köy yavaş yavaş yürü sala bir elinle popusuna vur mama verseydin derdim ver ama vermiyon ayakta emzirme çalış 

(1,284 puan) tarafından

Onu da denedim değişik pozisyonlar ile ama resmen diretiyor savaşıyor gibi sonra iyice inat edip sanki istemiyor :( resmen ne yapacağımı şaşırmış vaziyet aldım . Doktor kaşıkla dedi onu deniyorum ama memeyi emmedikten sonra kaşık da benim için sevindirici olmuyor ki

(2,628 puan) tarafından

Atak olabilir benm bebeğimde 4 aylık atağından beri asla emmiyor sütüm azalmiş mama veriyorum emzirmeyi gece yaparım bir kez odur bu gidişle olan sutumde gidecek zatn

Sabret tutar elbet ama doktora götür boğaz enfeksiyonu olabilir yada ağzında yara olabilir

(1,284 puan) tarafından

Kaşıkla da denedim bugün canım ama kaşığan da ağlıyor onu da istemiyor resmen. Aç aç nasıl durabiliyor benim aklım almamaya basladi iyice :( sütüm acı mı acaba diye baktık öyle bir durum da yok 

(2,628 puan) tarafından

Kan tahlilerini verdiniz mi idrar enfeksiyon olabilir yoksa herşeyi denesende tutmuyorsa başka sorun var ama sonuçlarda temizse bilki ataktir normal geçer sabret sadece benm bebeğim 5 haftalıkken başladı bende bilmiyordum doktora da gitmiştim şükür herşeyi temizdi doktor atak haftasidir demişti araştırdım gelişim zmninda belli haftalarda emmezler birşey yemezler yatmaz ağlar sürekli sanki bir yerleri acıyor gibi yaparlar mis 

-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından

Mama kullanabilirsin cnm . Emmeyen emmiyor 

(1,284 puan) tarafından

Hemen mamaya başvurmak istemiyorum canım bı çözümü varsa önce bununla gitmek istiyorum anne sütü 1 yemek kaşığı ağzına gitse faydadir diyordum :(

(1,150 puan) tarafından

O zman uyku halinde emzirmeye çalış ben öyle alıştırdım. Ama benimkiler yenidogandi emmediler. Kaşıkla ağzına süt koyduk sonra memeyi verdim . Sabrettim alıştırdım. 

0 oy
(30,123 puan) tarafından

Alir merak etme cok zorlama sakin oldigu zamanlar dene

(1,284 puan) tarafından

Neden böyle oldu ki acaba nazar mı değdi anlamadım çok üzülüyorum ağlamaya başladım :( tamam aşırı aşırı sütü olan bir anne de değildim ama yine de emiyordu daha çok küçük yavrum çünkü sarılığı bile yeni yeni geciyor :(

(3,755 puan) tarafından

Ah tatlım eğer stres üzüntü yaptıysan sütün azalır. Bebekde doymadığı için emmek istemez. Papatya, rezene çayları süt yapar. Bol bol su iç. Yemene dikkat et. 

(1,284 puan) tarafından

Stres üzüntüm oldu canım ameliyatim cokckotu geçmişti onun psikolojisini kırkım çıktı öyle atmıştım. Sonra bı ben hasta oldum bı bebeğim derken birde sarılık geçmiyor diye hep stres altındaydım. Ama iki gün öncesine kadar memeyi emerdi. Kendi bı hastalandı memeyi diliyle iter oldu resmen direniyor savaşıyor gibi :(

(30,123 puan) tarafından

Sakin olduğu zmaan dene inan emer sabirli ol 

(1,284 puan) tarafından

Kaşık ile veriyim dedim ona da sinirleniyor onu da istemiyor neden böyle oluyor ki canım nasıl aç kalabiliyor aklım almamaya basladi iyice :(

0 oy
(3,755 puan) tarafından

Sağ hazır dursun. . Ama önce memeni ver emsin. Sonra biberonu göstermeden ağzına ver. Ara sıra biberonu çıkar memeni ver.

Emzirmeden sonra sağım kolay oluyor.

Parfüm vurmamaya, giysilerini parfümsüz deterjanla yikamaya, hatta kremlerine de dikkat et. Kokuda ayni hassasiyeti yapa biliyor bebeklerde.  Göğüsünü her emzirmeden ömce yika. Yıkayamiyorsan ıslak bezle sil kurula öyle. Terde bazen böyle hassasiyet yapa biliyor.

(3,755 puan) tarafından

Ben hatta suya seker katib göğüs ucumu ıslatmışlığım bile var. Sonunda memeye geri dönmüşdü

(1,284 puan) tarafından

Benimki memeyi tutuyor canım ama emmiyor ya da bir iki emiyor sonra diliyle itiyor veya kafayı ittiriyor. Acı mı sütüm diye baktım acı da değil :(

0 oy
(173 puan) tarafından

Belki beni lincliycekler ama caresizdim meme ucumu tatlandiriyordum asla tutmuyordu 

(1,284 puan) tarafından

Tutuyor ama bir iki emer gibi yapıp bırakıyor canım benimki. Tutuyor emmiyor diretiyor resmen

(173 puan) tarafından

Canım sütun az olabilir bakıyor gelmiyor birakiyor

(1,284 puan) tarafından

Kaşıkla denedim bugün canım sağdım öyle veriyim diye kaşıği da istemiyor anlamadım ki :( sütüm acı mı diye baktık öyle bir şey de yok 

(173 puan) tarafından

Acaba bilmeden yememen gereken bı şey yedinde tadımı değişti 

Canım o tati sen bilemesin öyle senin anlayacağın bı acı olamaz zaten 

(173 puan) tarafından

Bence sen biraz ucunu tatlandir öyle dene bı 

Doktor bebeğe agrikesici vermişti şurup yani az bı şey ucuna sürüyordum tutuyordu 

0 oy
(4,219 puan) tarafından

Süt tazyikli geliyorsa tölere edemediği icin reddediyor olabilir. Hafif yürüyerek ve yaylanarak emzirmeyi deneyin tam 9 ay böyle emzirdim

(1,284 puan) tarafından

Sütüm tazyikli değil canım az geliyor ama daha minik olduğu için iyi kötü yetiyordu

(4,219 puan) tarafından

Siz yine de yürüyerek emzirmeyi bir deneyin

(1,284 puan) tarafından

Hoplaya hoplaya emzirmeye çalıştım ağlaya ağlaya:( sağdım kasikla veriyim diyorum ona da ağlıyor anlayamadım ki kaşığı da istemiyor.. sütüm acı mı diye anneme bile baktırdım onda da sorun yok

(4,219 puan) tarafından

Canım 2 ay boyunca pilates topunda 9 ay yürüyerek emzirdim inan hem evde hem disarda. Sutunle alakali olduğunu düşünmüyorum bebek ve meme ilişkisiyle alakali bence. Akışı beğenmiyor yutamiyor korkuyor bir sey oluyor. Yatagin kenarında hafif zıplayarak da emzirmek cok ise yariyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 451 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde SL (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 793 göst.
27 Mart 2019 Diğer kategorisinde ♥️Kıymet ♥️ (2,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.