selamün aleyküm kızlar bugün randevum vardı doktor cinsiyeti söylemedi bugün söyler diye çok umutluydum çikolata yiyip gidecektim ama unuttum giderken aklıma gelmedi tahmini olan var mı kızlar başta sağlıklı olsun sadece merak ediyorum ☺️ SİZ CİNSİYETİ KAÇ HAFTADA ÖĞRENDİNİZ
İçime erkek doğdu nedense hayırlısı ile gelsin bebiş bide aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ❤️ ☺️
Amin ecmain kardeşim benim hadi hayırlısı ile bakalım gülüm sağlıklı olsunda ☺️🤲🏻❤️
En önemlisi o zaten ablam kalp atışını duyuyorum rahatlıyorum aklıma kötü şeyler geliyor hep rahatsız oldum için kalp durması vs olur diye çok korkuyorum 🥺
Allah'ın izniyle bişey olmayacak güzel düşün ki herşey güzel olsun
Doğru söylüyorsun kardeşim inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım ☺️
İnşallah kardeşim benim inşallah 🤲🏻❤️
Ben 11'de öğrenmiştim. Sağlıkla doğur ve büyüt inşallah. Erkek gibi ama önce Allah sonra doktor bilir :)
Bende kızımda 11 haftada öğrenmiştim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam sağlıklı olsun sağlıklı doğsun sadece merak benimkisi 🥰❤️
Sağlıklı hayırlı olsun, zaten bir kızın bir oğlun var diye biliyorum. Evin kız da olsa erkek de olsa şenlensin inşallah
İkiside var binlercekez şükürler olsun ikisinede çok sevinecem merak işte ablam☺️ne güzel dua ettin abla Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 🌸
Kaç haftalık oldun
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 13 haftalık oldum tam
Maşallah doktor neden söylemedi ki sordun mu cinsiyeti belli mi diye bana kız gibi geldi ama hayırlısı olsun inşallah 😊
Sordum hareket etmiyor uyuyor olabilir dedi kalp atışını dinletti suyuna baktı bir sorun olmassa 1 ay sonra gel dedi bende kızımın bir bacısı olsun çok istiyorum kızımda çok istiyor kız olsun oğlum erkek istiyor 😁erkek kardeşler kızlar kadar yakın olmuyor Rabb'im hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Hiç sevmem böyle postları ama erkek geçti içimden erkeğe çok benziyor
Yaa teşekkür ederim güzel kardeşim hayırlısı olsun sağlıklı olsun da insan merak ediyor yinede 🥰
Merak edilir tabi canım hepimiz ediyoruz ama burda kimse bilirkişi değil ya sallamasyon bizim ki
Tabiki başta Rabb'im ikinci doktor bilir 🥰
Kıza benziyor valla sağlıkla kucağına al
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıklı olsun inşallah kızımın derdini anlatacağı bir bacısı olsun isterdim ama erkek hissediyorum en iyisini Rabb'im bilir 🥰❤️
Ben 12.hafta da öğrendim.
Senim bebiş erkege benziyor. Sağlıkla doğsun insallah.
Ben tam 13 haftalık oldum doktor uyuyor olabilir hareket etmiyor dedi kalp atışını dinledik sadece suyuna baktı normal dedi devlet oldu için pekte uğraşmadi açıkçası çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Bnde cok merak edıyırım cuma randevum var cnm erkek geçti bnm de içimden sağlıkla kavus ınsallah cinsiyet önemi yok tabi ama merak ediyoruz:)
Kaç haftalıksin kardeşim inşallah gösterir minik kendini 12 haftalık bir bayana söyledi bana göremedim dedi uyuyor olabilir dedi bende hamile olduğumu öğrendimden beri erkek hissediyorum ama kız istiyorum😁bende çok merak ediyorum 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederim kardeşim ☺️❤️
İnşallah cnm 15 haftalık oldum bnde cok sükür;) bnde hep kız goruyorm ruyada baklm :) ama erkek hissediyorum bnde ;)
Aramızda 2 hafta var ☺️Kızım ve oğlum da rüyamızda görmüştük eşim de bende bu bebişi de gördük bakalım bu rüya da çıkar mı Rabb'im inşallah gönlüne göre versin ablam🤲❤️
Tesekkır edrm cnm ınsallah seninde sağlıkla kavuşuruz inşallah:)
Amin inşallah rica ederim ablam ❤️
15 gün sonra bidaha git istersen
Benim oğlum 16.haftda anca göstermişti
Sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah ablam doktor 1 ay sonra gel dedi o zama 17 haftalık olacam başka doktora rnsvdu alıp gitsem mi ki☺️bende oğlumu 16 haftada öğrendim kızımı 11 haftada öğrendim bakalım bunu ne zamn öğrenecez
Ben çikolata olayına pek inanmıyorum acikcasi canım
Ben iki kizimda da aç gittim bisey yemeden öyle söyledi doktor
Durusuyla alakali bence
Bende bilmiyorum çikolata yiyince Bebek hareketli olurmuş öyle diyorlar doktor da göremedim dedi bakalım bir dahaki sefere inşallah
Valla alakası yok iki çocukta da görünmedi
Doktor elindeki cihazla pat pat vurdu rahatsız olsun gostersin diye yine gorunmedi
En son sabah kalkıp gitmiştim o zaman gorunmustu
Doktor uğraşmış benim doktor ultrasonu doğru dürüst tutmadı bile bebeği zor gördüm bana 1 ay sonra gel dedi ama ben de başka doktora rnsvdu aldım ☺️1 hafta sonraya
1,471,306 soru
24,097,116 cevap
332,143 kullanıcı