0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Kizlar biz kaynimla oturuyoruz ev ortak Bahçeli kendisi yanımızdan gitmiyor gebeyim nasipse iki cocumuz olcak eşimle adada yer var parası var oraya inmiyor annesi evlendi başkasıyla babası rahmetli oldu oyuzden annesinin yanına gitmiyor parası oldu için asayi yapsın diyoruz yapmıyor napicaz çok bunaldım artık eşimde çok tembel bir insan ailemde destek çıkmıyor napmam lazim

4 Cevaplar

0 oy
(841 puan) tarafından

Evkendirin  net çözüm yaşı kaç bilmiyorum 

(1 puan) tarafından

Evlenmiyor kız yok

-Reklam-
0 oy
(1,892 puan) tarafından

Kayın ateştir, hadis bu.

Birlikte oturmanız çok tehlikeli, haram biri ve yeri gelir evde tek kalabilirsin.

Kimse bana kalkıp da olur mu öyle şey de demesin, hiç Müge anlı izlememiş gibi.

Eşine İslami olarak haram olan biriyle aynı çatı altında bulunmak istemiyorum de.

(1 puan) tarafından

Anlasalar keske

(399 puan) tarafından

Çok haklısınız

0 oy
(399 puan) tarafından

Doğumdan sonra memen hiç kapanmayacak şort yada geniş şeyler giyceksin,şuan bile rahat nefes alamiyorken kendine bu eziyeti yapma bence.smdiden şöyle eşine yollasın.ozunde erkek sonuçta eşin.ve İnan emzirme isi rahat ve huzurlu ortamda olmayınca stresten sütünü bile etkiliyor bebeği bile etkiliyor.onu istemem bunu istemem diyen biri kendi ayaklari üzerinde dursun.yabanci adamdan rahatsız olmak en doğal hakkin.yok eskiden beş bin kişi yaşardı bütün sülale iç içe büyüdük falan boş işler,olan sana olur. İstemiyorum deme hakkin var.

0 oy
(23,854 puan) tarafından

Kendi ailem için konuşuyorum asla böyle bir durumu kabul etmezler ama eşimin ailesinde evde çoluk çocuk yoksa o gelsin kalsın zaten evde kimse yok çalışmaya geliyor oraya vs vs banane ya gitsin ev tutsun baktım kim gelcek olsa benim evde kalsın diyorlar eşimde hayır dese de bağırıp çağırıyor kavga çıkartıyor annemlere söyledim babam aradı böyle yapacaksanız gönderin kızımızı evde de at koşturun kim kalıyorsa kalsın dediler .. ne alaka ya bana haram insanlar gelip bende kalcak eli ayağı tutuyor parası da var gitsin kendine hayat kursun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 415 göst.
+1 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
10 cevap 279 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 578 göst.

Kategoriler

1,474,747 soru