Kızlar 3 gündür çocuğum başta kusma sonra ateş sonra bulantı en son ishal ateşi geçti bulantısı ve ishali var ama şimdi işgalinde kan geliyor 4 kere öldü hastaneye götürdüm sürüm iğne yaptırdık geçmedi artık karnım agiryot diyor çok korkuyorum şimdi özele gönderdim inşallah iyi olur dua edin ne olur başına gelen oldumu öyle çocuğum 5 yaşında kızlar
Rabbim şifa versin şu an çok yoğun bir salgın var etrafında bütün çocuklar hastanede Rabbim korusun evlatlarımızı
Rabbim sifa versin evet cok zor oluyor
Saglikla kucagina alirsin insAllah
evet bu salgını ben de duydum, dikkatli olmak lazım. inşallah çabuk iyileşir
Amin inşallah canım 3 gündür uyku görmedim bedenim okadar yorgunki elimde Ates olcelerle tuvalete götür okadar yoruluyorum ki anlatamam uykum var delirecem
Bez takin gecene kdr çocuklar ishalken tutamiyobiliyor
Şimdi hastanede canım
Nişasta ve yoğurt ver canım ishali kesiyor
Tamam canım ilaç ta kulaniyorum.preyodikte yine aynı geçmedi
Vala benim kızda öyle oldu ama ilaç verince durdu toz şeklinde olan suyla ya da sütle
Evet veriyorum canım ama fayda etmedi
Kızlar yorumlarinixa çok ihtiyacım var ne yapabilirim
tahlil yapilmasi lazim yaptilar mi
Şimdi yapmışlar eşim sonuç bekliyor canım
Antibiyotik versende yne ishal olur zinco suruo vermedimi
Verdiler zibgo veriyorum
Duzenli kullanin geçer inşallah
Hastanede canım yatış istelrermi ki
Kardeşim
Kuşburnu marmelatı al yavruya hemen geçer
Hastanede canım tahlil aldılar bekliyorum yatış yaparlarmiki bu sizin dediginizi sabah alırım nerden temin edebilirim bunu
Doktor yatış vermeli ki yatsın yavru
Lokman hekim
Aktar
Organik ürün satan yerler
Tm canım sabah alırım ben
Bizde ailecek yakalandık salgına ama hap surupla.ge ti bizimki doktor özellikle.sordu kan falan var mı diye hiçbirimiz de yoktu çok şükür çok mu ilerledi acaba onunki bilemedim ki
Dünden beri gelemye başladı 3 gün oldu hasta
Çabuk gelmiş o zaman yaa o biraz tehlikeli oluyor işte devlet niye çözüm bulamıyor anlamıyorum özel bulur mutlaka tahlil de yaparlar
Uğraşmak istemiyorlar başlarından atıyorlar
Yazık ya devlet olacaklar başımıza bide özele para mı dayanır
3 kere götürdük develte bişey olmadı düzelmedi artik özele gitik muane etmişler iyi dediler tahlilerine ilaç yazmışlar kullandık şimdi biraz iyi sadece girisie 3 bin istemişler eşim başka özele giti orda muane tek 875 istediler
1,489,757 soru
24,348,534 cevap
346,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın