0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Dun akşam eşimle oturuyorduk. Birden osurdu. Normalde hep osurur yani yanımda. Bende boyle şeyleri hiç sevmiyorum. Eşime dedim bak sen böyle yapınca yemin ederim senden soğuyorum yapma şunu dedim.o da sktir git o zaman odadan. Seninle evleneceğine eşşekl.le evlenseydim daha mutlu olurdum dedi.iki üç günde bir bu kelimeyi kullaniyor.uyumaya gidince beni gördüğü zaman lanet gelsin senin gibi bir kadına dedi. Beş yaşındaki oğlum hep böyle şeylere şahit oluyor çok üzülüyorum. Ne yapabilirim bana saygısı olması için eşim çok cahil bir insan liseyi bile bitirmemiş iki kelimeyi bir araya getiremez. O bana birşey dediği zaman ben cevap veremiyorum olay daha büyümesin diye. Ama susunca daha çok diyo sanki.  

8 Cevaplar

+2 oy
(5,437 puan) tarafından

Yani kusura bakma ama sen de pek kibar değilsin. Gaz çıkarmak der kibar insan, os... demez. Okurken ben utandım.

Eşine kaba diyorsun ama eş.ekle evlenseydim de bayağı kibar değil mi. Ben karı koca sizin seviyeyi yerlere düşürdüğünüzü gördüm şu anlattıklarından. Bu kadar yüz göz olmasaydınız keşke, hele de çocuğun yanında. 

Eşinin hamuru belliymiştir, evlenirken düşünecektin eşekle mi evleniyorsun insanla mı diye... Küfür eden hele de cinsel uzuvlu küfür eden erkek evlerden ırak. Kim ne derse desin eşine söven erkek insan değildir. Primitif canlıdır. 

(5,437 puan) tarafından

Yok bu sefer bir noktayı ben de eksik anlamışım @S P :) Ama yine de eşiyle ilgili yorumlarım baki, bel altı küfür varsa şüphe ederim ben.

(227 puan) tarafından

Yok ben anladım benim demek istediğim şey mesela ben yazarken utanırım bana küfretti git dedi demek var mesela yani açık açık yazmak bana tuhaf geliyor 

(282 puan) tarafından

Ben arkadaşlarımla dahi konuşmam çok rahatsız olup uzaklaştığımda olmuştur onlar da benim yanımda dikkat ederler. Ama şimdi bir kadına söylenen sözlerin ağırlığının önüne geçmemeli :( bilmiyorum eksik yazmadıysa çok zor bir durum 

(227 puan) tarafından

Ben zaten ona yapılan saygısızlığa değinmedim bile yani Allah yardımcısı olsun ama onun söylediği şeylere terbiyesiz derken aynı kelimeleri bizim ağzımıza alıp kullanmamız hoş kalmıyor sadece söylemek istediğim şey bu çözümü yanında bana lanet olsun diyen adamlarla ne kadar hayır beklerim bilmiyorum Allah ıslah etsin

(282 puan) tarafından

Biliyorum canım amin amin 

-Reklam-
+1 oy
(5,125 puan) tarafından

Evet eşinin yaptığı çok saygisizca çok terbiyesizce ama insanı okuluna göre ayirman da çok yanlış 

Liseyi bile bitirmemis derken 

Kusura bakma da okuyup edip yada üniversite mezunu olup adam insan olamamis, insanlıktan nasibini almamış çok kişi var çevremde o şekilde ayirman çok yanlış bence 

Eşine gelince yaptığı hoş değil saygısızlık o da insanlıktan nasibini almamış demek ki 

0 oy
(483 puan) tarafından

Tam bir dağ ayusu bizim burdaki ayular bile ondan daha saygılı 😒

(243 puan) tarafından

Malesef aşırı saygısız kendi annesinin babasının yanında bile yapıyor 

0 oy
(113 puan) tarafından

Nefret ederim o tiplerden o ne öyle yaaa hülyanın da dediği gibi tam bir dağ ayısı saygı denen bişey var benim küçük kızım bile dışarı kaçar gaz çıkartmak için 

(243 puan) tarafından

Maşallah küçük cocuklarin akıl edebilidigini o edemiyor demek ki

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ilk yaptigi zaman burasinin ahir oldugunu bilmiyorum sic istersen deseydin daha yapamazdi.  bu saatten sonra egitilmez

(9,079 puan) tarafından

oyle demesine bastan niye kusade ettinki.  magara ayisi gibi davranan sensin essek degilde ayiyla evlensem daha insani davranirdi desen . yada essekle evlenseydim deyince ben evlendim hicbir halt degismio esek yine esek desen o sebi ezikledikce sen daha ezikle. siktrip gidecek olan odada osuran okuz git de tuvalette osur desen olay bir iki huyur sinra hyvnligini anlar

(243 puan) tarafından

Ya bir ara cokkk fazla kızıyordum bu konuda. Baktım değişmiyor. Birşey dememye başladım. Ama bakıyorum daha çok rahat davranıyor sanki. Kendini sıkıyor gazını çıkarmak için. Yanlisikla yapsa olay çıkarmazdm ama bile isteye yapiyor

0 oy
(1,293 puan) tarafından

Lise okumadı ne alaka kibarlık lise bitirmekle olmuyo ki 

0 oy
(1,869 puan) tarafından

Cevap vermediğin için bu duruma gelmiş zaten. 

0 oy
(1,465 puan) tarafından

Gaz çıkarmak çok insani bir mesele ama tabi ki eşinin yanında da bile isteye yapmamalı insan. Tuvalet var.

Eşiniz siz kabullenseniz de bu şekilde davranacak, belli. Ayrıca liseyi bile okuyamaması onu cahil yapmaz, ben ilkokul terkim ama böyle değilim.

Nice üniversite bitirmiş ama ahlak dersi almamış insan var, okuyup okumamakla alakası yok yani. Kişinin aldığı edeple alakalı.

Her gün bir defa cuma suresi okuyun, eşinizin ahlakı peygamber ahlakına dönsün. Adetken okunmaz.

(282 puan) tarafından

Arada kaçırsam da senden gördüğümden beri eşim kendim ve oğlumun ahlakı güzelleşmesi niyetiyle okuyorum❤️ 

(1,465 puan) tarafından

Maşallah maşallah Rabbim daim etsin

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 898 göst.
+1 oy
3 cevap 141 göst.
+3 oy
8 cevap 311 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Unalgll (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,463 soru