0 oy
49 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,805 puan) tarafından

Kızlar emzirmiyorum ama sağ gogsumde dün gece farkettim içten  şişlik ve sertlik var biraz da ağrı yapıyor cumaya randevu aldım genel cerrahiye sizce sebebi ne olabilir??

1 cevap

+1 oy
(286 puan) tarafından

Kitle olabilir.cok üzüldüğün ölüm stres vs gibi durumlar yaşadığın bir dönemde misin son bir yıldır.

(6,805 puan) tarafından

Evet son 1 yıldır baya baya stresli şeyler yaşadım anlatsam roman olur cinsinden . Geçen yıl bu ay miyom aldırdım açık ameliyat oldum baya sorun yaşadım ondan sonra ev taşıdık sonra işten çıkarıldım maddi zorluk çektik şimdi 2 hafta önce de annem düştü kolu kırıldı platin takıldı o bende üzülüyor geçmez kolum sakat kalır diye haliyle bende üzülüyorum 

(6,805 puan) tarafından

Peki genel cerrahiye aldım o mu bakar yoksa dahiliye mi 

(286 puan) tarafından

Canım ben onkoloji hemşiresiyim suan anneyim diye bıraktım bebeğime odaklandm ama kişisel gozlemim kanser olan herkes üzüntüden oluyor bir an önce üzülmeyi aşırı düşünmeyi ve stresi birakmalisin.herkes çok zor günler geçiriyor.acin az yada çok demiyorum ama acıyı orda birakmalisin içine alıp içinde tutarsan vücudun böyle tepki veriyor.anda kal,colugun çocuğun varsa onlar için yoksa da kendin için dik durmak zorundasın.tmm üzüldük geçti falan moduna da bir anda giremezsin ama baslaman lazım,tmm doktora git ama kansermis kötü habermis düşünme,öylesine kontorole gidiyormussun gibi düşün sürekli sana dert anlatan sana derdini yiğan insanlarla bulunma.annendir üzülürsün.hepimiz sonunda öleceğiz ama kanser olup ağrılar içinde ölümü beklemek daha zor.bugunden başla ne yapsam Büşra bugün çok mutlu olur yada ne yapsam Büşra in yüzü güler diye düşün ona göre hareket et yavaş yavaş.

(286 puan) tarafından

Genel cerrahi ile başlıyor,parça alımı vs durumlarında cerrahi bölümü ilgileniyor ya.surec ilerledikce doktor o yada bu bölüme seni yönlendiriyor,umarım herşey güzel bir şeye dönüşür aklimizdaki kötüyü cagirmayiz 

(6,805 puan) tarafından

Tamam canım çok sağol çok aşırı düşünen biriyim ve etrafımda o kadar çok beni düşünmeyen insan var ki . İnşaallah sadece kitledir 

(286 puan) tarafından

Sakinleşip aklının icindekilerin susacagi bir ortam yarat kendine.kafa dinle biraz herşey geçer,sen yeterki iyiyi düşün iyiyi Çek hayatına.herkesi herşeyi boşver.bugun ölsen tek derdin çocukların olur heralde onlarla güzel anılar yarat.diger herşeyi kapının dışında tut.hersey gönlünce olsun 

(6,805 puan) tarafından

Çok sağol canım tek düşüncem evladım. İkinciyi istedik olmadi 3 yıldır sinaniyoruz geçen yıl ameliyat oldum miyomdan sırf tekrar anne olmak için . Doktor 1 yıl yasak dedi bu ay doluyor oda çok korkuyorum inşaallah kötü bı şey yoktur 

(286 puan) tarafından

Korkma ya,güzel güzel muayenene git.bu bebek planınızı da anlat bilsin doktor,sağlıklı huzurlu şekilde büyür ins aileniz 

(6,805 puan) tarafından

İnşaallah canım çok sağol duanı eksik etme 

(286 puan) tarafından

♥️

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 343 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu