0 oy
966 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (437 puan) tarafından

image

selamün aleyküm kızlar bugün randevum vardı doktor cinsiyeti söylemedi bugün söyler diye çok umutluydum çikolata yiyip gidecektim ama unuttum giderken aklıma gelmedi tahmini olan var mı kızlar başta sağlıklı olsun sadece merak ediyorum ☺️ SİZ CİNSİYETİ KAÇ HAFTADA ÖĞRENDİNİZ 

9 Cevaplar

0 oy
(3,879 puan) tarafından

İçime erkek doğdu nedense hayırlısı ile gelsin bebiş bide aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ❤️ ☺️ 

(3,879 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim hadi hayırlısı ile bakalım gülüm sağlıklı olsunda ☺️🤲🏻❤️

(437 puan) tarafından

En önemlisi o zaten ablam kalp atışını duyuyorum rahatlıyorum aklıma kötü şeyler geliyor hep rahatsız oldum için kalp durması vs olur diye çok korkuyorum 🥺 

(3,879 puan) tarafından

Allah'ın izniyle bişey olmayacak güzel düşün ki herşey güzel olsun 

(437 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun kardeşim inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım ☺️

(3,879 puan) tarafından

İnşallah kardeşim benim inşallah 🤲🏻❤️

-Reklam-
0 oy
(5,755 puan) tarafından

Ben 11'de öğrenmiştim. Sağlıkla doğur ve büyüt inşallah. Erkek gibi ama önce Allah sonra doktor bilir :)

(437 puan) tarafından

Bende kızımda 11 haftada öğrenmiştim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam sağlıklı olsun sağlıklı doğsun sadece merak benimkisi 🥰❤️

(5,755 puan) tarafından

Sağlıklı hayırlı olsun, zaten bir kızın bir oğlun var diye biliyorum. Evin kız da olsa erkek de olsa şenlensin inşallah

(437 puan) tarafından

İkiside var binlercekez şükürler olsun ikisinede çok sevinecem merak işte ablam☺️ne güzel dua ettin abla Allah razı olsun inşallah ☺️❤️

0 oy
(24,467 puan) tarafından

Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 🌸

Kaç haftalık oldun 

(437 puan) tarafından
+1

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 13 haftalık oldum tam 

(24,467 puan) tarafından

Maşallah doktor neden söylemedi ki sordun mu cinsiyeti belli mi diye bana kız gibi geldi ama hayırlısı olsun inşallah 😊

(437 puan) tarafından
+1

Sordum hareket etmiyor uyuyor olabilir dedi kalp atışını dinletti suyuna baktı bir sorun olmassa 1 ay sonra gel dedi bende kızımın bir bacısı olsun çok istiyorum kızımda çok istiyor kız olsun oğlum erkek istiyor 😁erkek kardeşler kızlar kadar yakın olmuyor Rabb'im hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah 

0 oy
(20,801 puan) tarafından

Hiç sevmem böyle postları ama erkek geçti içimden erkeğe çok benziyor 

(437 puan) tarafından

Yaa teşekkür ederim güzel kardeşim hayırlısı olsun sağlıklı olsun da insan merak ediyor yinede 🥰

(20,801 puan) tarafından

Merak edilir tabi canım hepimiz ediyoruz ama burda kimse bilirkişi değil ya sallamasyon bizim ki 

(437 puan) tarafından

Tabiki başta Rabb'im ikinci doktor bilir 🥰

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Kıza benziyor valla sağlıkla kucağına al 

(437 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıklı olsun inşallah kızımın derdini anlatacağı bir bacısı olsun isterdim ama erkek hissediyorum en iyisini Rabb'im bilir 🥰❤️

0 oy
(1,739 puan) tarafından

Ben 12.hafta da öğrendim.

Senim bebiş erkege benziyor. Sağlıkla doğsun insallah.

(437 puan) tarafından

Ben tam 13 haftalık oldum doktor uyuyor olabilir hareket etmiyor dedi kalp atışını dinledik sadece suyuna baktı normal dedi devlet oldu için pekte uğraşmadi açıkçası çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

0 oy
(2,616 puan) tarafından

Bnde cok merak edıyırım cuma randevum var cnm erkek geçti bnm de içimden sağlıkla kavus ınsallah cinsiyet önemi yok tabi ama merak ediyoruz:)

(437 puan) tarafından

Kaç haftalıksin kardeşim inşallah gösterir minik kendini 12 haftalık bir bayana söyledi bana göremedim dedi uyuyor olabilir dedi bende hamile olduğumu öğrendimden beri erkek hissediyorum ama kız istiyorum😁bende çok merak ediyorum 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederim kardeşim ☺️❤️

(2,616 puan) tarafından

İnşallah cnm 15 haftalık oldum bnde cok sükür;) bnde hep kız goruyorm ruyada baklm :) ama erkek hissediyorum bnde ;)

(437 puan) tarafından

Aramızda 2 hafta var ☺️Kızım ve oğlum da rüyamızda görmüştük eşim de bende bu bebişi de gördük bakalım bu rüya da çıkar mı Rabb'im inşallah gönlüne göre versin ablam🤲❤️

(2,616 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm ınsallah seninde sağlıkla kavuşuruz inşallah:)

(437 puan) tarafından

Amin inşallah rica ederim ablam ❤️ 

0 oy
(4,946 puan) tarafından

15 gün sonra bidaha git istersen 

Benim oğlum 16.haftda anca göstermişti

Sağlıkla gelsin inşallah 

(437 puan) tarafından

Amin inşallah ablam doktor 1 ay sonra gel dedi o zama 17 haftalık olacam başka doktora rnsvdu alıp gitsem mi ki☺️bende oğlumu 16 haftada öğrendim kızımı 11 haftada öğrendim bakalım bunu ne zamn öğrenecez

0 oy
(5,369 puan) tarafından

Ben çikolata olayına pek inanmıyorum acikcasi canım 

Ben iki kizimda da aç gittim bisey yemeden öyle söyledi doktor 

Durusuyla alakali bence

(437 puan) tarafından

Bende bilmiyorum çikolata yiyince Bebek hareketli olurmuş öyle diyorlar doktor da göremedim dedi bakalım bir dahaki sefere inşallah 

(5,369 puan) tarafından

Valla alakası yok iki çocukta da görünmedi 

Doktor elindeki cihazla pat pat vurdu rahatsız olsun gostersin diye yine gorunmedi 

En son sabah kalkıp gitmiştim o zaman gorunmustu 

(437 puan) tarafından

Doktor uğraşmış benim doktor ultrasonu doğru dürüst tutmadı bile bebeği zor gördüm bana 1 ay sonra gel dedi ama ben de başka doktora rnsvdu aldım ☺️1 hafta sonraya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ozge3e (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 526 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 1,201 göst.
+2 oy
22 cevap 790 göst.
18 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Eslem 01 (437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,116 cevap

332,143 kullanıcı

...