0 oy
100 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (1,613 puan) tarafından

Bebeğime mama veriyorum doktor yarım çay kaşığı gazı zorladığında bir kere calpol verebilirsin dedi ateş düşürücü diye biliyorum vermek tehlikeli olmazmi

4 Cevaplar

+2 oy
(5,068 puan) tarafından

Agri kesici ates dusurucu o ikisine de yariyo illa atesi olmasi gerekmiyo doktorunu dinle lutfen 

-Reklam-
0 oy
(20,932 puan) tarafından

İlk defa duydum Kızım o kadar gaza sıkıştı bana demediler calpol de hep olurdu evde bileydim verirdim

(9,083 puan) tarafından

gaz degil agri kesici ates dusurucu ya sakinlestirir cocugu kalpol. agri kesiciler uyku yapar sakinlestirir. gazdan cok zorlarsa sakinlesin diye ver demistir dr. ama busefer vucut bagisiklik kazanio ilaca . gercekten sogukalginligi olunca atesi vikinca da ates zor dusuruyor vucut alisik olursa

(20,932 puan) tarafından

Kız ben o kadar damla aldım gaz kemerleri vs hiç ise yaramadı o kadar Dr gezdim bide calpol de benim kızda hiç uyku yapmadı benim kız genel uyku sorunlu bir bebekti hala öyle sipam

(1,613 puan) tarafından

Bağışıklık kazanır mı gerçekten aynı sorunu yaşadınız mı mama veriyorum gazdan içmeye fırsat bulamıyo çocuk Philips avent biberonuyla verdiğinden beri çok gazı var WWE baby veriyorum ondanbh kadar gaz yoktu

(9,083 puan) tarafından

her ilac oyle surekli icersen vucut alisir. biberonu calkalayarak karistirma  mamayi. hafifce elinde daire cizerek mama erisin sua. yani ayran gibi kopuk kupuk olmasin. 

0 oy
(4,817 puan) tarafından

zorunda kalmadıkça ilaç verilmesi doğru değil. calpol bile olsa kaldı ki parasetemol ilaçlar karaciğeri zorluyor. 

en güvenlisi tipik masaj, duş vs ancak çok çok durumlarda kullanılabilir. 

ateş düşürücü olarak kullanırken bile ateşin 38i geçmesi istenir. doğal yöntemler düşürmüyorsa kullanılır. 

bi de 1 çay kaşığı ilaç ölçüsü, ölçü değildir. 

calpol gibi ilaçlar kilosunun yarı dozu verilir. 5 kilo ise 2.5 ml gibi

0 oy
(6,332 puan) tarafından

Bence sen verme yinede

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 115 göst.
+1 oy
1 cevap 142 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 589 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
8 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaarpac (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,425 soru

24,098,762 cevap

332,247 kullanıcı

...