0 oy
172 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,099 puan) tarafından

Kızlar ne zorluklar yaşadınız  ben düşünmüyorum ama eşim çok zorluyor 

8 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

ucuncuyi bisver ilk hamilelikte 87 ile dogurdum. hastaneden eve gelince 80 kiloydum. kendi kicimi yerimden kaldiripda kendi kendime bile bakacak halim yoktu ki bebege nasi bakim. bi insanin kendine yapacagi en buyuk koyuluk kilolu hamile kalip fazla kilo alip digurmak. ikinciyi 65 le digurdum. kus gibiydim ki normal standart kilom 55 dir

(2,099 puan) tarafından

Liseden sonra hep kilolu bir insan oldum defalarca diyete baslayop ağlama ktizleriyle bitti ve artık çaresizlik var kilo veremem GB hissediyorum ama hala diyet yapıyorum hep beş on kilo gidiyor tekrar başa saeiyorum kesinlikle kilo bı insanın kendine yaptığı en büyük kötülük ama herşey kafada bitiyr ben ilk kizimda 85 le kaldım 79 ay kadar düştüm 93 le fogurdum oğlumda 95 le kaldım 103le doğurdum şuan tekrar diyet yapıyorum zat flamadan en azından 75 grmeden düşünmüyorum ama herşey planladigim GB gitmezse diye soruyorum ne bileyim 

-Reklam-
0 oy
(5,645 puan) tarafından

Anne hazır değilse baba saygıyla susmalı bence. Zaten sağlıkla 2 evlat sahibi olmuşsunuz, Allah onların acısını göstermesin. Anne istemiyorsa 3 maalesef fazla. Gün gelir, zor bir anın olur, yükselir patlar zaten istememiştim dersin o an mahvedersin vicdanını.

(2,099 puan) tarafından

Zaten yani o kendini kurtarmadan düşünmüyorum şuan için değil bı üç sene sonra 35 olucam :)

(5,645 puan) tarafından

Ona da o zaman bakarsın, şimdi 2 bebeli olmanın sefasını cefasını sürmeye bak :)) 1 sene daha beklerdim ben sen olsam. Kilo da verirsin o sırada. O zamanki ruh halin mentalin ne isterse ona göre yapar ya da yapmazsın.

(2,099 puan) tarafından

Valla beklicem zaten ikinci çocuğum çok şükür ki uysal beni hiç yormadi ama kızım hala sorunlu ben o yüzden hiç istemiyorum ama eşimi ikna edemiyorum valla :) çünkü kendi altı kardeş kardeşlerin hepsinde en az dornt çocuk var kalabalık bir aile 

(5,645 puan) tarafından

Koloni gibiler desene :) Eşim de öyle, çok severler çocuk, ben tekte bıraktım ama :D

(2,099 puan) tarafından

Valla öyleler bı yansan iyi ama işte yetebilmek açısından güzel değil 

0 oy
(3,617 puan) tarafından

Eşinin zoruyla olacak iş değil çocuk . Basit bişey değil çocuk doğurup büyütmek 2 tane zaten varmış sen istemedikten sonra kimseye laf düşmez bende istiyorum vs dersen amenna ama eşim zorluyor demişsin eşinin isteğiyle olacak iş değil yarın bir gün Allah korusun bişey olur istemeyerek oldu zaten dersin iyi düşün taşın bence 

(2,099 puan) tarafından

Yanisuan dusunmuyorum  ama yaşımda var kilomda var ve iki zor digum yaptım eşim bunu bildiği halde istiyor şimdi olmasa bile bikac sene sonra diye ısrar ediyor valla ne yapacağımı şaşırdım 

0 oy
(11,473 puan) tarafından

3 üncüye hamile olan biri olarak yazıyorum sakın ama sakın dinleme. Yapma ben yaptım sen yaoma üstelik benim büyüğü 9 buçuk yaşında küçüğü 6 yaşında 

Kiloluda değilim ama zor ya 

(2,099 puan) tarafından

Ooo benim büyük kızım beş gün oglum daha 14 aylık olsa bile şuan zaten düşünmüyorum ama kesin bı karar veri net olmam lazım 

0 oy
(8,694 puan) tarafından

2 çocuk yeterli değil mi gerçekten maddi durum olarak iyi misiniz biz ikimciyi yaptık kızıma ev hazır oğluma şimdiden birikime başlıyoruz bunların geleceği eğitimi önemli. Bu devirde 3 çocuk çok fazla ayrıca hayatı yaşamak varken gençlik çocuk bakmakla geçmemeli diye düşünüyorum. 

(2,099 puan) tarafından

Maddi açıdan zaten bende istemiyorum ev kira tek maaş yani bana yetiyor iki çocuk çok şükür iki duyguyuda tattım ama baskı var üstümde 

(8,694 puan) tarafından

Oooo kocan neyine güveniyormuş eski kafalı insanlar gibi yap geç o çocuk artık büyüyünce ne yaparsa yapsın kafasında. Yok canım lütfen sen bu cahilliye göz yumma. İki çocuk ideal eşine bırakma sen korun güzelce 

(2,099 puan) tarafından

Evet aynen öyle valla ben direniyorum zaten zamanla oda kabullenir diye ümit ediyorum 

0 oy
(3,024 puan) tarafından

Kilo zor ya ben 78'le hamile kaldım hamileliklerimde fazla kilo almıyorum Ama doğurduktan sonra alıyorum şu an tekrar 78 kiloya indim ama çok zor benim de eşim istiyordu Ben yok diyorum ama sürpriz oldu Şu an Bebeğim 4 aylık korunuyoruz gidip spiral de taktıracağım artık hiç düşünmüyorum ama 3 çocuk gerçekten çok zor Hem maddi hem manevi anlamda

(2,099 puan) tarafından

Aynı fikirdeyim ben tiplerini bile baglatmak istedim ikincisinde am eşim istemedi sırf bu düşünceden 

0 oy
(3,702 puan) tarafından

İlkinde 66dan 62ye düşünce hamile kaldim. 88le sezeryana girdim. 

İkincide yine kilo verdim 9ay sonra  62 kiloya indim. Hamile kaldım. 19haftalığım. 70 kiloyum. Sonlara doğru haraket etmek iyice zorlaşıyor. 

(2,099 puan) tarafından

Bu kilolalr benim için kilo değil bacım :)

0 oy
(437 puan) tarafından

Hamile kalınca bi sürü kilo alıyoruz karnımız büyüyor zorlanıyoruz.. bide kilolu hamile kalmak işkence olur.. sezeryense ekstra zor olur yaranın iyileşmesi daha uzun sürer.. en güzeli kilonu ver sonra hamile kal şuan 33 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum çok zor

(2,099 puan) tarafından

Evet bi süreç var önümde inşallah ama zaten olursa bile sanmıyorum ama 3 sene var en az 

(437 puan) tarafından

Zamana yayarak kilo vermeyi deneyebilirsin.. kararlı olursan yapamayacağın bir şey deyil.. önüne maksat koy şu tarihe kadar şu kadar kilo vericem diye.. 

(2,099 puan) tarafından

İnşallah veririm teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 299 göst.
+1 oy
2 cevap 223 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler