Sayfada şuan kaç kişi diyette neler yapıyorsunuz hangi diyetten memnunsunuz If dıyeti mi 3 öğün dıyetı mi tok tutan kahveler mi desem Herbalife mı desem nelerle bu yola gırdıniz Allah askına yazın ya. Etkılı tavsiyeniz bır taktigınız var mı veya kullandıgınız birsey
Diyette değilim ama girmem lazım 😂😂😂😂😂
Yarın itibarı ile 1 aylık diyete giricem sabahları ananas sirkesi icicem şekeri kesmeyi düşünüyorum inşallah 🤲 ekmeği kesicem porsiyon küçültcem aralıklı oruç yeter bunlari yaparsam gider
Canım aralıklı oruç nasıl oluyo
Aralıklı oruç, günü ikiye bölen, 16 saat aç kalıp kalan 8 saatte yemek yenilmesini içeren, 2 öğünden oluşan beslenme şeklidir. 16:8 kuralı olarak bilinen 16 saat yemek yenmemesi sonrası kalan 8 saatte sağlıklı bir şekilde beslenilmesine odaklanır. Aralıklı oruçtaki bu 16 saatlik açlığın içine uyku saatleri de dahildir
Ay bayılırım galiba canım ben
Ben sabahlari ac karnina aci kofe ve limon iciyorum yag yakiyot ve tok tutuyor birde porsiyon azaltdim.Henuz 6kilo gitti bir bucuk aya amma yiyorumda tatlida yiyorum
Kilo vermeye çalışan larda ben ilk sırayım geçen sene tam karar verdim 4-5 kilo verdim tekrar hamile kaldım ama artık çocuk düşünmüyorum ben bir zayıflama kahvesi sipariş verdim ama çok işe yaramadı ekmeği kestim şeker ı kestim tatlı ihtiyacını doğal şeylerle karşıladım kalori açığı yaptım hemde emziriyırum 4 aylık bebeğim var bir ayda 4 buçuk kilo gittti bırakmıcam bir 5 kilo daha hedefim şu anans sirkesini herkes çok öneriyor ama Emziren annelere olmuyor
Hangı kahveyi aldın forx5 mi
Evet cnm
Verme diyeti degilde alma diyetine varim ;)
10 kilo versemde yeter ama az once iki dilim pizza patates kızartması yedim bde kola ictm vcdan azabi cektim:(
Merhaba ☀️
Bol eksiler olsun
Ben 52 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum
Tavsiyem iki öğün beslenme
Detoks suyu bol su (kiloya göre)
Her gün on bin adım mümkünse spor
Çocuk var evden çıkamıyorum nasıl atabilirim 10 bin adım
1,474,389 soru
24,138,738 cevap
334,409 kullanıcı