0 oy
204 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,504 puan) tarafından

image

image

2. Attığıma dolap uygulamasından bakıyorum, hangisi daha iyi olur sizce kızlar hiç kullanmadm ilk bebğimdede

4 Cevaplar

0 oy
(6,783 puan) tarafından

Bence 2 ci daha kullanışlı görünüyor 

(1,504 puan) tarafından

Daha önce hiç kullanmadık anakucagı

-Reklam-
0 oy
(2,595 puan) tarafından

Kesinlikle ikinci olan benim resmen elim ayağım oldu tepe tepede kullandı bebeğim onun kadar başka hiçbişeyi kullanmamıştır 

(2,595 puan) tarafından

Canım 10 gün sonra 4 aylık olacak halen daha biniyor hatta ben sana bir marka vereyim ona bak o daha iyi çünkü bunun önde tek ayağı olduğu için düşme tehlikesi yüksek ağıtlaştıkça bunun o sorunu yok elele Roma elektrikli ana kucağı birde buna bak canım telefondan felan şarkı açılıyor titreşim sallama var istediğin zaman dilimlerinde sallama var her yöne dönebiliyor 3 kademe yatış var ben emniyet kemeri kullanıma bile geçmedim halen şuan güvenli duruyor dönmeye başladığı an emniyet kemerini takıp kırana kadar kullanmayı düşünüyorum

(1,504 puan) tarafından

Kimse pek önermedi aslında bende çok kararsız kaldım, bebeginiz gazlımıydı o kadar kullanışlı mı gerçekten 2. El bakıyorum 2200 falan garanti belgesi olan 

Elele Roma marka daha pahalı diğerine göre 

(2,595 puan) tarafından

O hemde ne gaz canım benim bebeğim ağır kolik bir çocuk çoğu zaman kurtardı ama illaki başka destekler aldım mesela tavana asılan bohem salıncaklar varya eskilerin çingene beşiği kısaca çok kriz anlarında bayağa kurtardı beni gaz için soruyorsan eğer tavana asılan salıncaklardan derim bu ana kucaklarınada gelirsek bence tek ayaklılar tehlikeli olabilir belli bir dönemden sonra ağırlık tek tarafa bindiği için benim dediğim arka ve ön destek yaptığı için ben bu kadar kullana bildim açıkcası 

(1,504 puan) tarafından

Benim ilk oğlumda gazlıydı çingene salıncağını bizde kurduk, yinede çok zordu alerjik bi iki kat gazlıydı bu oğlum nasıl olur bakalım. Çoğu kişi gereksiz bişey demiş elektrikli ana kucağına o yüzden kararsız kaldım 

(2,595 puan) tarafından

Gereksiz diyen çok kişi var ama iyiki almışım diyorum olmadı ikinci çocuğunuz doğunca duruma göre hareket edersiniz çünkü tabi her çocuk farklı binen var bibmeyen var herkes farklı bişey söylüyor ben kendi adıma iyiki derim ama başkası keşke almasaydım der 

(1,504 puan) tarafından

Doğru söylüyorsunuz kardeşim almak istedi biraz para koycam bende üzerine elektrikli alırsak eğer.

Çok da istiyodum ama kararsız kaldım dolaptan alıcam iyi çıkarmı emin olamadım 

(1,504 puan) tarafından

Elele Roma anakucağının yorumlarına baktım trendyoldan ama geneli kötü 

(2,595 puan) tarafından

Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ama ben çok memnun kaldım açıkcası bir çocuğum olsa yine aynısını alırım yani ama dediğim gibi bence bekleyin bebeğiniz olsun duruma göre alırsınız sizin içinde iyi olur maddi yönden bu arada onun hem ana kucağı hem anne yanı olan özellikli bir versiyonu daha varmış ama nasıldır ikinci el fiyatları nedir o konuda bilgim yok tek fark o anne yanıda oluyor diyordu sitesinde 

0 oy
(3,253 puan) tarafından

2. Tercih edilebilir 

0 oy
(6,013 puan) tarafından

Benim elim ayağım olmuştu ana kucağı. Çok uzun süre kullandım. Eşim evde yoksa banyoya gidip kapının önüne koyuyordum kızımı kemerlerini takıp. Benimki basit bir şeydi

(1,504 puan) tarafından

İlk oğlumda hiç kullanmadık bunda kararsız kaldım elektrikli anakucağında

(6,013 puan) tarafından

Elektrikli değildi benimki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 158 göst.