0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğum alışverişi yapacaktim daha yapmadım geçen sordum bı pijima takımı 850 TL hayat bu kadar pahalimi oldu neden ya eskiden 850 TL ye bütün alışverişi yapıyordum ilk oğlumda bin lirayı bile buzlmazdi 

diğer ihtuyaclar 5 bini bulur heralde varmı aranzida doğum alışverişi yapipta ne kadar gitigi 

Allah hepimizin yardımcısı olsun artık ne dim 

9 Cevaplar

0 oy
(638 puan) tarafından

Ben daha yapmadım ucuz var 350 de takım var gecelik marka istemezsen ben normal alırım hep marka almiyom

tarafından

Bende baktığım mağaza marka değil cnm

-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından

image

tarzın mu bilemem ama ben bundan almıştım hem rahat hem kaliteli hemde fiyatı uygun tavsiye ederim
(3,810 puan) tarafından

çok şirin ya benim de doğumum yaklaşıyor , link varsa atabilirmisniz rica etsem 

(1,169 puan) tarafından
(1,169 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına alasın bebeğini bi kaç defa yıkadım giydim de diz izi falan yapmadı ben memnun kaldım inşallah sanada güzel olur 

(3,810 puan) tarafından

inşallah canım çok teşekkür ederim ❤️ 

tarafından

Bende bakım cnm

0 oy
tarafından

Yakinda yapmadım. 2 3 pijama takımım vardı bazamda. Onları kullandım. 

Ama o fiyatlar normal gecen yil 500 tlydi bir takım 

tarafından

Evet canım haklısın 

0 oy
(13,235 puan) tarafından

Sosyete pazarında tredyolda 500 TL olan pijamalar 150 200 TL varsa etrafında bak 

tarafından

Ya Uygun olan yerler var uzakta benim etrafımda iki 3 mağaza var onlarda pahalı veriyor 

0 oy
(2,431 puan) tarafından

Bende başlicam artık yavaştan bakınıyorum küfür edip kapatıyorum geri uygulamaları önceden favladığım ürünler bile kafayı yemiş durumda iki katına çıkmışlar neredeyse daha kışın eklemiştim halbuki yıllar olmadı yani ama bazı şeylerde mecbur alıncak napayım 

tarafından

Aynen öyle canım 

0 oy
(41,386 puan) tarafından

Trendyol Milla dan alcam canım her bedene var ve 300 400 arası kızımda 2 takım almıştım 1 takım yeni alayım diyorum beşiği kıyafetleri ıvır zıvır 10 bin gözden cikar ilk bebekse 

tarafından

Vala canım bende bakım trendyola ben internetten kaliteli bulmuyorum iyi ölmüyor pek fazla sıkıntı 

0 oy
(7,073 puan) tarafından

Daha fazla pahalilacak canım hayat şartları maalesef 

tarafından

Aynen bence ilerde dolarla alışveriş yapılacak 

0 oy
(16,496 puan) tarafından

Amin ama herkesin bütçesine göre kıayefetler de var yok değil. 850tlye sen alamazsın, başkası 3 tane alır. 

image

Şunlar çok güzel mesela çok da uygun fiyatları.
tarafından

Evet uygunmuş bunlar 

0 oy
tarafından

Eskidendi o fiyatlar hayat uçmuş gidiyor allah yardımcın olsun. 

tarafından

Sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 293 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 870 göst.
0 oy
2 cevap 251 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy