0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,135 puan) tarafından

Kızlar glifor şeker hastaligi yani insülin direnci için kullanılan bu ilacı kullanan var mı . Dün başladım tesadüf mü yan etki mi anlamadım asiri baş dönmesi mide bulantısı ve ishal sorunu yaşıyorum yeni başladığım için mi böyle oldu zamanla düzelir mi hep böyle mi olur bilgisi olan varmi

4 Cevaplar

+1 oy
(6,818 puan) tarafından

Bir kac gün sürer sonra alisir vucut alismazsa doktora.git bende kullandim.bekarken direncim.dusunce kesmislerdi simdi gene var herhalde 

(7,135 puan) tarafından

Yaa benimde inşallah alışır canım yoksa sürekli hastaymış gibi yaşamak çok kötü 

-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

Bende insülin direnci için başlamıştım sabah yarım akşam yarım içiyordum aynı sorunlar bende de oldu mide bulantısı baş dönmesi kalp çarpıntısı tekrar gittim doktora ilacımı değiştirdi benim şimdi başka bir ilaç kullanıyorum 

(7,135 puan) tarafından

Faydasını gördün mü yeni ilacın peki bu ilaç kilo verdiriyor diye yorum yapmış herkes benim kilo problemim de var en çok da onun için kullanmak istiyorum diğer hap da kilo vermeni ssgladi mi canim

önce (33 puan) tarafından

Kusura bakma canım yeni gördüm yorumu 

Ben diyet sürecindeyken öğrendim zaten insülin direnci olduğunu ve öylelikle başladım ilaçı kullanmadan önce kilo zor veriyordum gram gram gidiyordu sonrasında ilaça başladıktan 2 hafta sonra etkisini gördüm ve her hafta 1 buçuk 2 kilo vermeye başladım evet benim kilo vermeme yardımcı oldu 

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Yan etkisi onlar 

Sersem gibi yapıyor insaniinsani

(7,135 puan) tarafından

Evet gerçekten sersem gibiyim kaç gündür canım alisirim inşallah 

0 oy
(5,103 puan) tarafından

Bende ona başlamıştım sen nasıl başladın sabah yarim aliyorum 1 hafta öyle sonra akşam yarım şekilinde devam ettim ama mideme dokundu bıraktım ve aşırı uyku yaptı bu belirtiler çok normalmiş 

(7,135 puan) tarafından

Bende sabah yarım akşam yarım kullaniyorum 4 gün oldu başlayalı ve dediğin gibi felaket uyku yapiyo gün içinde asla uyuyamayan ben sürekli koltukta uyurken buluyorum kendimi bide mide bulantısı ishal derken hasta gibi oldum . 

(5,103 puan) tarafından

Benim doktorum sabah baslatti 1 hafta sadece sabah içtim ikinci haftada sabah akşam yarım içtim senin doktorun  neden hem sabah hem akşam iç dedi ki. Ben valla üçüncü haftada bıraktım çok kötü oldum gitmedim doktora zaten doktorumda başka yere gitmişti. Doktorun söyledi mi bilmiyorum da bu ilaçi içiyorsan korun hamilelik oranı yüksek oluyor haberin olsun. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,524 göst.
3 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pilates Topu (2,445 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,639 cevap

328,083 kullanıcı

...