0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar akıl başa çok geç geldi artık eşime bağlı yaşamaktan maddi sıkıntılardan çok yoruldum kendimi çok boş hissediyorum iş istiyorum ama iki çocuk var atanmak istiyorum kafam ders almıyor artık hiç mutlu değilim böyle olup hayatı olumlu yönden değişen oldu mu geç mi kaldım ha birde kaynanamı görünce sesini duyunca o günüm kötü ğeçiyor kafama ağrılar giriyor kendimi meşguliyet istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından

Ne mezunusun? 

İlgi alanların

Becerilerin neler

Çocuk varsa kım bakacak

İş bul 

30 yasından sonra akıl başa gelıyor evet

(153 puan) tarafından

Önlisans mezunuyum canım ah keşke bakacak birini bulsam Allah çocuklarımın yokluğunu göstermesin evde çok bunalıyorum onlarada yetemiyorum kendime Halim kalmıyor öyle bir becerim de yok maalesef evlenmeden önce sekreterlik yapıyordum ünide

-Reklam-
0 oy
(5,448 puan) tarafından

Şu sıralar ne çok 30 yaş postu görüyorum. 30 bir sınır değil, bir kavşak değil, ya da aşılması gereken bir eşik değil. 5 gibi 27 gibi o da bir yaş. Fazla anlam yüklemeyin. 35 yaşındayım. 3 dil biliyorum 2 tanesini 30'dan sonra öğrendim ve geliştirdim. Zaman ayırmak önemli bence yaş değil. 

(153 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bende çok istiyorum dil öğrenmeyi maşallah sana inşaallah bende başlıyorum yaşı şu yüzden belirttim önceden laylaylom hayatım vardı eşim getiriyor ben yiyorum o ğütürüyor ben ğeziyordum ama artık zoruma gidiyor kaynanamla evimiz ayrı ama bene zamanında çok eziyet etti evde olunca hep aklıma eski günler geliyor evliliğimi etkiyor

(5,448 puan) tarafından

Sağlık ve zaman varsa her şey olur inşallah. 

(153 puan) tarafından

Beden sağlığım çok şükür iyi canım ruh sağlığım çok bozuk uyku bile uyutmuyor

0 oy
(4,760 puan) tarafından

Her yaşta hedefi olmalı insanın ben şuan ehliyet kursuna gidiyorum, alacağım araba için plan yapıyorum, 2. Üniversite okumanın planını yapıyorum bişeylerle uğraşmak beni çok güzel hissettiriyo kafamı dağıtıyorum, geliştiriyorum ve yaşım 30 ikide küçük çocuğum var belkide seninle aramızda ki tek fark benim çalışıyo olmam ama inan çalışmasaydım Üniversite okur ehliyetimi yine alır bi köşeye kordum marketler değilde bulunduğum yerde iş imkanı bulana kadar pes etmezdim 

(153 puan) tarafından

Çocuklarıma bakacak biri yok canım olsa bir saniye durmam maşallah sana çalışmak bana çok iyi gelecek biliyorum ama imkanım yok ailem uzakta kaynana pisliğine çocuk güvenmem iki gün sonra çocuklarım bane düşman adım gibi eminim kafam o kadar dolu ki artık bir sayfa okurken birini unutuyorum dil için uğraştım ama yapamadım 

0 oy
(1,488 puan) tarafından

İnsanın her yaşta bir emeli, bir amacı hatta bir hedefi olmalı.

Büyük bir hedef bulup ona ulaşmak için kendini nasıl geliştirmen gerektiğine dair listeler yapıp ona göre yavaş yavaş ilerlemen gerekiyor.

Fıtrat çok önemli, tahammülün, zekan, iş etiğin, kabiliyetin, yeteneğin ve çalışma azmin yapacağın şey için çok mühim.

Ben insanın kendini bildiği ilk andan beri büyük bir hedefi olması taraftarıyım. Her an, herkes dilediğini yapabilir.

Ablam 30undan sonra fitness salonu açtı reformer pilates öğretmeni oldu, kendisi organizasyon içinde çok önde. Doğum günleri için balondan saraylar yapıyor, internetten amigurumi satıyor.

Bu kadın aynı zamanda fıkıh ve Arapça hocası, bir çocuk annesi. Kafasına koyunca 3 senede her şeyi yaptı. 3 sene sürmesinin sebebi de oğlu o yaşta, bebek bakarken biraz zorlandı sadece. Maşallah diyelim.

Yaparsın, zor değil inşallah.

(153 puan) tarafından

Maşallah canım onlara inşaallah bende başarırım

0 oy
(2,450 puan) tarafından

34 yaşındayım iki çocuğum var. Oğlum 1bucuk yaşındaydı ikinci üniversite okumaya başladım şöyle böyle bitti. Eylül ayında kızım doğdu, formasyon eğitimine başladım, kızımın kırkı çıkmadan haftada 3 gün kayınvalideme bıraktım kızımı ben okula ve staja gittim. Şükür öyle böyle o da bitti. Dün ags ye girdim öğretmenlik sınavına. Rabbimden hayırlısı olursa atanırım, olmazsa bir sene daha sınava hazırlanırım. Gerçekten eşimin hiç birşey dediği yok aslaa hakkını yiyemem. Ben bir kere kendimi kötü hissediyorum evin tüm yükü senin omuzlarında dedim sen çalışsan durumumuz daha iyi olurdu tabii ama sakın kendini üzme benim senden öyle bir beklentim yok dedi. Ama bende çalışmak istiyorum artık 8 yıl oldu evdeyım herşeyden önce evde olmaktan sıkıldım. İnşallah Rabbim sana da bana da hayırlı bir kapı açar. 

(153 puan) tarafından

Amin canım inşallah atanırsın benim çocuklarımı birakacak hiçkimsem yok küçük 3 yaşında seneye anaokuluna verecem

(2,450 puan) tarafından

Eğer işe girersen kreşe verirsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,632 puan) tarafından soruldu
+3 oy
54 cevap 2,623 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu