+1 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kizlar şuan 26 yaşımdayım iki kızım var üçüncüye hamile olduğumu ogrendim. Çevrem çok garipsiyo üçuncu de yolda oldugunu duyunca. Sanki hamieleligim planlı değildi ama yinede iki kızım sakin beni zorlicagini sanmıyorum üzülmedim ama bazen moralim bozuluyo hastanedeki hemşire bile çok abartı tepki verdi kısacası benim gibi olan varmı küçük yaşta anne olan. Yaşıma göre 3 çocukla çok mu anormal durucam sizce 

35 Cevaplar

0 oy
(1,879 puan) tarafından

Görümcem 29 yaşında 3 tane kızı var en küçük 2 yaşına gelmedi daha büyüğü 8 yaşında. Onunda 3. Oğlan olur diyeydi ama o da öyle söyler bazen 3 tane fazla gibi falan der ama öyle düşünmemek lazım Allah vermiş büyüyünce boy boy çocukların olacak genç anne olacaksın benim oğlan 4 e geçti 30 yaşındayım bende erken anne oldum sınıftaki veliler bende çok yaşça büyük ben çocuğumla denk gibiyim onların torunları gibi oluyor kendi çocukları asıl o zaman kötü duruyor 

-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından

Annemin senin yaşında 4 çocuğu vardı, takma kafana. İlk çocuğunu 18’inde doğurdu, jübileyi de 31’inde yaptı 6 çocukla. Kime ne?

Takma kafana, öyle diyene de nazikçe sanane de. Anında susarlar.

İki çocuğum arasında 11 ay var, 27 yaşındayım. 3. olsa yine mutlu olurum, yine mutlu olurum. Evlat benim değil mi? Kime ne?

Ayrıca art arda doğurmak daha güzel, 24 saatin içinde 1 çocuklu insan da aynı şeyleri yapıyor, 2 çocuklu olan da, 3 çocuklu olan da.

Zor mu? Zor. Ama çok güzel. Birbirinden lezzetli üç farklı nimet ya onlar… Maşallah.

Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız doğurup islam üzere huzurla büyütebilmeyi nasip etsin hepsini. 

0 oy
(42 puan) tarafından

27 yasında 4 çocuk annesınden selamlar

Valla polyannacılık oynamıcam oraya buraya geçtim kendime yetişemeyecek kadar zor  

0 oy
(24 puan) tarafından

Ben 24 yaşındayım 3 tane çocuğum var şimdi 4. Hamileyim 17 haftalık  en büyüğü beş yaşında düşün yani haline şükret canım Allah herşeyin hayırlısını versin İnşallah 

(12,120 puan) tarafından

Maşallah canım hiç boş geçmemişsiniz 😂

(24 puan) tarafından

Ayn cnm ama sonuncusu istemeyerek oldu korundum yinede oldu  allah  istediyse yapacak birşey yok baş tacı 

(12,120 puan) tarafından

Öyle canım hayırlsı olsun

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Bende 26 yaşında 3 üncüye hamileyim oğlum 5 kızım 3 buçuk yaşında, doğum Aralık'ta kimseyi takmıyorum ama planlı bi hamilelik değildi yetecek miyim diye düşünüp duruyorum 

0 oy
(4,070 puan) tarafından

Bende 26 yaşındayım 6,4,2 yaşında çocuklarım var,ben minyon tipli olduğum için küçük gösteriyorum kimse inanmıyor benim çocuklarım olduğuna,

0 oy
tarafından

Yok canım bende senin yaşlarında 3 oğlum vardı ilk ikisi arası bı yaş yok diğeri 3 yaş var çokta iyi oluyo beraber büyüyolar şuan bebeğim 9 buçuk aylık 11 yıldan sonra oldu baya zorlu böyle sağlıkla büyüt fazla dışarıdaki laflarida duyma👍

0 oy
(7,958 puan) tarafından

27 yaşındayım bende 3 çocukluyum. Moralini bozmak istemiyorum sen sordun diye söylüyorum ama insanın ömrü gidiyor. Ben tükenmiş hissediyorum.  

0 oy
(445 puan) tarafından

Bakabilecegini, yetebilecegini düşünen herkes yapabilir. Kime ne bundan! Hadsizlik bence bu. Benim kuzenlerim de senden küçük yada seninle yasit 3 çocuğu olanda var 3.ye hamile olanda isteyende var. Onlar istiyor Allah veriyor. Allah can sağlığı versin.

Benim oğlumda 2 yaşında gören herkes 2.ne zaman diye soruyor. İlk cocugumuzda 3 yıl sonra olmustu. 1.nin derdi bitti 2. Başladı. Eşim çok kızıyor bunları soranlara. Benim, bizim uçkurumuzdan onlara der hep.

0 oy
(10,426 puan) tarafından

24 yaşındayım ve 5,3,1 yaşında çocuklarım var yetebiliyorsan kimseye söylemek bişey düşmez 

0 oy
(835 puan) tarafından

Ben ilki doğduğunda kaç yaşındaydın onu merak ettim 26 da ilk anne oldum 30 da ikincisi oldu 32 tüm kalan arkadaşlara başarılar 😂😂

0 oy
(1,531 puan) tarafından

Bakabiliyorsan doğurabilrsin kim ne karışır, 4. De hamile olabilirsin insanlar konuşuyor boşver 

0 oy
(14 puan) tarafından

Ben 21 yaşındayım 3. Bebeğime hamileyim bence senin yaşın gayet iyi 

0 oy
(22,914 puan) tarafından

Bu sebepten hamileliğimi 20.haftalara kadar sakladım eşimin ailesinden bile sadece kendi çekirdek ailem biliyordu pismanda değilim 27 haftalık olcam şimdide arkamdan sürekli erken degilmi ne acelesi vardı falan diyorlarmış kendi ailemden de diyorlar annem ablam susturuyor şükür istedi yaptı kimseyi ilgilendirmez bakcak olan o kimse destek olmuyor ki laf söz etme hakkına sahip olsun diyorlar .. eşimin ailesini de ben hallediyorum plansız bir gebelik oldu evet ama kimseyi de ilgilendirmez 

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Iki sakin kızın varmış dostum yaşın ne önemi var SAKİN  çocuk benim için hayal yaş kaç olursa olsun yaramaz çocuk ömür tükediyo😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
4 cevap 166 göst.
+4 oy
18 cevap 513 göst.
+2 oy
6 cevap 221 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (661 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,977 soru