0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından

Kızlar biz koltuk takımı ayrı aldık salona ama orda TV yok yemek takımı da yok acaba çok boş kalır mı diye düşünüyorum, sizlerin nasl sanki herkesinkinde ya TV TV olmayanda yemek takımı var gibi hissediyorum yanlış mı düşünüyorum acaba hani dört köşe oluyor bir köşeye teklilier digerlerine kanepeler bir taraf boş kalacak

20 Cevaplar

+1 oy
(140 puan) tarafından

Yani anlamadım bi oda oturma odasında bi oda misafir odası gibi mi 

Yoksa komple evinizde mi tv yok 

Bi odada varsa bence diğer odada tv'ye gerek yok ihtiyacına göre kullanırsın odayı 

Tv olmayan odayı misafir için kullanıcaksan bence misafir tv içmeye değil sohbete geliyor zaten gerek yok tv'ye ha dizi izlemek için maç izlemek için biri gelir atıyorum tv li odaya geçersin 

Ama illa her koltuklu odada tv olcak diye bişey yok bence 

(612 puan) tarafından

Evet bir oda oturma odası bir oda Misafir, oturma odamda TV var

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

masa nerde .? buyuk bi evse yemek odaai gibi ayri yerdeyse olabilir evin sekline bagli. bi konsol ustune tv guzel durur oturulmayacakmiki o odada. ayri bi oturma odan mi var?

(9,080 puan) tarafından

Ben evlendiğinde salonuma TV ünitesi aldım ama TV oturma odasındaydı köşe koltuk küçük bir tane almıştık günlük orada oturuyorduk sonra çocuk olunca kose koltuklu odaya park besigi koyduk. tv yi salona goturduk salonda oturup kalkmaya basladik. 2*1 di evim . suandada o sekilde 2art 1 ev salon yok yani salonda oturuyoruz kullaniyoruz yemek masamda tv unitemde koltuk takimimda salinda😂

0 oy
(7,166 puan) tarafından

Benim salonumda masam ve konsolum var tv almadik oraya zaten yilda 3 4 kez anca girilip oturuluyor kapısı kapali

0 oy
(1,891 puan) tarafından

Tek konsol alabilirsin içine eşya koyarsın en azından hem boşluk dolar TV eksikliği de hissedersen TV alıp üstüne koyabilrisin ama şart da değil bence TV 

(612 puan) tarafından

Mantıklı aslında konsol almak teşekkür ederim 

(1,891 puan) tarafından

Kesinlikle bende öyle kullanıyorum 2 büyük 2 tekli var bide konsol var üstüne TV koydum orta sehpam var ortada o kadar ferah temizliği kolay oluyor az eşya az iş çok huzur 

0 oy
(5,592 puan) tarafından

benim oturma odam yok, tek salon. oturma odasını gereksiz bulduğum için yapmadım. 

neyse ablamda oturma odası ve salon var, salonda tv yok. oturma odasında otururlar bi de mutfakta tvleri var. 

yakında kızların odasını ayıracak o zaman o da tek salona geçecek ve haliyle tvyi salona alacak 

0 oy
tarafından

Bir odamda tv var birinde yok 

0 oy
(8,045 puan) tarafından

Bende salona koymadım ama masa konsol ve var yer kalmadı. TV şart değil ama bi masa güzel durur durumunuz müsaitse masa alabilirsin 

0 oy
(8,318 puan) tarafından

Evimde TV yok

0 oy
(5,775 puan) tarafından

Hala oturma odası ve salon ayrımı yapıldığını bilmiyordum,benim etrafımda hiç yok. Ama misafir odasında misafirle televizyon izlemek biraz tuhaf olur,bence misafir odasına tv ye gerek yok. Ama misafir odası yemek takımsız olmaz yemeği orda yiyeceksiniz çünkü. Varsa oturma odasında masa oraya taşı derim. Siz yemeği mutfak masasında yersiniz ya da maddi olarak sıkıntı çekmem diyorsan masa takımı al misafir odasına.

0 oy
(6,103 puan) tarafından

Evde TV yok, almam da :D

0 oy
(4,874 puan) tarafından

Hem oturma odasında hemde salonda televizyon var, yemek takımı masası yok bana göre yemek masası mutfakta olur ekstra salonda ne gerek var görüntü olsun diye yer daraltmaya 

0 oy
tarafından

Eski evimde yemek odam ayrıydı ve TV  falan yoktu 

0 oy
(7,259 puan) tarafından

Oturma odasında var salonda TV masa yok 

0 oy
(5,981 puan) tarafından

Benim hem kucuk bir oturma odam hemde salonum var. Buyuk salonumda yemek masamda var tv de var. Yemek masasini genelde misafir geldiginde kullaniyorum mutfakta ayri masam oldugu icin ama oturuyoruz genelde o odada. Hem cocugun oyun konsolu orda hem ordaki tv daha buyuk oldugu icin film vs izleriz. Misafir icin ayri oda fikrine cok sicak bakmiyorum ben. Neden oturma odan var dersen evim 3+1. bos kalmasindansa degerlendirdim o zaman. Bazen esimle veya cocuklardan ayri bisey izlemek istedigimde orda oturuyorum veya misafirim gelince kadinlar orda oturuyoruz. Yani yedek oda gibi. Simdi oturma odasini bozup ikinci cocuguma oda yapacagim. 

0 oy
(1,496 puan) tarafından

Salon takımı var TV ünitesi var küçük bi orta sehpa var. Biri geldiğinde tvyi salona geçiriyoruz. Çok kullandığımız bı oda değil zaten 

0 oy
(5,319 puan) tarafından

2 odaya tv yani? Hiç gerek yok. Oturanlar gelenler muhabbet etsin biraz:)

0 oy
(847 puan) tarafından

Benim salonumda koltuk takımı konsol yemek masası vitrin var canım tvi yok ama almayı düşünüyoruz 

0 oy
(5,220 puan) tarafından

Nasıl döşeyeceğine bağlı 

Benim masam yok salonda gerek duymadım almadım gecen sene yeniledim koltukları 

TV ünitesi aldım büyük ondan TV de aldık

Benim oturma odasındada var TV 

Mutfak masam çok büyük orda yeriz genelde misafir gelincede açılıp 12 kişilik oluyor masa 

0 oy
(28,254 puan) tarafından

Ben 2 takım alıcam misafir odama aynalı konsolda alıcam tv boZuldu oturma odamada tv alıcam o şekildde boş olmaz üzerine bi iki süs 

0 oy
(185 puan) tarafından

Boş kalsın bence problem olmaz bi odada tv var sonuçta zaten

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,109 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru