0 oy
173 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

4 yaş kızım 1 yaş oğlum 5 günlük bebeğim var birde şuanda psikolojik çok yıkıntıdayım 1 yaşındaki bebeğim bana yapışık yetemiyorum hepsine aynı anda nasıl yapıcam nasıl ilerlicek bu süreç bilmiyorum benim gibi olan var mı nasıl sağlıklı geçer bu günler 

13 Cevaplar

+1 oy
(780 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

-Reklam-
+1 oy
(8,607 puan) tarafından

Siz kendinize neden bunu yaptınız ki 3 çocuğunuzda çok küçük ilgiye muhtaçlar Allah kolaylık versin öyle böyle geçecek bunun kolay yolu da pek yok açıkçası. Korunmayı mı bilmiyorsunuz yoksa bilerek mi peş peşe yaptınız bilemiyorum ama mental sağlığınız için bir çocuk daha yapmayın derim. 

0 oy
(13 puan) tarafından

Ameliyatlıyım 3.Sezeryan yanımda tek bir Allahın kulu yok çok zorlanıyorum:((

0 oy
(4,271 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım biz ne desek boş 

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Krese filan gidiyorlarmi canim?bence en iyisi yardim almak ucude cok kucukmus bas etmek kolay olmaz benim iki yasinda kizim var ikinciye 8aylik hamileyim her gun dert kafamda donuyor nail yetisicem.ya yetisemessem ya yapamazsam diye.en son cozumu yapamazsam iki yasinda kizimi.ozel kres var evimizin orda ora kayd edicem evde benle psikolojisi bozuluncaya kadar gider bes alti saat kadar oynar arkadaslariyla vakit gecirrir bende kucuge bakarim o gelinceye kadar evin.islerinide ederim.bide benim.yardimim yok+babama annemede ben bakiyorum her islerini ben yapiyorum cunki ayni evde iki aileyiz.

0 oy
(320 puan) tarafından

Aile desteği alın mutlaka.çok zorlanırsınız.iki çocukla bn bile zorlanıyorum ama desteksiz bakabiliyorum.büyük beş yaşında çünkü.Allah kolaylık versin üçü de küçük daha.

0 oy
(7,617 puan) tarafından

Yapma ya çok üzüldüm ağlamaklı oldum 😔 Allah yardımcın olsun. Benimde oğlum 1 yaşında ve dediğin gibi iş yaparken bile vicdan azabı çekiyorum. Anneye en çok yapıştıkları dönem maalesef

Allah kolaylıkla bu günleri atlatmanı nasip etsin inşallah 

0 oy
(5,586 puan) tarafından

Benimki 14,15 aylıkken bana yapisiyordu. Çok zorlanmıştim o zamanlar. Allah'a şükür uzun sürmedi

0 oy
(5,594 puan) tarafından

Eşine durumdan bahset, şuan zaten babalık iznindedir. Etrafında yanına gelip biraz seni idare edecek birilerini bulmaya çalış. En en kötü annenlere Gi onlar gelmiyorsa.

0 oy
(56 puan) tarafından

Geçiyor canım bu süreçler ama nasıl zor geçtiğini anneler biliyor benim 3 tane ocak ta doğum yaptım 8 yaş kızım 3 yaş oğlum vardı oğlumda aşırı anneci küçük bebek piskoloji cöküyor hergün aglıyordum epudural agrısı dikişlerim acıldı doktor yatmalısın diyordu nere yatıyorsun eşim baktı bana 20 gün sonra yalnızdım bazen bilmiyorum yalnız olup zorluk çekmek mi iyi yanında annen veya kayınvaliden olupda herşeye karışmalarımı iyi kararsız kalıyorum şükür 6 aylık oldu kızım şimdi hala çok zorlanıyorum ama bir süre sonra alışıyorsun ben piskaytriden destek aldım cünkü ellerim falan titriyordu stresden düşündüm ben iyiysen çocuklar iyi 1 ay terapi aldım doktordan iyi geldi kolay atlatılmıyor allah yardımcın olsun konuş arkadaşın varsa derdini anlat iyi geliyor hep kendine teselli ver bir zaman gelecek rahatlayacagım diye Allah'ım yardımcın olsun inşallah

0 oy
(207 puan) tarafından

Çok normal daha çok küçükler kardeşin falan varsa yardım iste 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

sürecin çok zor Allah yardım etsin.. yardım edecek birilerini bulmaya çalış bide 4 yaşındakine yüklenmemeye gayret et. böyle durumlarda genelde büyük diye anneler farkında olmadan ilk çocuğa yükleniyor. o da küçük sakın unutma kalbi kırılmasın yazık

0 oy
(146 puan) tarafından

Ben bı çocukla psikolojik olarak yıkıntıdayim halime sukrettim şuan Allah sabır ve kolaylık versin kardeşim. Destek almazsan süreç daha da kötü olur mutlaka bi kadin olmalı yanında anne kaynana kız kardeş.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
7 cevap 209 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (198 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
4 cevap 202 göst.

Kategoriler

1,465,498 soru