0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından

Yaşadığımız ilçede ikisi de yok ile gidecez uygulama olarak indirip baktığımda ebebek daha iyi geldi fiyat ve çeşit olarak sizce hangisi daha iyi 

8 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

bence ikisi de değil lcw online. lcw indirimlerini kullanırsan mobilde çok daha ucuza çok daha fazla şey alırsın ama toplu alım yapınca fiyat uygun oluyor. min 1500 liralık falan... 

hani bi parça atlet alcam dersen ucuz olmaz

(882 puan) tarafından

Katılıyorum ++

(338 puan) tarafından

İnternetten alışveriş yapmasını sevmiyorum hep eksik yanlış geliyor tekrar uğraşmam zor olacak 

(1,965 puan) tarafından

valla tercih senin :) ben sadece internetten alıyorum hep doğru geliyor kırk yılda bi hatalı oluyor o da değişiyor

(338 puan) tarafından

O da bana denk gelir eşim de hiç sevmez internet alışverişini geçenlerde komşuya bebek hediyesi Puset aldım gri sipariş verdim siyah geldi kadın dedi ben herşeyi gri aldım bunu kullanmam o da biraz dengesizlik oldu ama geri iade ettim tekrar sipariş verdim bir sürü rezillik 

(1,965 puan) tarafından

tabi tercih meselesi ama pusette o sıkıntı sık yaşanıyor. siyah toz tuttuğu için tercih edilmiyor. satıcılar da belki iadeyle uğraşmazlar diye bence bilerek yanlış gönderiyor. siyah ellerinde kaldığından. aynı durumu biz de yaşadık. gri istedik siyah geldi sonra değiştirdik

-Reklam-
0 oy
(5,018 puan) tarafından

civil ürünlerin beğenmiyorum. 

ebebek ürünlerini İnternetten pek almıyorm. bizim burdan outlet mağazası da var oradan alıyorum çok çok uyguna geliyor. 

lcw ürünleri güzel ama pahalı 

en güzeli şehir içindeki bebek butikleri

(338 puan) tarafından

Öyle ama bende bi mağazadan hepsini alıyım diyorum 

0 oy
(12,083 puan) tarafından

Hep tercihim e bebek cok hoşuma gidiyor ürünleri

(338 puan) tarafından

Ben hiç gitmedim ikisine de o yüzden sizlere sordum 

0 oy
(36 puan) tarafından

Ben genelde ebebek'ten alıyorum. Uygulamada gece indirimleri oluyor. Hatta bazı ürünler gece 12'den sonra ekstra indirime de giriyor.

(338 puan) tarafından

Ben mağazadan görüp almak istiyorum 

0 oy
(3,544 puan) tarafından

Ben genelde baybmoldan aldim e bebekten zibin aldim civilden daha hicbirsey almadim lcw fena değil bebek hastane çıkışı kitikate aldim hm den aldim cicco dan aldim

0 oy
(2,969 puan) tarafından

Civil ürünlerinin kalitesi iyi değil bence. Kurutmaya attığım tüm civiller yamuldu ama diğerlerinde bir şey yok. Bir de civilin kalıpları çok dar diye düşünüyorum.

0 oy
(21,597 puan) tarafından

Bebeklikte e bebek 6 aydan sonra LC Waikiki ye geçtik kaliplari dardı e bebeğin LC daha iyi kumaş olarak sanki civil in ürünleri normal bir bebek mağazası ürünü gibi ben hiç memnun kalmadım civil ürünlerinden 

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Ben ikisnden de alırım hangisini beğenirsem LCW ikisine göre pahalıya geliyor bana 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,650 göst.
0 oy
6 cevap 245 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (5,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
8 cevap 479 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,688 soru

24,114,451 cevap

333,161 kullanıcı

...