+1 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar görümcem 30 yaşında bekar ve annesi ile yaşıyor. Kayınvalidem görümcemi bizim her şeyimize katmak istiyor sanki böyle çocuk. Oyuna onu da katın der gibi. Normalde de görüşürüz daha dün görüştük. Eşim tutturdu bu hafta için ablamı ara onunla dışarı çıkmak istediğini söyle dedi. Ben de hayır dedim, o zaman bu hafta ki harçlığını sana atmayacağım dedi. Normalde çalışan iyi mesleği olan üni mezunu biriyim birkaç sağlık sıkıntısından bir süredir çalışmıyorum ve eşim haftalık ihtiyaçlarım için gönderiyor bunu duyunca şok oldum. Sizce tepkim ne olmalı ? Söylediği şey normal mi yani 

13 Cevaplar

+3 oy
(2,247 puan) tarafından

Bende bu hafta hiç bişey yapmıyorum de yapma bulaşık yemek çamaşır herşey kalsın koksun 

(2,247 puan) tarafından

Hatta iki katını verene kadarda paranın yapmayın .bir daha görümce yüzünden sizi darlıyorlar mi bakalım kaynanayada başka ceza ver🤣

-Reklam-
+1 oy
(4,650 puan) tarafından

Karakteri çıkarlarına göre şekillenen insanlardan buz gibi soğuyorum gerçekten. Dediğini yapınca iyi az biraz ters düşünce hemen tehdit kısıtlama... valla ayıp etmiş. Ben olsam bu sözüne çok kırıldığımı ifade ederdim. Yaptığının bana neler hissettirdiğini anlatırdım. Hem ne demek her etkinliğe görümcenin de gelmesi  . Koskoca kadın kendisi arkadaşlarıyla takılsın.

tarafından

Evet ya çocuk mu bu ben onu gezdireyim 

(4,650 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum canım. Hiç hoşlanmam planım birilerinin sonradan kendi isteğiyle dahil olmasından. Ben istesem zaten çağırırım. Gelen de geliyor hani. Az biraz hissettiyse istemediğini asla gelmemesi lazım. Ya da düşünmesi lazım yaptığının ayıp olduğunu. Ama ne dersek diyelim iş eşinde bitiyor. Onun duracağı yeri bilmesi lazım.  Bence eşin de farkedecektir hatasını. Birkaç zaman tepki göster isteme para minik laf dokundur vs anlar illaki. Sonra da konuşursun zaten. Erkekler laflarının nereye gittiğini  düşünmeden  konuşabiliyorlar malesef 

(9,080 puan) tarafından
+1

kaynanana de herkes kendi cocugunu elinden tutup gezdirsin. 30 yasinda kadini evde kalmis diye sen gezdirecek halin yok. kocamada de nufusumjza mi alalim. o mu amacin? gezecek olan arkadas bulsun gezsin kimsenin bekciligini yaoamassinki . haslik vermiosa maas versin ssk yemek yol arti maas gorumceni haftada 5 gun gezdir bi saat tasma takarak . oyle de kocana maasli calisan olarak kopek gezdiriciler gibi calisayim haftada 5 gun ozaman gezdirirm mamasini yemini suyunuda koyarim tasina yer bi agacin dibinde kardesin de

(4,650 puan) tarafından

Kızlar ilahi güldürdün  beni gerçekten. Ama arkadaşın kocasının hakkettiği cümleler gerçekten. :D

+1 oy
(5,897 puan) tarafından

Görümceni arayacaksın ablacım senin hiç arkadaşın yok mu annen ve kardeşin sürekli beni sıkıştırıyor tabi ben onun kendi arkadaşları vardır onlarla vakit geçirmek ister diyorum ama sık boğaz ediyorlar sen bi konuş istersen onlarla bende böyle arada kalmış gibi olmayayım diyeceksin tabi bunları söylerken çok sempatik olacaksın 

0 oy
(1,291 puan) tarafından

Çalışmıyorsan paranı mecburen verecek. Ne kadar saçma bir tehdıt bu çıkmasan vermem. Vermek zorunda ben olsam asla çıkmam da paşa paşa verirde parayı 

tarafından

Of çok zoruma gitti 

0 oy
(30,147 puan) tarafından

Yaptigi hic hos degil oyle seymi olur harclik vermem nedir 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

evde kalmis diye nufusunuza gecirmek zorunda degilsinizki. gtsin arkadas bulsun sosyallessin.

(2,247 puan) tarafından
+1

Merak ettiğim için soruyorum evde kalma yaşı kaç 

(9,080 puan) tarafından

15 yasindaki kizi verirsin abinlerle gez 13 12 11 yas kizi veirrsin gezmeye abinle yengenle takil diye. 30 yas essek kadar kizin kendi arkadasi olur. evde kalmisligi genel mana olarak soyledim evlilik olarak soylemedim.30 yas birinin illaki bir ya sevgilisi olur ya kiz arkadasi is arkadasi sosyal yasantisi kendine ait bir cevresi olur. annesinin iteklemesiyle ona buna takilip yapismaz milletin ailesinne. bekar 30 yas gorumcem dedigi icin evde kalmis dedim. yoksa bende 28 de evlendim zaten cokta fark yok 30 la 28 arasinda😂😂😬

(2,247 puan) tarafından

Yok kız onun için demedim ☺️🤣 yazdıklarınizda haklısınız ben genel  olarak sordum toplumdaki algıya göre bunun bir yaşı var mı diye😅

(9,080 puan) tarafından

universite okuyup bir ise grince falan  28 30 u buluo :) hadi de ki 33 34 sinrasi zor. 35 yasinda kadinla evlenecek adam  ya kimsenin begenmedigi huyu suyu evlenilecek adam olmayan biridir ki okadar gecikmis  38 40 li yaslara gelmis adamdir yada evlenip bosanmis bi adamdir o yasa kadar bekleyen adamin illaki albenisi olmayan bir huyu vardir mesela bence:) 

kadinda 38 40 da hala bekarsa ya kimseyi begenmeyen burnu havada havali bir kadindir onu begenmez bunu begenmez reddeder gep yada kendiainde bir sorun vardir huyus suyu iyi degildir evlilik asamasina kadar hicbi erkek tahammul edemiyordur bence

(2,247 puan) tarafından

Doğru bir çoğuna katılıyorum

Ama fenomen biri var 36 yaşinda bu sene evlenmiş boşanmış biri bekar adamla evlendi kocasida manken gibi biri böylede çok görüyorum ☺️ hatta fenomelerden bir kaç kişi var hatta birinde kadının 2 de çocuğu vardı boyu kadar kocası hiç evlenmemiş manken gibiydi o da:))

0 oy
(1,405 puan) tarafından

İşe tekrar dönüp eşine harçlık  versen keşke cuk diye oturur☺️

(9,080 puan) tarafından
+1

ben olsam sey derdim esime tamam madem haslik vermiosun ozaman maaş yol yemek ssk hepsini karsila. günluk bi saat gezdireyim kopekleri tasma takip parayla gezdiren kopek bakicilari var. gorumceme de yemini suyunu mamasini veirirm bi kaldirimda yada agacin dibinde cimenlikte yer icer o  bikac tur da attiririm yesilliklerde. gezer dolanir getiririm . maasli bakici olayim

(1,405 puan) tarafından

Ooooo bu biraz ağır olur☺️

tarafından

Kız hhahaha

0 oy
(1,894 puan) tarafından

Diyecek bir şey bulamadım, akıl tutulması gibi, olgunlaşmamış insanların içine düşmüşsün ...

0 oy
(87 puan) tarafından

Valla benim görümce seninki kadr büyük değildi küçüktü

Gezmeye gittik götürdüm geldi besledim sevgilisi oldu buluşmalarıma yardım etti evlendi boşanmaya geldi barıştırdım 

Şimdi noldu arkamdan kötü kötü diye konuşur 

Ne derler besle kargayı oysun gözünü 

Hiç pışpışlama koskoca kadın gezsin

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Görümcen asosyal falan mı? Dediğin gibi sanki çocukmuş da oyuna dahil etmeye çalışıyorlar. Kocanın tehdidinin saçma oldugunu söyledin mi 

0 oy
(4,757 puan) tarafından

Ben kiralık arkadaş mıyım de... cok dusunuyorsa kendi gezsin bacisiyla. Ha der ki beraber vakit geçirin, kaynaşın, tek başına sıkılıyor filan tmm dersin. Ama emir verir gibi görev verilirse inadına yapmam yani. Harçlığını kendisi kullansın, cocuksun sanki

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Tabi ki normal değil çocuk musun sen de sana öyle iş buyuruyor. Gitmek istemiyorsam gitmem parasını da istemem lazım olunca annemden alırım para de 

0 oy
(5,135 puan) tarafından

bu lafına sana durup çocuk gibi ceza kestiğini düşünüyorsa asıl cezayı kim kesiyor pna göster bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
5 cevap 447 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (603 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 705 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu