İyi günler hepinize hanımlar nasılsınız bizim buralar çok sıcak evde bile duramıyorum size sorum şöyle olucak benim oğlum 28 Eylül de 5 yaşına girecek 2020 doğumlu anasınıfna gidebilir mi e devletten bakınca gözükmüyor
3 yaşından büyük çocuklar anaokuluna gidebiliyor.
Devlet anaokuluna da gidebilir mi
evet bezi bırakan bütün 3 yaş üstü çocuklar anaokuluna gidebilir. ama her anaokulunda olmayabilir, öğrenci sayısıyla da alakalı.
Evet canim gidebilir bu sene 2020 doğumluları anasınıfına alıyorlar. Komşumun kızı Ekim doğumlu kayıt etti.
E devletten bakınca çıkmadı görümcemin oğlunun çıkmış da o yüzden sordum teşekkürler
5 yaşına girmedigi için çıkmamış olabilir en yakın okula gidip kayıt ettirebilirsin canim, rica ederim
Çıkmış şimdi canım yeni baktım da
Hayırlı olsun canım :)
Herkes bunu soruyor da 3 4 yaş arasını bazı okullar alıyor bazıları almıyor bu sene 2019lu olanlar 1sınıfa başlıca 2020 li olanlar anaokuluna gidecek eğer 4 uaş olanlar varsa diyanetin 4-6 yaş kuran kursuna gidebilir
Şimdi baktım bizede anasınıfı çıkmış oturduğum yerde kuran kursu yok olsa bende istiyordum
Ben de baktım Yeni devletten yaşa uygun değil Yazdım 1 Ekim 2020 doğumlu Ama zaten göndermem ben de daha kendini ifade edemiyor
Nasıl yani yaşa uygun değil yazdın benimde Ekim 2019 birinci sınıf çıkmış gondermiycem
Bende adrese dayali kayıt yazdım çıktı orada anasınıfı benim oğlan iyi yaşına göre de biraz büyük gitmesini istiyorum evde durmuyor sıkılıyor
Benim kızımda 2020 29 Eylül doğumlu ben yazdırdım geç kaldınız hemen gidip başvurun e devlette çıkmadı benimde bir temmuzda başladı seneye zaten ilk okul bire gidicek yani tam zamanı
Şimdi baktım anasınıfı çıkmış bizede adrese dayalı kayıt yazınca çıkıyor
Çıkar canım zaten beş yaşında olmuş oluyor ne zaman başlamış sizin orda kayit
Ben geçen cuma günü kayıt yaptırdım ne zaman başladığını tam bilmiyorum da
Ana sınıfına kaydi çikmamiş ancak istersen 4 yaşindan itibaren alan okullara yollayabilirsin. 2 sene ana okuluna gitmiş olur istersen.
Şimdi baktım çıkmış
1,465,913 soru
24,022,996 cevap
328,306 kullanıcı