Sorum yukarıda
Sakın öyle bir hata yapmayın
Kaç yaşında gönderdiniz
Benim kızım henüz 4 yaşında ama hangi öğretmene sorarsaniz sorun asla 72 aydan önce önermez. Sınıfın en küçüğü olacağına en büyüğü olsun. 5.5 yaş çok erken.
2020 Nisan doğumlu anaokulu na gondericem bu yıl
Hayırlısı olsun inşallah canım. İsteğe bağlı 2020 nin ilk 3 ayi doğanlar gidebiliyormus o yüzden sordum gönderen varmi diye
Bence erken ya çok küçükler oyun çocuğu daha onlar ağır gelir 1.. sınıf dersleri diye düşünüyorum
Ben oğlumu göndermedim geçen sene çıkmıştı 1.sinif küçük geldi. Birde zorunlu değil isteğe bağlı gerek yok bence erkenden gitmeye zaten bir ömür okuyacaklar. Ben 34 yaşına geldim hâlâ sınavlara girip çıkıyorum 😀 bu sene zorunlu oldu zaten 2019 mart doğumlu oğlum.
Benimkide öyle ya tam zamanında başlıyorlar başarıları daim olsun
Aminnn
2020lerin son anakokulu dönemi aslında daha önce gittilermi anaokuluna
Evet gitti
Kas gelişimi dikkat süresi ilkokul için uygunmu sence ona bakman yasım ama duygusal olarak ta ben olsam bir sene daha anaokuluna gönderirdim erken gitmesinin bi mantığı yok sınıfında önde olur seneye giderse
Şubat doğumlu kreşinin anaokuluna gidecek aynı arkadaşları ile devam etmesi adına
Hayırlı olsun canim
Bende cok kararsizim nasil olur diye
Bende de cok kararsizlik var ya
Ana sınıfına göndersem servis yok. Kendim bir bebekle nasıl götürup getircem diye düşünüyorum kışın sıkıntılı olur ama okulun servisi var
Hm oda var tabi bizim yakin ama yastan dolayi endisedeyim
Naptin canım kayıt yaptırdın mı ilkokul için ben bugün okula gidip yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artik
Yok ya gondermiycem bu sene
Ben göndermezdim küçük daha. Geçenlerde bir uzman 7 yaşından önce göndermeyin dıyordu
7 yaşinda ana sinifinami gidilir cnm
6 yaş anasınıfı 7 yaş 1. Sınıf canım
2020 Şubat doğumlu göndermeyeceğim bu sene
Hayırlısı olsun inşallah
2019 Ekim doğumlu oğlumu dilekçe ile seneye gönderecez ne bu acele anlamış değilim.
Misal oğlum şuan gitse çok zorbalanir hem boyu posu küçük hem hazır değil hemde 5 harf hiç yok diyemiyo.
Gelişimine göre değerlendirmek lazm tabi
2020 Şubat doğumlu anaokuluna gidecek
Anladım hayırlısı olsun canim
Bence çok erken
2019 gidicek bu sene sizin icinse çok erken
İsteğe bağlı gidebiliyor o yüzden kararsız kaldim
Sen bilirsin canım benim oğlum Ekim doğumlu 2019 lu bana bile erken diyenler oluyo ama herkes kendi çocuğunu daha iyi bilir sende ona kadar verirsin
1,467,312 soru
24,042,943 cevap
329,228 kullanıcı