0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

Sıcaktan hiç iş güç canım çekmiyor sizler nasılsınız ne yemek yaptınız neler yapmayı düşünüyorsunuz menüler neler 

26 Cevaplar

0 oy
(9,267 puan) tarafından

Kocam ve kızımın yoğun ısrarı üzerine hamburger ve patates kızartması yapacağım 

(593 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende pizza düşünüyordum da fırını açarsam çok sıcak olur diye vazgeçtim 

-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından

Chili soslu makarna ve tavuk var dünden. gucumu toplarsam sandalyeleri silcem ama nasip bakalım 

(593 puan) tarafından

Afiyet olsun canım boşver hiç bişey candan tatlı değil

0 oy
(357 puan) tarafından

Menü de güya nohut yemeği yapacaktim haşladim sonra da kararım değişti nohutlu tavuklu pilava çevirdim onu yanına da salata ayran tamamdir 😁

(593 puan) tarafından

😂😂 bende öyle düşünüyorum canım afiyet olsun 

(357 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım size de şimdiden afiyet olsun canım 😁

0 oy
(3,920 puan) tarafından

nohut yahnisi, bulgur pilavı, cacık

(593 puan) tarafından

Afiyet olsun canm

0 oy
(5,412 puan) tarafından

Zeytinyağlı bamya, basmati pilav var. Eve gidince de semizotu salatası yapacağım bolca. 

Bu haftada menüde enginar+kepekli makarna, bebek kabak + mantı, sulu köfte+cacık var ama hangi gün hangisini pişiririm bilmiyorum :)

(593 puan) tarafından

Afiyet olsun canm 🙂

0 oy
(14,123 puan) tarafından

Yoğurtlu makarna yapicaktim ama eşim daha demin akşam avmye gideriz birşey yapma dedi uzun bir süredir de gitmiyoruz çocuklar içinde değişiklik olcak İnsaAllah 

(593 puan) tarafından

Aynen arada iyi oluyor canm iyi eğlenceler 

(14,123 puan) tarafından

Saol canim

0 oy
(3,671 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ❤️ buradaa çok sıcağğğğ Allah'tan görümcem bizi yemeğe davet etti mumbar yicezzz yummyyyy😋😋 benim diğer görümcemde demin mutfakta mehir yapıyordu elhamdülillah menü müko Allah herkesin sofrasına bereket versin inşallah 🤲🏻🩷

(3,671 puan) tarafından

Bizde yanıyozzz gardaşim benim hava sıcaklığı şuanda 44 derece 

image

(2,915 puan) tarafından

Bizimkiler de çorba meyri derler 🥰

(3,671 puan) tarafından

Bizde de öyle derler 

(1,535 puan) tarafından

Biz urfadayken yazmamizi hep islatirdik yoksa sıcaktan beynimiz yanıyordu Mardin'de yakın Allah kolaylık versin ben kışı sevmiyom bacı oyuzden 45 deeceye kadar bana uyuyordu☺️

(3,671 puan) tarafından

Ben kışı seven biri olarak yazı pek sevmiyorum 😒

0 oy
(6,825 puan) tarafından

Canım sıkkin babaannemin beynine pihti atmis yogun bakımda simdi oglumu oyun grubuna goturdum getirdim ve ben anca kahvalti yapiyorum o da marketten aldigim cig kofteyle başım deli gibi agriyor yemek isini sallamasyon yapicam basit birseyler hazirlarim 

(593 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah iyileşir benim teyzemde öyle olmuştu geçen sene bu zamanlar şimdi iyi çok şükür inşallah babaannende iyileşir

(231 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

(6,825 puan) tarafından

Tesekkur ederim kızlar

0 oy
(839 puan) tarafından

Taze fasulye tavuklu pirinç pilavı cacık 

(593 puan) tarafından

Afiyet olsun canm

(839 puan) tarafından

Sağol canım sen neler yaptın yada düşünüyorsun 

(593 puan) tarafından

Pirinç ıslamıştım canım onu tavuklu pilav yaprım belki nohutta eklerim eşim yok çocuklarla bize yeter birde dünden kabak dolması yapmıştım

(839 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun yeter bence zaten cok sıcak ne yemek yapılıyor ne yeniliyor 

(593 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım aynen kendim olsam yemek yapmam çocuklar için işte 

0 oy
(4,103 puan) tarafından

Terbiyeli tavuk çorbası yapacağım, tavuk kızartması ve Erişte düşünüyorum belki bir de salata

0 oy
(2,419 puan) tarafından

Sabah oğlumu kuran kursuna götürdüm gelince kızım uyudu, bende o sırada kahvaltı yaptım. Sonra ütü yaptım biraz oğlumun çıkış saati gelene kadar. Sonra onu alıp geldim. Salonu toparlayıp süpürdüm. Tozunu aldım. Birazdan da yemek yapacağım. Fırında tavuklu patates yanına da pilav yaparım. 

0 oy
(18,322 puan) tarafından

Patlıcan biber soğan domates bunlarla şakşuka gibi bişey yapcam etsiz geçen hafta yapmıştım eşim çok beğendi yanına da yoğurtlu makarna yapayım diyorum bir sıcak bir soğuk yeterli kavun karpuz var doğrarim mis

0 oy
(69 puan) tarafından

Vallahi bu akşam yoğurtlu makarna olacak menüde temizlikte canım çıktı çünkü :)

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Patates salatası yapacağım başka birşey yapar mıyım bilmiyorum çok sıcak ya yerimden kalmak bile istemiyorum 

0 oy
(2,573 puan) tarafından

Bir kalkabilsem neler yapılacakta işte çok fenayız çocuklarla afedersiniz ishal halsizlik bir de sıcak hava derken halimiz kalmadı. 

Yerimden kalkarsam madımak çorbası koycam yanına da yoğurtlu hingel veya makarna yaparım kolayca yeterli 

0 oy
(153 puan) tarafından

Ben bugün bir dünya ütü yaptım , beyaz lahana sarması yaptım , fırında soslu kanat yaptım evi süpürdüm sildim banyo yaptım ve attım kendimi yatağa 2 çocukla 🥵

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Antep tava, bulgur pilavı cacık yaptım turşu fln olur 

Kızımın bugün doğum günü kimseyi çağırmadım kendi aramızda kutlayacağız akşama da tatlımız pasta olur😊

(231 puan) tarafından

Doğum günü kutlu olsun 

(1,057 puan) tarafından

Teşekkür ederiz canım 🌸

0 oy
(2,915 puan) tarafından

Maşallah sitedeki Hanımlar ne kadar hamarat çeşit çeşit yemekler hepsine canım çekti Ben de patlıcan kebabı yapacağım yanına da kendime 2 tane kabak koycam 

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Yoğurtlu makarna yaptım üstüne mantı sosu yapıyorum oh mis çok sıcak elhamdülillah bugünde biter .

Hastaneden sabah geldim dk yoktu bide cumadan beri tuttu nöbetçi doktor valla hem bebek hem abisi yoruldum biraz ama olsun oğlum iyi olsunda kemiklerim agrisin 🥺

Dayımın oğlu vefat etti Yeni hastaydi oda mide kanseriydi Allah'ın taktiri böyle daha 29 yaşında ve iki yaşında bı kızı var ne bilim dunya zaten boşta geldimi geliyo ...

(231 puan) tarafından

Başınız sağ olsun 

0 oy
(4,304 puan) tarafından

Hastaneden yeni geldim yemeğim yok fikrim de yok yapasım da yok yok ulen yok yok yok 😂😂😂

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 439 göst.
27 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylin7 (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 472 göst.
+1 oy
8 cevap 172 göst.
+1 oy
23 cevap 711 göst.
21 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Balkizinannesi2727 (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,807 soru

24,021,245 cevap

328,228 kullanıcı

...