0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (14,987 puan) tarafından

Yani bir dileğim var olmuş gibi oluyor olmuyor tam olması için uğraşıyorum her şey en uca geliyor aksilik çıkıyor. Yıldım artık her şeyde bir hayır var diyorum olmadığında yaşadığım zorluğu Rabbim de görüyor. İyice bunaldım, bana dua edin kızlar gerçekten çok bunaldım ben böyle postlar açmam ama cinnet eşiğine geldim 

12 Cevaplar

+1 oy
(19,009 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Rabbim ferahlık darlıktan maddi manevi bolluğa erdirsin sizin için en hayırlısı neyse onu versin ❤️ ( Amin ) banada dua edin eşimin işleri biraz tepe takla oldu yine iş var ama ailesi sürekli önüne taş koyuyor Rabbim fırsat vermesin kimseye hayırlısını versin hakkımızda 🌸❤️ 

İnşallah birimizin dua kapısı açıktır da duaların dileklerin kabul olur abla kucagimda karnımda çocukla duamı ediyorum günahsız yavrularimin yüzü suyu hürmetine bütün kalbimizden geçen dualar kabul olsun ❤️ 

(14,987 puan) tarafından

Amin inşallah canım benim çok sağol 

(14,987 puan) tarafından

Yola taş koyan aile olunca insan daha çok yıpranıyor. Bizim de maalesef aile Oluru olmaz yapan. 

(19,009 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum büyük bir iş aldı eşim 2 gündür yanındaki işçileri alma peşinde abisi daha fazla ücret vereceğini söyleyip eşim uyku uyuyamıyor o kadar cani sıkıldı kimse kimsenin iyi olmasını kazanc sağlamasını istemiyor 

(14,987 puan) tarafından

Allah ıslah etsin cidden ya 

(19,009 puan) tarafından

Amin amin 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Selam dualarım seninle canım 

(14,987 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim 

+1 oy
(5,689 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum inşallah istediğiniz gibi olur herşey🤲

Bu arada aksaklık ilçe milliegitmdense evrakların peşine kendiniz düşün. Ben de aynı şeyleri yaşadım,evraklarım gönderilmemiş,kaymakamlık oluru alınmamış. 6 aylık bebekle üç gün uğraştım. Yaptığım herşeyi beş kere sordum doğru mu yaptım,eksik bisey var mı diye. Az çok biliyorsun oranın memurları biz biliyoruz herşeyi havasındalar. 

(14,987 puan) tarafından

Yok canım eşimin kız kardeşlerinden kaynaklı sorun 

(5,689 puan) tarafından

Anladım canım, ailevi ise daha da can sıkıcı. İnşallah sıkıntı çıkmadan halledersiniz.

(14,987 puan) tarafından

İnşallah canım benim 

+1 oy
(715 puan) tarafından

Nagişim canım benim Rabbım gönlünün muradini hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin her şey gönlünce olsun inşallah 🤲

(14,987 puan) tarafından

Hülyam Allah razı olsun canım, çok dua et bana uzun süre sonra ilk kez kapana sıkışmış hissediyorum 

(715 puan) tarafından
+1

Senden de Allah razı olsun canım benim ederim tabi Rabbım o güzel gönlüne göre versin inşallah 🤲

0 oy
(1,286 puan) tarafından

Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin işlerini hayırlıca dilediğin gibi sonuçlandırsın❤️

(14,987 puan) tarafından

Amin canım inşallah Allah razı olsun 

0 oy
(1,630 puan) tarafından

Rabbim gönlünden geçeni hayirlisiyla nasip etsin 🤲 

(14,987 puan) tarafından

0 oy
(301 puan) tarafından

Allah ferahlık versin herşey hakkında hayirlisina dönsün inşallah ya sen çok güzel bir kadinsin çok tatlısın özel değilse neyin var üzüldüm simdi

(301 puan) tarafından
+1

Arkadaşa katılıyorum bazen bizim çok istediğimiz iyi olacağını düşündüğümüz bir şey olmuyorsa aradan 5-10 yıl geçtiğinde belki senin için bunu daha hayırlı olacağını göreceğiniz şeyler yaşayacaksındır hakkında her şeyin hayırlısı olsun

(1,630 puan) tarafından

Polat senmisin 😊uygulama göçmüş kim kiminle nerede nasıl 🤭

(1,249 puan) tarafından
+1

3 yıllığına geldiğim bu yerden eşimin ailesi de burda 6 yıldır gidemiyorum...heryer dolu boş yer yok bana sınıf öğretmeniyim hatta eşimde kaldık..rabbim senin gönlüne göre versin öğretmenim.imsallah.olir o kadar çok sevinirim ki

(301 puan) tarafından

Evet evet benim başkalarının kişisel mesajları olduğu için sildirip yeniledik

(1,630 puan) tarafından

Tamam 

0 oy
(1,321 puan) tarafından

Allah işini kolaylaştırsın canım inşallah istediğin kolayca olur 

(14,987 puan) tarafından

0 oy
(221 puan) tarafından

Rabbim daralan yüreğine İnşirah ferahlığı versin canım hakkinda hayırlı olan nasip olsun inşallah 

(14,987 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah hallolur çok yoruldum 

(221 puan) tarafından
+1

İdil in de dediği gibi canım Allah önce imtahan eder sonra da imtihanda yardım eder 

0 oy
(1,847 puan) tarafından

Bakın hocam gerçekten olmuyorsa Allah ın bir bildiği emin olun ki vardır , zamanı değildir Rabbim gönlünüze ferahlık hayatınıza kolaylık eğlesin 🤲🏻. Dileğiniz, duanız Rabbim tarafından sizin için en iyi olacak en güzeli en hayırlısı olacak şekilde en kısa zaman da kabul eylensin 🤲🏻

(14,987 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah küçücük bir kavanoza sıkışmış gibi hissediyorum çoluk çocukla burada devam etmek yoruyor beni 

(1,847 puan) tarafından

Tayinle alakalı falan mı problem yaşıyorsunuz 

(14,987 puan) tarafından

Evet canım benim 

(1,847 puan) tarafından

Vardır Rabbimin bildiği biz insanoğlu biraz aceleciyiz bende öyleyim sonra en ummadık şekilde bir anda oluveriyor işte o en güzel zaman da oluyor şaşıp kalıyoruz siz içinizi ferah tutun Yaradana sığının ❤️

(14,987 puan) tarafından

Amin idil inşallah olsun kolaylıkla ben inan hep akışa bırakırım, bu kez kalbim sıkışıyor bir yıl daha diye diye 11 yıldır bir ilçede yaşıyoruz ve çok yorulduğumu hissediyorum bu da olmazsa eşim buradan ev alacak beş yıl kesin çıkamayacağız ev borcu sebebi ile 

0 oy
(929 puan) tarafından

Benim derdim de dünyadan büyük. Maddiyatla alakalı değil maalesef . Yıllardır uğraşıyoruz. 

Birbirimize dualar edelim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

(14,987 puan) tarafından
+1

Senin de Rabbim inşallah gönlüne göre versin canım benim de maddi değil mevzu 

0 oy
(3,088 puan) tarafından

Rabbim sana hayırlı kapılar açsın bugün bende seninle benzer hislerle uyandım karşıma su dua çıktı bunu okuyorum 

image

(14,987 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim sen de ferahla inşallah tez vakitte 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 285 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 576 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 559 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hatice090 (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 258 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,194 soru

24,054,999 cevap

329,864 kullanıcı

...