0 oy
100 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar rahimde perde varsa sizce bu çocuğa engel olur mu  bu durumu yaşayan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Bende öyle bir durumu yaşadım rshimde perde denilen şey kızlık zarının epey geride kalan kısmı oluyor sanırım bir yerde arkalarda kalmış dendi bana onu kesiyorlar küçük bir işlemle çocuk yapmaya engel evet yumurtalıklarınanulaşamıyor çünkü 

(69 puan) tarafından

Yaa öyle mi peki alındıktan sonra çocuk oluyor yani sonrasında öyle mi

bugün arkadaşım gitmiş hastaneye gün vermiş onunda varmış perde 

(1,613 puan) tarafından

Bende öyle değildi cnm bir yer rahim de perde var dedi bir yer yumurtalıklarımın tıkalı olduğunu söyledi rahim filmi çektiler belki öyledir rahim filmi sizde bir arastkrin ama perde dediğim gibi o şekilde oluyor sadece benimkini öyle sandılar ama tüpler tıkalı olduğu için öyle görüntülendi

-Reklam-
0 oy
(7,010 puan) tarafından

Perdenin kalınlıgına bagli onu alabiliyorlar ama erken dogum riski ve düsük tehtidiyle gebelik geciyor yani asiri dikkatli olmak gerekiyor en iyisini gene doktor bilir

(69 puan) tarafından

Anladım canım sağol 

0 oy
(5,750 puan) tarafından

Engel durumunu bilmiyorum ama erken doğuma sebep olduğunu biliyorum. Mutlaka müdahale ettirip öyle hamile kal. Arkadaşım çok çok sıkıntısını çekti,çocuğu 6 yaşında hâlâ erken doğumun sıkıntısını çekiyor. Hiç riske atma.

(69 puan) tarafından

Peki canım bir arkadaşım ama ben değil🌸

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 284 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 153 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Oziis (1,672 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,471,388 soru

24,098,241 cevap

332,225 kullanıcı

...