0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanımlar bu leke normal mi diğer gözde de var 19 aylık şuan çoktandır var bi kaç bebekteke de denk geldim ondan önemsemedim 

image

4 Cevaplar

0 oy
(553 puan) tarafından

Benim oğlumda 2 yaşında ondada yeni yeni leke olmaya başladı bende burda beklim yorumları bı kontrol edeyim bence normal gibi duruyor arkadaşların yorumlarını bekliyelim

(9 puan) tarafından

Diğer gözde de var biraz daha uzun daganik şekilde göz doktoruna randvu bulamıyorum ki götürim 

(553 puan) tarafından

O zaman sen bı acilden götursen bakmazlar mi hem için rahat eder, randevu buldun mu hemen göz doktoruna götürmüş olursun 

(9 puan) tarafından

Çarşamba günü önce çocuk doktoruna göstercem bakalım 

(553 puan) tarafından

İnşallah normaldir haber ver mutlaka 

(9 puan) tarafından

Tamam veririm 

(9 puan) tarafından

Sizdeki de böyle mı yoksa başka şekilde mı çok ağlıyor doktor görünce nasıl muane etircem ya evde resim çekip onu mu göstersem orda izin vermez baksın 

(282 puan) tarafından

Göz doktoruna randevu bulamıyorsan çocuk doktoruna gidip oradan sevk ettirebilirsin kendin i ya da göz  doktoruna gidip rica edersen kayıt açabiliyorlar  bu dışarıdan kolay muayene edilebilir bir şey korkma

-Reklam-
0 oy
(1,506 puan) tarafından

Benim kiz kardesimde dogustan boyle 30 yasinda su an hala ayni

0 oy
(282 puan) tarafından

Kızımla da 2 yaşından sonra oldu geçenlerde doktora götürdüm rutin kontrol için şu an 3 yaşında aynen bunlardan vardı doktor gözlerine kontrol edelim dedi baktı normal olduğunu söyledi zaten bakışında gözünde herhangi problem yok kızımın 

0 oy
(18,849 puan) tarafından

Annemde var görüyor şükür bence bu bir sorun değil sağlık açısından bu şekilde bir çok insan var ama içim rahat etsin dersen bir Dr a gotur. Benim kızımın da göz renkleri farklı sorun yok görüyor demelerine rağmen 50 Dr a gittim belki içim rahat etsin diye şükür görüyor kuzum en önemlisi de bu 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,858 soru

24,050,269 cevap

329,634 kullanıcı

...