+1 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından

Tüpüm bitti bugünde her zaman aldığım dukkan kapalı orası kapalı olunca mecbur kalıp aldığım diğer yerden söyledim geçenlerde de mecbur kalıp su söylemiştim bana marka değişik başkasından mi aldın diyince kal gelmişti ama sinir oldum neyse getirdi biraz önce ben ocağı kontrol ederken dolabıma birşey yapıştırdıgini gördüm yeni magnettir diyip bakmadım ödemesini yaptım çıktı baktım ki her zaman aldigim dükkanın magnetini alıp yine kendi magnetini yapıştırmis ya sartllerim attı ne münasebet benim evimden birsey değiştirebilir ? Annem arama boşver falan dedi aradım geri siz ne hakla benim evimdeki bir şeyi benden izinsiz değiştirirsiniz dedim ben karışmasın diye aldım lazımsa getireyim abla falan demeye başladı hiç etik değil bir daha sizden asla alisveris yapmam diyip kapattım ya hu bu nasıl bir  fesatlıktir rekabet neyse ama başka birinin ekmeğine mani olmaya çalışmasına mi sinir olayım evimden bir seyi almasına mi ben mi abartiyorum ?

12 Cevaplar

+3 oy
(2,385 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın canım.... Böyle tepki vermen çok normal.

(496 puan) tarafından

Ya deli oldum varya geri zekalı adam 

(2,385 puan) tarafından

Bu başka bir boyut ya

(9,079 puan) tarafından

ole sacmaliklmi olur ya . ha evimden magneti almis degismis ha koltuk takimini degismis ha buzdilabini haliyi. ne farkeder evimdeki baska eayaya ne karisir. kendininkini koyar ama ayni isi yapan diger esnafinkini almak bambaska bi seffsizlik . oyle insanlarin mali bile helal yoldan alinmiyordur malininkullanmak bile istemem kimbilir kimin hakkina girdi de aldi bunu sermaye etti kendine derim

-Reklam-
0 oy
(1,815 puan) tarafından

Yok artk ne alaka ya 

(496 puan) tarafından

Yahu diğer adamdan mesela bu kişiden sonra söylerim bir kere dönüp sormaz marka farklı diye bu ne fesat bir insanmış ay sinir oldum 

0 oy
(21,306 puan) tarafından

Çok haklısın ama aramak yerine alışverişi keserdim muhattap olmaya bile gerek yok 

(496 puan) tarafından

Başkalarına da yapmasın diye aradım çok sinir oldum nur ya

(21,306 puan) tarafından

Sevgi sen misin 

(496 puan) tarafından

Evet canım 

0 oy
(471 puan) tarafından

Bence aramakla iyi etmişsin yaptıklarının tepki görebileceğini bilsinler. Bana da hep böyle cinsler denk gelir üst üste sinir küpü gibi gezerim

(496 puan) tarafından

Hayır yani ne münasebet hiç sormadan etmeden ay çok sinir oldum 

0 oy
(1,843 puan) tarafından

Çok haklısın artık niyeyse insanların kalpleri dar olmaya başladı herkes kendi kısmetini yer ne bu fesatlık 

(496 puan) tarafından

Fesatlık ayrı bir boyut izinsiz yaptığı şey ayrı bir boyut ikiside akıl almaz durumda

0 oy
(4,725 puan) tarafından

Cok iyi etmissin arayip tepki vermekle, hadlerini bilsinler

(496 puan) tarafından

Bencede ya 

0 oy
(2,192 puan) tarafından

En iyisini yaptın 

(496 puan) tarafından

Hala sinir oluyorum düşündükçe 

0 oy
(707 puan) tarafından

Uzandigim yerden sinir oldum resmen öyle zamanlarda evde tek kalmanida tavsiye etmem 

(496 puan) tarafından

Annem vardı canım 

0 oy
(1,847 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Resmen terbiyesizlik yaa ne kadar görgüsüz cahilce bir hareket, kesinlikle aramakla iyi yapmışsın, sen kimsin benim eşyalarımı elleyip kafana göre değiştiriyorsun

(496 puan) tarafından

Çöp bile alamaz evet çok sinirlendim aldım astığı magnetleir de parçalayıp çöpe bastım 

0 oy
(30,130 puan) tarafından

Bizimde kombinin etiketinin ustune etkiket yapistirmisti kapatmisti eski tamircinin numarasini sonradan fark ettim ama muhattap olmadim dogru degil tabiki izinsiz yapmasi

(496 puan) tarafından

Ya onda hadi neyse diycem bu resmen izinsiz bir eşyamı alıyor 

0 oy
(1,282 puan) tarafından

Şöyle canım sendekı magneti alıp götürdüğü zaman extra ücret alıyorlarmış ama tabi senden izinsiz yapması hoş değil kesinlikle izin alarak yapması gerekırdı

(496 puan) tarafından

O neymiş öyle ilk defa duyuyorum 

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Konudan bağımsız mutfak tüpü mu . Doğal Gaz yokmu 

(496 puan) tarafından

Antalya'da doğalgaz yok canım Yeni yeni geliyor 

(1,269 puan) tarafından

AA şaşırdım cnm . Orası tatil bölgesi ya lüks yer diye düşündüm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.