0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

Adetim 2 gün sürdü ilk gün çok ağrım ve kanamam oluyor bacaklarim belim karnım yatalak oluyorum bugün üçüncü gün damla şeklinde geliyor hep kısa sürüyor düzenli oluyorum ama yaşayan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından

Benim ilk günden beri 3 gün ama kanamam olur 4 günde biter 

-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Evet benim de özellikle doğum yaptığımdan beri öyle oluyor geçen gün hastaneye gittim doktor adetinin ikinci veya üçüncü günü gel tahlillerini yapacağız dedi bekliyorum 

Bende kansızlık var ondan da olabilirmiş tahlil sonucuna göre bakacağız 

(150 puan) tarafından

Kansızlık bende de var gitsem mi ki ama alttan muayeneden korkarım 

(3,454 puan) tarafından

Bende korktum izin vermedim ama burada da sorduğumda çevremde de çoğu arkadaş bakması daha iyi olur isterse baksın falan demişti 

(150 puan) tarafından

Eee sana nerden baktı karından baksa olmaz mı 

(3,454 puan) tarafından

Karından ultrasonla baktı ama alttan baksa daha iyi olurmuş daha iyi anlaşılırmis nedeni 

0 oy
(238 puan) tarafından

Benimde eskiden öyleydi iki üç gün oluyordu.bicaklaniyor gibi kimildayamiyordum. gebeliklerle çok değişti 7 yi gördüğüm de olmuştu en son rutin 4 gündü hamile kalmadan önce.

0 oy
(135 puan) tarafından

Benimde öyle, 2 gün sürüyor 3 gün bitiyor gibi 4 günde damla damla anca geliyor. O 2 gündede karnım ağrıyor dolu dolu gelmediği için neden bilmiyorum bende düzenli oluyorum 1-2 gün geçiyor sadece geçersede. 

0 oy
(23,397 puan) tarafından

Bi doktora git istersen canım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 80 göst.
19 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,774 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 130 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,468,952 soru

24,066,003 cevap

330,369 kullanıcı

...