Yaşadığımız ilçede ikisi de yok ile gidecez uygulama olarak indirip baktığımda ebebek daha iyi geldi fiyat ve çeşit olarak sizce hangisi daha iyi
bence ikisi de değil lcw online. lcw indirimlerini kullanırsan mobilde çok daha ucuza çok daha fazla şey alırsın ama toplu alım yapınca fiyat uygun oluyor. min 1500 liralık falan...
hani bi parça atlet alcam dersen ucuz olmaz
Katılıyorum ++
İnternetten alışveriş yapmasını sevmiyorum hep eksik yanlış geliyor tekrar uğraşmam zor olacak
valla tercih senin :) ben sadece internetten alıyorum hep doğru geliyor kırk yılda bi hatalı oluyor o da değişiyor
O da bana denk gelir eşim de hiç sevmez internet alışverişini geçenlerde komşuya bebek hediyesi Puset aldım gri sipariş verdim siyah geldi kadın dedi ben herşeyi gri aldım bunu kullanmam o da biraz dengesizlik oldu ama geri iade ettim tekrar sipariş verdim bir sürü rezillik
tabi tercih meselesi ama pusette o sıkıntı sık yaşanıyor. siyah toz tuttuğu için tercih edilmiyor. satıcılar da belki iadeyle uğraşmazlar diye bence bilerek yanlış gönderiyor. siyah ellerinde kaldığından. aynı durumu biz de yaşadık. gri istedik siyah geldi sonra değiştirdik
civil ürünlerin beğenmiyorum.
ebebek ürünlerini İnternetten pek almıyorm. bizim burdan outlet mağazası da var oradan alıyorum çok çok uyguna geliyor.
lcw ürünleri güzel ama pahalı
en güzeli şehir içindeki bebek butikleri
Öyle ama bende bi mağazadan hepsini alıyım diyorum
Hep tercihim e bebek cok hoşuma gidiyor ürünleri
Ben hiç gitmedim ikisine de o yüzden sizlere sordum
Ben genelde ebebek'ten alıyorum. Uygulamada gece indirimleri oluyor. Hatta bazı ürünler gece 12'den sonra ekstra indirime de giriyor.
Ben mağazadan görüp almak istiyorum
Ben genelde baybmoldan aldim e bebekten zibin aldim civilden daha hicbirsey almadim lcw fena değil bebek hastane çıkışı kitikate aldim hm den aldim cicco dan aldim
Civil ürünlerinin kalitesi iyi değil bence. Kurutmaya attığım tüm civiller yamuldu ama diğerlerinde bir şey yok. Bir de civilin kalıpları çok dar diye düşünüyorum.
Bebeklikte e bebek 6 aydan sonra LC Waikiki ye geçtik kaliplari dardı e bebeğin LC daha iyi kumaş olarak sanki civil in ürünleri normal bir bebek mağazası ürünü gibi ben hiç memnun kalmadım civil ürünlerinden
Ben ikisnden de alırım hangisini beğenirsem LCW ikisine göre pahalıya geliyor bana
1,472,688 soru
24,114,451 cevap
333,161 kullanıcı