0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,885 puan) tarafından

Yakın zamanlarda marka farketmez klima alan var mı biz 3 ay oldu aldım montaj dahil gelip 3. Kata taktılar annemler dün aldı bekodan 2. Kat annemin de klimayı takmak için o yükseğe kalkan makineden kiralamaniz lazım demiş satıcı eskisi gibi merdivenle çıkıp takılmıyor demiş. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından

Böyle bir durum yaşamadım 3 gün önce taktırdık adamlar geldi taktılar merdiven vs olayı olmadı 

(1,885 puan) tarafından

Artık merdivenle takılmıyor demişler o yüksek şeyden kiralamaniz lazım demişler bilmem 

-Reklam-
0 oy
(399 puan) tarafından

Bana da asansör kiralayın dediler bu sizlik değil kend firmaları kiralasn zorluyorlar da ürünü iade edicez diyin markanın ana bayisinin bulunduğu şehirdeki müşteri hizmetlerini arayın.boyle birşey isteyemezler.ilk evlendigimde beyaz esyalarin hepsini aynı yerden aldım birinci kata taşımak için asansör istediler kiralamam dedim bütün beyaz eşyayı da iade ettim.sikayet de ettim.sonra çok aradılar ama sogudugum için istemiyorum dedim.onlarin iş guvenligini düşünmek kendi firmalarının sorumluluğunda.taksiye bir defa biniyoruz diye yazlık kışlık lastikleri biz değiştirmiyoruz ya.ya takın yada iade edicem diyin gerekirse iade edin 

(399 puan) tarafından

Ürünü alırken de sordum ben özellikle hiçbir şekilde asansör veya benzeri şeyler talep etmiyoruz bize ait demişlerdi.

tarafından

O zaman kabul etmeyeceksiniz kesinlikle ek ücret isterlerse direteceksiniz böyle konuşmadık diye gerekirse iade edin iade kabul etmemek için mecbur yaparlar

(399 puan) tarafından

Bütün beyaz esyalari iade etmistim 😀😀 birşeyden soğuyunca bı daha dönüşü olmuyor benim için 

tarafından

Ahahah yapacak bişey yok 😄

(399 puan) tarafından

☺️

0 oy
tarafından

O ne saçma bir şey mi acaba binada balkon mu yok bizim binada klima balkonları var yani yeni nesil evlerde zaten klima için ekstra balkon yapılıyor Antalya'da oraya bizim erişimimiz yok sadece tesisatçılar giriyor ama normalde de eğer binada balkon yoksa belki o yüzden takamıyorlardır hiç böyle bir şey yaşamadım 6 kattaki daireye de taktırdım 3 kattakine de

(1,885 puan) tarafından

Balkon var ama arada iki oda var balkona gidene kadar metre hesabuni aşıyor kablo parası verecek ama o makineyi kiralamaktan daha iyidir. Sakarya'da oturuyoruz biz yeni ev aldılar ama öyle klima balkonu falan yok hususi normal balkon koyuluyorsa ona koyuyorlar 

tarafından

Bilmiyorum canım bizde kablo tesisat hepsini firma karşıladı yani dediğim gibi benim mesafem de biraz uzaktı onlar kendileri tesisatı klimama göre değiştirip kablosunu falan ona göre kendileri ayarladılar bunun içinde ekstra bir ödeme yapmadık zaten 37.000'e almıştık o şekilde de kaldı ekstra hiçbir şey ödemedik

(1,885 puan) tarafından

Bizde 3 ay önce aldım mesela gree marka balkona koyduk 4 metreye kadar firma karşılıyor 4 metreyi aşınca bizden ücret aldılar metre başına onu biliyorduk zaten 50 bine aldık biz klimayı 

0 oy
(23,392 puan) tarafından

5.kat altta 2 katta dükkan var 7.kattaki evime taktılar 1 ay olmadı merdiven o bu su demediler ne alaka

(1,885 puan) tarafından

Bizde şaşırdık ilk defa duydum bende klimayı ilk alırken soruyorlar zaten kaçıncı kat diye ina göre malzemeyle geliyor adamlar annemlere dememişler hiç 

0 oy
(5,771 puan) tarafından

Büyük ihtimalle anneniz evin dışına,balkon olmayan bi cephesine istemiştir. Öyle olunca asansör istiyorlar,onların görev tanımında balkona koymak var. Biz de aynı şeyi yaşadık bütün markalarla,servislerle konuştuk öyle dediler. 

(1,885 puan) tarafından

Balkon var ama 2 oda var balkona gidene kadar iki odanın hep delinmesi lazım görüntü kötü olacak bu sefer kablo parası çıkacak bide mesafe arttığı için salı günü keşif için geleceklermis ne dicekler bakalım 

(5,771 puan) tarafından

Dış cephede olduğunda da tamir ya da bakim için herseferinde o asansörün kiralanması gerekiyor o da büyük sıkıntı.

(1,885 puan) tarafından

Orta kat aslında merdiven çok çok rahat yetişir takarken de tamir vs için de ama niye öyle yaptılar bilemedik

0 oy
(5,241 puan) tarafından

servisten servise değişiyor. 

benim 15.kattaki evime pencereden sarkarak taktılar 😂😂

(1,885 puan) tarafından

Yuhhh iyi cesaret 😃😃

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 343 göst.
+2 oy
7 cevap 313 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,385 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 283 göst.
31 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (2,722 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 155 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eylul_ (2,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,410 soru

24,138,912 cevap

334,418 kullanıcı

...