Kızımı tuvalete alistiyorum geçen aylarda ara ara gittim geldik ama bezleniyordu yine bugün bı anda tamamen çıkardım gündüz çok güzel geçtim hiç sorunsuz altına kacirmadan gece napacaz bakalım sık sık kaldıralım mı sizce tuvalete gece
Yatmadan yaptırıyordum ben çişini, sonra gece bir kere kaldırıyordum tek. Bazen ağlayıp yapmak istemiyordu bazen yapıyordu. Illa ki yatağını da ıslatacak ama zamanla düzene girer
Zamanla düzene girer evet ilk geceyi atlatakim da bakalım nasıl gececek
Yatağına Bebek bakım örtüleri oluyor onlardan kullanabilirsin
Ondan var derdim yatakta Alex de var zaten çiş kulodu giydirip yatırdım bide
Sık sık kaldırmaba gerek yokki 1 2 kere kaldırsan yeter
Bende öyle düşündüm kaldirdimca alışkanlık yapar bide tutmayı da öğrenmesi lazım
Ben ilk günlerde gece 1 yada 2 kere kaldırdım götürdüm yapdı sonraki bi kaç gece üşendim götürmeye bakdım sabaha kadar tutmuş başka bi gece kendisi ağlayıp uyandırdı çişim var diye.. şuan 1 buçuk ay oluyo başlayalı şükür gece kup kuru kalıyo çişi grlince kendisi uyandırıyo eyer akşamında çok fazla su içmemişsr zsten sabaha kadar tutuyo
Uyku tatlı geliyor usenir insan tahmin edebiliyorum bende öyle az kaldirayim bari sık sık gittikçe alışır bide
Merak etme kuru kalmaya alışınca oda uyanıp kendisi gitmek isticek lazımlığa
Lazimlikta kullanmiyurz biz direk klozete 😃😃
Zamanla saatini çözüyorsun ben önceden 2 kere hatta gün içinde ictigi sıvıya bagli 3 kaldırıyordm
Sonra 2 oldu
Şuan 1 kere kaldırıyorum
Anaaa çok da öyle alışmış alışkanlıkta iyi değil o zaman rast gele getir götür yapacaz
Bak sana ufak bir tavsiye ben şuan öyle yapıyorum
Uyuduktan en baba yarim saat 45 dakika sonra kaldırıyorum sonra daha kaldirmiyorum öyle alıştır tek bir sefer kaldir veya bak bakalım gece isicekmi kacta isicek falan saatlerini zamanla alisirsin
O zaman kaldırmaya gidiyorum şimdi 😃😃 sık sık gittikçe zaten alışır gerek yok geldiği zaman alışır kalkar o zaten
Ama kız çocukları nasıl tuvalete kaldircan oyyy erkek kolay sksj tut tuvalete işiyor sjsj
Benim oğlan bir küçücük aslancik varmış diyince işiyor sjsj
Erkek kolaydı evet kızı denicez bakalım oturur klozete yapar napayım
Kızım dört yaşında kaldırmıyorum, çişi geldiği zaman kızım gece beni kaldırıyor, oğlum altı yaşında her gece bir kere kaldırıyorum yoksa çiş yapar
Oğlan büyük aslında. Rahatsızlığı falan mı var
Hayır yok ben öyle alıştırdım, şimdide bıraktırma ya çalışıyorum
O da zormuş ya
Yatmadan önce yaptırıyodum gecede bi sefer uyandırıp yaptırıyodum
Yatmadan önce bende yaptırdım evet sonra sonra azaltır kaldırmam zaten bende
Kaç yaşında alıştırma kilodu da kullanma bence, benm oğlum onu bez sanıp hep kaçırıyordu diye düşünüyorum ilk bezi bıraktırmaya çalıştığımda
3 içinde işte. Sordu bana zaten buma yapayım mı dedi yok dedim buna da yapmicaz
İlk zamanlar 2 3 kere kaldirirdim sonra alıştı şimdi 1 kere o da uyuduktan sonra 1 içinde kaldırıyorum sabaha kadar tutuyor ha bi ara hiç kaldırmadan uyuyordu sıvı alımına bağlı olarak degisiyor şimdi havalar sıcak çok su içiyor o yüzden ne olur ne olmaz diye kaldırıyorum. İlk 1 ay icinde düzene girmişti gece tuvaleti.
Çoğu kişi öyle yapmış evet demek ki fayda sağlıyor bende öyle yapayım
1,475,374 soru
24,153,394 cevap
335,020 kullanıcı