Kızlar 4 yaşındaki oğlumun takıntı problemi mi var normal mi böyle olması sizin çocuklarınız böyle mi?
Bir şeye taktı mi dilinde hep o mesela evde bozuk bir telefon vardı sadece açılıp kapanan onun açılıp kapanması acayip hoşuna gidiyor sürekli kapat aç kapat aç yapıyor kapanıp açıldıkça çıkan çiçek figürü var Huawei çiçeği diyor ve telefonu elinden bırakıp oyuncaklara başlıyor ya. Atıyorum legolardan Huawei çiçeği yapıyor toplardan Huawei çiçeği yapıyor resim çizelim diyorum illa Huawei çiz diyor.
Bundan önce saat takıntısı oldu saat aldık dayısı annenesinden de istemiş onlarda aldı rengarenk saatleri oldu saatlere taktı dışarda yabancı birinin saatini görünce koşa koşa gidiyor saatine bakabilir miyim diyip dokunuyor. Dışarı çıkınca aklı hep saatlerde oluyordu o bitti telefondaki çiçek figürü başladı işte.
İki gündür de Show nin çiçek amblemini görmüş Show TV çiçeği yapalım diyip oyuncaklarla sürekli onu yapmaya çalışıyor bana onun resmini yaptırıyor yapmayınca küsüp gidiyor ağlıyor o derece.
Bu bir takıntı mi hastalık mı Allah aşkına ya sizin çocuklarınız da var mı bu kadar bir olaya bir şekle bir oyuncaği takıntı haline getirmesi.
Birini tam unuttu diyoruz başka birşey buluyor takacak