kule tipi kullanmadım hiç. üstteki tipik. yaşadığın yer anormal sıcak değilse yeter. bize adanada oek yetmiyor öğle sıcağında
En fazla 40 dererce benim evim serin oluyor ama ben gebelikten dolayı yanıyorum
hamileyken çekilmiyor haklısın 🤦🏼♀️ 2 sene önce temmuzda doğurdum ben, Allahtan ağustos eylülü falan da yaşamadım sıcaktan çatlardım herhalde. Allah yardımcın olsun.
imkanın varsa bunların buhar üfleyenlerinden al veya tavan vantilatörü daha iyi
Gittiğim yere taşıyabiliyim odadan odadan, 10 günüm var doğuma sürekli terlemiyorum ama arada bi basıyor sıcak duramıyorum o zaman da.
Lohusayken çok sıcaklarmıyım bilmiyorum
valla ben eşime hamileyken klima aldırdım, hamileyken vantilatör yetiyordu ama dedim bunun emzirmesi var, bebekle yapış yapış olmak istemiyorum diye.
ve herkes lohusa üşür der de ben yandım vallahi. 2 ay klima full açıktı.
Klima şuan bütçemizi aşar sanırm, ilk oğlumda yanmıyodum bu kadar 5 yıl önce ama bu çok başka gerçekten 🥵 Allah'tan bugün biraz rüzgarlı gece rahatım.
İlk doğumumda kapı falan açtırmıyordum tecrübesizdim bebekle ikimizde isilik çıkarmıştık 😂
Yukarıdaki kumtel mi o kumtel ise gayet güzel iş görüyor yani
Evet kumtel
Su uygulamada unutmadigim sey vantilarcu bir bayan vardi hep o aklima gelir vantilator denilince yine geldi bak 😂
İlk olan dhaa iyi 😀
Eskilerden mi ☺️
İsmi aklimda da yazmim☺️
Üsttekinden kullanıyoruz model olarak
Sıcaklarda yeterli oluyormu
İstanbulda yaşıyorum oluyor yatak odamda duruyor
Alttaki var bizde çocuklar için ideal ama ortamı buz etmiyor . Sessiz calisiyo
Diğerine göre soğutmuyor mu, yeni çıkmış sanırım kararsız kaldm
Benim attığımn fiyatı daha uygun buna göre, link atarmısın bakıyım bende
Vatandan aldık canım. Ya link bulamam
Alırken plastik pervaneli deyilde demir pervaneli al bide pervanesinin 5 yaprağl olanlar daha iyi rüzgar yapıyo
Teşekkür ederim
Kule tipi vardı dayımlarda ya oda küçük olacak öyle etki eder herhalde. Üstekini alırdım ben olsam
Teşekkürler
1,469,841 soru
24,077,968 cevap
331,041 kullanıcı