0 oy
202 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (595 puan) tarafından

Sayfada şuan kaç kişi diyette neler yapıyorsunuz  hangi diyetten memnunsunuz If dıyeti mi 3 öğün dıyetı mi  tok tutan kahveler  mi desem Herbalife mı desem  nelerle bu yola gırdıniz Allah askına yazın ya.  Etkılı tavsiyeniz bır taktigınız var mı veya kullandıgınız birsey

7 Cevaplar

0 oy
(27,679 puan) tarafından

Diyette değilim ama girmem lazım 😂😂😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(3,210 puan) tarafından

Yarın itibarı ile 1 aylık diyete giricem  sabahları ananas sirkesi icicem  şekeri  kesmeyi düşünüyorum  inşallah 🤲 ekmeği kesicem porsiyon küçültcem  aralıklı oruç  yeter bunlari yaparsam gider 

(3,154 puan) tarafından

Canım aralıklı oruç nasıl oluyo 

(3,210 puan) tarafından

Aralıklı oruç, günü ikiye bölen, 16 saat aç kalıp kalan 8 saatte yemek yenilmesini içeren, 2 öğünden oluşan beslenme şeklidir. 16:8 kuralı olarak bilinen 16 saat yemek yenmemesi sonrası kalan 8 saatte sağlıklı bir şekilde beslenilmesine odaklanır. Aralıklı oruçtaki bu 16 saatlik açlığın içine uyku saatleri de dahildir

(3,154 puan) tarafından

Ay bayılırım galiba canım ben 

0 oy
(1,116 puan) tarafından

Ben sabahlari ac karnina aci kofe ve limon iciyorum yag yakiyot ve tok tutuyor birde porsiyon azaltdim.Henuz 6kilo gitti bir bucuk aya amma yiyorumda tatlida yiyorum

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Kilo vermeye çalışan larda ben ilk sırayım geçen sene tam karar verdim 4-5 kilo verdim tekrar hamile kaldım ama artık çocuk düşünmüyorum ben bir zayıflama kahvesi sipariş verdim ama çok işe yaramadı ekmeği kestim şeker ı kestim tatlı ihtiyacını doğal şeylerle karşıladım kalori açığı yaptım hemde emziriyırum 4 aylık bebeğim var bir ayda 4 buçuk kilo gittti bırakmıcam bir 5 kilo daha hedefim şu anans sirkesini herkes çok öneriyor ama Emziren annelere olmuyor

(595 puan) tarafından

Hangı kahveyi aldın forx5 mi

(3,049 puan) tarafından

Evet cnm

0 oy
(30,178 puan) tarafından

Verme diyeti degilde alma diyetine varim ;)

0 oy
(1,489 puan) tarafından

10 kilo versemde yeter ama az once iki dilim pizza patates kızartması yedim bde kola ictm vcdan azabi cektim:(

0 oy
(14,609 puan) tarafından

Merhaba ☀️ 

Bol eksiler olsun 

Ben 52 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum 

Tavsiyem iki öğün beslenme 

Detoks suyu bol su (kiloya göre) 

Her gün on bin adım mümkünse spor 

(595 puan) tarafından

Çocuk var evden çıkamıyorum nasıl atabilirim 10 bin adım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 108 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 897 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
11 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,389 soru

24,138,738 cevap

334,409 kullanıcı

...